Χτένι τατουάζ στο κόσμο της Disney

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τατουάζ henna στον κόσμο της Disney

Την επόμενη φορά που θα εξερευνήσετε το Disney World, επισκεφθείτε το περίπτερο Morrocco στο Epcot ή το Mombasa Marketplace στο Animal Kingdom της Disney για ένα μοναδικό και όμορφο τατουάζ χένας. Οι τεχνίτες έρχονται καθημερινά για να χρωματίζουν το αγαπημένο σας σχέδιο και το τελικό προϊόν διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.

Ένα τατουάζ henna είναι μια ωραία θεραπεία για έναν έφηβο που αισθάνεται πολύ παλιά για ζωγραφική προσώπου ή τη Boutique Bibbidi Bobbidi ή για όποιον θέλει να δοκιμάσει οδηγούν ένα τατουάζ χωρίς μια μακρά δέσμευση.

Επιλογή

Ο καλλιτέχνης της χέννας έχει ένα ολόκληρο βιβλίο σχεδίων για να διαλέξετε. Επιλέξτε ένα απλό καρπό ή κομμάτι βραχίονα ή πάρτε ένα μεγαλύτερο κομμάτι στην πλάτη ή στον ώμο σας. Διάλεξα ένα απλό βραχιόλι για να δοκιμάσω τη διαδικασία.

Τα τατουάζ henna στην Epcot εφαρμόζονται ελεύθερα, οπότε ο καλλιτέχνης μπορεί να συνδυάσει πολλά διαφορετικά σχέδια για να πάρει την εμφάνιση που θέλετε. Μέρος της διασκέδασης να πάρει ένα τατουάζ henna παίζει ένα ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού.

Η τέχνη Henna είναι παρόμοια με τη ζωγραφική προσώπου που προσφέρεται σε άλλες τοποθεσίες της Disney World . Τα παραδείγματα υπάρχουν για να σας δώσουν μια ιδέα για το τι μπορεί να γίνει, αλλά το τελικό κομμάτι μπορεί να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές σας.

Επεξεργάζομαι, διαδικασία

Μόλις επιλέξετε ένα σχέδιο, ο καλλιτέχνης θα χρησιμοποιήσει μια συσκευή εφαρμογής χαρτιού για να ζωγραφίσει τη χέννα απευθείας πάνω στο δέρμα σας. Η χέννα είναι λίγο δροσερή, αλλά δεν βλάπτει καθόλου. Ο σχεδιασμός μου έγινε σε λιγότερο από τρία λεπτά. ο καλλιτέχνης ήταν προφανώς ένας εμπειρογνώμονας στα όμορφα στροβιλιστικά στροβιλίσματα που συνθέτουν το σχέδιο.

Μόλις εφαρμοστεί η χέννα, ο καλλιτέχνης θα προσθέσει μια πανοραμική λάμψη για διασκέδαση, στη συνέχεια θα σας στείλει στο δρόμο σας. Μην αγγίζετε το τατουάζ ενώ είναι βρεγμένο. Θα στεγνώσει τελείως σε λιγότερο από 10 λεπτά. Το ορυχείο ήταν ξηρό από τη στιγμή που περπατήσαμε στο Les Chefs de France για δείπνο, δεν πήρε καθόλου χρόνο.

Το τατουάζ χήνας θα στεγνώσει σε ένα σκοτεινό, καβουρδισμένο φινίρισμα, έπειτα φυσικά πέσει.

Αυτό είναι το μόνο μέρος της διαδικασίας που δεν είναι αρκετά - το μισό νιφάδα σχέδιο φαινόταν λίγο shabby και μπήκα στον πειρασμό να το πάρει μακριά. Αντιμετώπισα, όμως, επειδή ο καλλιτέχνης τατουάζ είπε ότι το σχέδιο θα διαρκέσει περισσότερο αν τον αφήσω να αποκολληθεί μόνος του.

Τιμή και τιμή

Πληρώσα περίπου 15 δολάρια ΗΠΑ για το τατουάζ μου, και για το δίκαιο δέρμα μου, διήρκεσε περίπου 10 ημέρες. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη τατουάζ μου, τα περισσότερα τατουάζ χένας θα διαρκέσουν μεταξύ επτά και δέκα ημερών.

Για μένα, αυτό ήταν μια καλή αξία - ως συνολική βελόνα-phobe, αυτό είναι τόσο κοντά σε ένα "πραγματικό" τατουάζ που είμαι πρόθυμος να πάρω.

Το κόστος επηρεάζεται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού. οι πιο περίπλοκες επιλογές ήταν ακριβότερες.

Φροντίδα για το τατουάζ σας

Μόλις αφαιρεθεί ο αρχικός πηλός της χέννας, τα τατουάζ της χένας δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Πήγα να κολυμπήσω και έκανα μια βουτιά στο Shark Reef λίγες μέρες αργότερα χωρίς αρνητικές συνέπειες. Πήγα σπίτι μου αθλητικό το τατουάζ μου, πραγματικά σκοτεινιάζει την πάροδο του χρόνου.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn