Φεστιβάλ των τεχνών του Arlington 2018

Το Arlington Festival of Arts επιστρέφει την άνοιξη του 2018 ως Highland Street στην περιοχή Clarendon του Arlington και η Βιρτζίνια θα μετατραπεί σε εκθεσιακό καλλιτεχνικό εκθεσιακό στυλ τέχνης δύο ημερών. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τα καλύτερα έργα των περισσότερων από 150 κορυφαίων καλλιτεχνών στη χώρα και θα απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, των ενθουσιωδών καλλιτεχνών και των σοβαρών συλλεκτών.

Το έργο τέχνης θα είναι προς πώληση με τιμές που θα ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς, με αντικείμενα που κυμαίνονται από $ 25 χειροποίητα σκουλαρίκια μέχρι $ 50.000 μεταλλικά γλυπτά. Οι προστάτες του Φεστιβάλ μπορούν να περιμένουν να δουν τολμηρούς και ζωντανούς πίνακες ζωγραφικής, σύγχρονη και φανταστική τέχνη, γλυπτά σε μέγεθος, φωτογραφία, χειροποίητα κοσμήματα και πολλά άλλα. Η είσοδος στην έκθεση τέχνης είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό.

Ημερομηνίες και ώρες
21-22 Απριλίου 2018
10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τοποθεσία
Highland Street. Περιοχή Clarendon του Arlington, Βιρτζίνια
Οι καλλιτέχνες θα κάνουν τα περίπτερα τους κατά μήκος της λεωφόρου Ουάσινγκτον, της λεωφόρου Clarendon Boulevard και της High Highland Street.

Μια εκδοχή τέχνης
Οι προστάτες της φεστιβάλ ενθαρρύνονται να προσελκύσουν τους καλλιτέχνες καθώς εξερευνούν τις οθόνες και εγγράφονται για την ελεύθερη παράδοση της τέχνης που διαθέτει ένας εκθέτης. Δεν θα είναι απαραίτητη η αγορά και ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά την τελευταία ώρα του φεστιβάλ.

Σχετικά με την Howard Alan Events, Ltd.

Η Howard Alan Events, μια εταιρεία με έδρα τη Φλόριντα, αναπτύσσει και παρουσιάζει καλλιτεχνικές και βιοτεχνικές εκθέσεις σε όλη τη χώρα.

Τα τελευταία 25 χρόνια, ο Howard Alan Events δημιούργησε μερικά από τα καλύτερα εκθέματα τέχνης του έθνους, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 χώρων κάθε χρόνο, όπως το Φεστιβάλ Τέχνης της Αλεξάνδρειας King Street , το Aspen Art Festival (Aspen, CO), το Beaver Creek Art Festival (Beaver Creek, CO), το Φεστιβάλ Τέχνης του Chicago Tribune North Michigan Avenue (Σικάγο, IL) και οι εκθέσεις Las Olas Art Fair (Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα).

Πολλές εκπομπές κατατάσσονται στις κορυφαίες 100 εκθέσεις τέχνης στη χώρα από το περιοδικό Sunshine Artist.

Σχετικά με το Κέντρο Τεχνών του Arlington

Το Κέντρο Τέχνης Arlington είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό σύγχρονο κέντρο εικαστικών τεχνών αφιερωμένο στην παρουσίαση και υποστήριξη νέων έργων από περιφερειακούς καλλιτέχνες μέσω εκθέσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιδοτούμενων χώρων στούντιο. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1974 και στεγάζεται από το 1976 στην ιστορική σχολή Maury. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει εννέα εκθέσεις, εργαστήρια για δεκατρείς καλλιτέχνες και δύο αίθουσες διδασκαλίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.arlingtonartscenter.org.