2018 Ανοιξιάτικη Έκθεση Παιχνιδιών και Ψαριών στην Αριζόνα

Διαδραστική Ψάρεμα, Τοξοβολία, Άγρια Ζωή, Σκοποβολή και Περισσότερα

Κάθε άνοιξη το τμήμα παιχνιδιών και ψαριών της Αριζόνας φιλοξενεί την πολύ δημοφιλή υπαίθρια εμπειρία που ονομάζεται Outdoor Expo. Η μεγαλύτερη εκδήλωση στην ύπαιθρο στην πολιτεία, αυτή η διαδραστική εμπειρία επιτρέπει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, να βλέπουν εκθέματα και να παρακολουθούν εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σχετικά με την άγρια ​​φύση, τη φύση, το κυνήγι, την κάμπινγκ, τη βαρκάδα, την ψυχαγωγική σκοποβολή, την τοξοβολία, , και την αλιεία.

Ημερομηνίες εκθέσεων

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Τοποθεσία Expo

Ben Avery Σκοπευτήριο

4044 W. Black Canyon Blvd., Phoenix, ΑΖ 85086

Τηλέφωνο: 623-582-8313

Είσοδος έκθεσης

Δεν υπάρχουν εισιτήρια και η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Οι περισσότερες δραστηριότητες είναι δωρεάν (υπάρχει μια μικρή χρέωση για πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται για ορισμένα γυμναστικής και εκπαίδευση).

Δραστηριότητες Expo

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην Expo Expo, πολλά από τα οποία είναι διαδραστικά. Οι δραστηριότητες που αφορούν τη χειραψία περιλαμβάνουν τεράστιες δεξαμενές αλιείας, δεξαμενή καγιάκ, τοξοβολία στόχου και άλλα αγωνιστικά γυρίσματα. Δοκιμάστε ειδικότητες πυροβολισμών πυροβολισμού, όπως πηλό στόχος, δράση καουμπόη, πρακτικό πιστόλι, μαύρη σκόνη και πιστόλι αέρα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον ανταγωνισμό σταδιοδρομίας σε καουμπόη. Όλες οι δραστηριότητες λήψης πραγματοποιούνται σε ένα εποπτευόμενο, ασφαλές περιβάλλον.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα οχήματα OHV (εκτός οχήματος) και ATV (όχημα παντός εδάφους).

Ή πεζοπορία μια σειρά μαθημάτων και να αποκτήσουν κάποιες συμβουλές κάμπινγκ. Εάν είστε στο νερό είναι το πράγμα σας, μάθετε για τη βαρκάδα και την ασφάλεια της βάρκας. Και μέσα από όλα αυτά, μπορείτε να παρατηρήσετε την τοπική άγρια ​​φύση. Τελειώστε την ημέρα που επισκέπτεστε περισσότερους από 150 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων υπαίθριων ομάδων αναψυχής και συντήρησης, κυβερνητικών οργανισμών και εμπορικών προμηθευτών υπαίθριων προϊόντων και υπηρεσιών.

Δημοπρασία της έκθεσης

Τα έργα τέχνης της άγριας φύσης, η ταξινομία, καθώς και τα κέρατα, τα δέρματα και οι κεφαλές θα τεθούν υπό δημοπρασία κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τα αντικείμενα είτε δωρίζονται, κατασχεθούν κατά τις έρευνες επιβολής του νόμου, είτε προέρχονται από ζώα που θανατώνονται σε σύγκρουση οχημάτων. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν προς την προστασία των πόρων άγριας ζωής του κράτους, καθώς και την αγορά εξοπλισμού για τη διερεύνηση των εγκλημάτων άγριων ζώων.

Πληροφορίες Expo

Ενθαρρύνεστε να φέρετε το δικό σας υπαίθριο εξοπλισμό εάν το έχετε ή μπορείτε να δανειστείτε εξοπλισμό στο Expo. Πολλά από τα καταστήματα παραχώρησης τροφίμων και ποτών δέχονται μόνο μετρητά, οπότε φροντίστε να φέρετε χρήματα για να αποφύγετε τα τέλη ATM. Και αισθανθείτε ελεύθεροι να φέρετε τα παιδιά - αυτό είναι ένα οικογενειακό γεγονός!

Δεν χρησιμοποιούνται δολάρια φορολογίας της Αριζόνα για την παρουσίαση αυτού του γεγονότος. Το Παιχνίδι και τα Ψάρια της Αριζόνας και η Λέσχη Φωτογράφησης Ben Avery χρηματοδοτούνται από τέλη χρήσης (σε ημέρες εκτός από τις ημέρες Expo), άδειες αλιείας και κυνηγιού και επιχορηγήσεις και λαμβάνουν κάποια οικονομική υποστήριξη από το Ταμείο Κληρονομιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Αριζόνα Game and Fish online.