Ασφάλιση ταξιδίου AIG: Ο πλήρης οδηγός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε τα σχέδια ασφάλισης ταξιδιών της AIG

Από το 1985, η AIG Travel έχει προσφέρει ταξιδιωτικές ασφαλιστικές επιλογές σε πολλούς ταξιδιώτες. Ειδικευμένη στην ασφάλιση ακινήτων και ατυχημάτων, η εταιρεία προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις σε όσους βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Εάν έχετε αγοράσει ένα πρόγραμμα ασφάλισης ταξιδιού στο παρελθόν, μπορεί να έχει παρασχεθεί από την AIG Travel χωρίς να το γνωρίζετε: η εταιρεία δημιουργεί επίσης προσαρμοσμένες πολιτικές για αρκετούς μικρότερους ασφαλιστικούς μεσίτες, αεροπορικές εταιρείες και ακόμη και ταξιδιωτικές ομάδες.

Είναι η AIG Travel η σωστή εταιρεία για το ταξίδι σας;

Σχετικά με την AIG Travel

Η Travel Guard δεν ιδρύθηκε αρχικά ως μέρος της AIG το 1982, αλλά από έναν πωλητή που είδε μια ευκαιρία στην αγορά. Μετά από τρία χρόνια προγραμματισμού, η εταιρεία πρότεινε τις πρώτες πολιτικές της το 1985, προτού αγοράσει ταξιδιωτικό γραφείο το 1987. Μεταξύ του 1987 και του 2006, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντας ταξιδιωτικές ασφαλιστικές συμβάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Μέσα από μια σειρά από εξαγορές, το Travel Guard αγοράστηκε τελικά από την AIG το 2006 Σήμερα, η εταιρεία έχει την έδρα της στο Χιούστον του Τέξας και εξυπηρετεί ταξιδιώτες σε περισσότερες από 100 χώρες και δικαιοδοσίες μέσω οκτώ παγκόσμιων κέντρων εξυπηρέτησης σε βασικές περιοχές και περιλαμβάνει: Χιούστον, Τέξας; Stevens Point, Wisconsin. Κουάλα Λουμπουρ, Μαλαισία; Μπογκοτά, Κολομβία. Σόφια, Βουλγαρία; Okinawa, Ιαπωνία. Shoreham, Αγγλία. και Guangzhou, Κίνα.

Πώς αξιολογείται το Ταξίδι AIG;

Οι πολιτικές ταξιδιού της AIG έχουν αναληφθεί από την Εθνική Ένωση Ασφαλίσεων Πυρός της Πίτσμπουργκ, Pa., Άλλη θυγατρική της AIG. Από τις 23 Μαΐου 2017, ο συγγραφέας της πολιτικής έχει βαθμολογία AM Best A, τοποθετώντας τις στην κατηγορία "Εξαιρετική" με μια σταθερή προοπτική.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών, η AIG Travel εκτιμάται σε τρεις μεγάλες ασφαλιστικές αγορές online.

Με πάνω από 170 κριτικές, το AIG Travel έχει βαθμολογία 5 αστέρων από το TravelInsurance.com, με ποσοστό έκδοσης 98%. Οι πελάτες της InsureMyTrip.com δίνουν στην εταιρεία 4,56 αστέρια (από τα πέντε). Παρόλο που η Squaremouth.com δεν προσφέρει πλέον τις πολιτικές AIG Travel, οι προηγούμενοι πελάτες έδωσαν στην εταιρεία 4,46 αστέρια (στα πέντε), με λιγότερο από ένα τοις εκατό αρνητικές κριτικές.

Ποια ταξιδιωτική ασφάλιση προσφέρει η AIG Travel;

Η AIG Travel προσφέρει τέσσερα σχέδια για τους καταναλωτές, ανάλογα με τις ανάγκες και τα σχέδια ταξιδιού τους: Basic, Silver, Gold και Platinum. Παρόλο που το βασικό σχέδιο δεν είναι διαθέσιμο απευθείας μέσω της AIG Travel, μπορεί να αγοραστεί μέσω αγορών όπως το TravelInsurance.com. Όλα τα προγράμματα ασφάλισης ταξιδιού περιλαμβάνουν ταξιδιωτική ιατρική βοήθεια, ταξιδιωτική βοήθεια σε όλο τον κόσμο, βοήθεια έκτακτης ανάγκης LiveTravel® και βοήθεια προσωπικής ασφάλειας, αλλά ισχύουν μόνο όταν οι ταξιδιώτες απέχουν τουλάχιστον 100 μίλια από το σπίτι.

Παρακαλώ σημειώστε: όλα τα προγράμματα παροχών υπόκεινται σε αλλαγές. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες κάλυψης, επικοινωνήστε με την AIG Travel.

Τι δεν θα καλύψει η AIG Travel Cover;

Ενώ η AIG Travel προσφέρει σχέδια για την κάλυψη πολλών κοινών ταξιδιωτικών θεμάτων, δεν θα καλύπτουν απαραίτητα τα πάντα. Οι εξαιρούμενες καταστάσεις περιλαμβάνουν:

Αυτό είναι απλώς μια συντομευμένη λίστα καταστάσεων που μπορεί να μην καλύπτονται από τα ασφαλιστικά προγράμματα ταξιδιού της AIG Travel. Για έναν πλήρη κατάλογο, ανατρέξτε στο χρονοδιάγραμμα των οφελών κάθε σχεδίου, τα οποία συνδέονται στο παραπάνω περιεχόμενο.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση με AIG Travel;

Οι ταξιδιώτες που αγόρασαν ένα σχέδιο ταξιδιού της AIG στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ξεκινήσουν τις αξιώσεις τους online. Μετά την εκκίνηση ενός λογαριασμού στο διαδίκτυο, οι ταξιδιώτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για τις πιο συνήθεις καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης του ταξιδιού, της απώλειας αποσκευών και της καθυστέρησης ταξιδιού. Οι κάτοχοι ασφαλισμένων μπορούν επίσης να βρουν ηλεκτρονικές απαιτήσεις τεκμηρίωσης, καθώς και να λαμβάνουν ενημερώσεις στο διαδίκτυο. Όσοι έχουν ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές ή τις αξιώσεις τους μπορούν να καλέσουν την AIG Travel απευθείας στο + 1-866-478-8222.

Το εργαλείο ηλεκτρονικών αξιώσεων διατίθεται μόνο για Αμερικανούς ταξιδιώτες που αγόρασαν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια ασφάλισης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι οι άλλοι ταξιδιώτες θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την AIG Travel απευθείας μέσω του αριθμού τηλεφώνου που τους παρέχεται για να ξεκινήσουν την διαδικασία διεκδίκησης.

Ποιος είναι το AIG Travel Best For?

Στα βασικά και στα ασημένια επίπεδα, το AIG Travel είναι ένα ταξιδιωτικό σχέδιο ασφάλισης πολύ βασικού επιπέδου που μπορεί να καλύπτει όσους δεν έχουν ήδη κάλυψη ταξιδιού μέσω πιστωτικής κάρτας ή άλλως έχουν πρόσβαση σε πρόγραμμα ασφάλισης ταξιδιού. Πριν εξετάσετε κάποιο από αυτά τα σχέδια ταξιδιού της AIG, φροντίστε να ελέγξετε εάν έχετε ήδη ταξιδιωτική ασφάλιση καταβάλλοντας το ταξίδι σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε χρησιμοποιώντας ορισμένα σημεία πιστωτικής κάρτας.

Εάν προγραμματίζετε ένα σημαντικό διεθνές ταξίδι ή ταξιδεύετε σε μια μεγάλη κρουαζιέρα, η AIG Travel Gold και Platinum μπορεί να προσφέρει καλύτερη κάλυψη από μια πιστωτική κάρτα. Με τα μεγάλα επίπεδα παροχών και την κάλυψη που έχουν ήδη ενσωματωθεί σε προϋπάρχουσες συνθήκες όταν αγοράζονται εντός των πρώτων 15 ημερών από την αρχική πληρωμή ταξιδιού, το Gold and Platinum μπορεί να είναι ένα καλύτερο στοίχημα για όσους ξοδεύουν χρήματα σε μεγάλες διακοπές και θέλουν να βεβαιωθούν το ταξίδι τους εκτελείται ομαλά. Με πρόσθετες εξαγορές για να εξασφαλιστεί η πρωταρχική κάλυψη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και ηλεκτρονικής κατάθεσης απαιτήσεων,

Συνολικά, τα σχέδια AIG Travel είναι από τα καλύτερα διαθέσιμα σήμερα - και θα πρέπει σίγουρα να ληφθούν υπόψη εάν πηγαίνετε μακριά από το σπίτι ή σε ένα κρουαζιερόπλοιο για σημαντικό χρονικό διάστημα.