Τρεις πιστωτικές κάρτες με μεγάλα οφέλη ασφάλισης ταξιδίου

Κρατήστε αυτές τις κάρτες στο πορτοφόλι σας εάν είστε συνηθισμένοι

Πολλές ψηφιακές εκδόσεις θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιωτικών καρτών για τα πολύτιμα σημεία που προσφέρουν με καθημερινές δαπάνες. Αν και αυτές οι κάρτες προσφέρουν υγιείς ανταμοιβές, κάποιοι προσφέρουν πολύ περισσότερα από μια γρήγορη αναβάθμιση ή δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο. Στην πραγματικότητα, πολλές high-end ταξιδιωτικές πιστωτικές κάρτες έρχονται με ταξιδιωτικά σχέδια ασφάλισης που ανταγωνίζονται ακόμα και τα καλύτερα ασφαλιστήρια συμβόλαια τρίτων .

Δεν γνωρίζει πολλούς, μερικές πιστωτικές κάρτες έρχονται με ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής προστασίας ταξιδιών που μπορεί να τεθεί σε ισχύ όταν χάνονται ή κλαπούν οι αποσκευές , οι πτήσεις καθυστερούν ή εκδηλώνονται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο συχνά έχουν ήδη μία από αυτές τις κάρτες στο πορτοφόλι τους. Αν ναι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την κάλυψη που προσφέρουν αυτές οι καλύτερες κάρτες στην κατηγορία πριν αγοράσετε μια πολιτική ασφάλισης ταξιδιού.

Chase Sapphire Προτιμώμενο

Πολλοί καταλαβανοί ταξιδιώτες φέρουν την προτιμώμενη κάρτα Chase Sapphire λόγω των ευέλικτων σημείων που συγκεντρώνουν οι ταξιδιώτες μέσα από τις καθημερινές δαπάνες. Το πιο σημαντικό, η Chase Sapphire Preferred travel insurance προσφέρει επίσης τα κορυφαία οφέλη επίσης. Οι ταξιδιώτες που μεταφέρουν και πληρώνουν για το ταξίδι τους με το Chase Sapphire Preferred μπορούν να ξεκλειδώσουν μια σειρά ασφαλιστικών παροχών ταξιδιού καθώς βλέπουν τον κόσμο.

Για να ξεκινήσετε, η Chase Sapphire Preferred Travel Insurance προσφέρει κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού, διακοπή ταξιδιού και καθυστέρηση ταξιδιού, συγκρίσιμη με πολλές βασικές ταξιδιωτικές ασφαλιστικές πολιτικές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Οι ταξιδιώτες έχουν εγγυημένα πλεονεκτήματα ακύρωσης ταξιδιού έως και 10.000 $, παράλληλα με καθυστέρηση ταξιδιού μέχρι $ 500 ανά εισιτήριο.

Το Chase Sapphire Η προτιμώμενη ταξιδιωτική ασφάλιση προσφέρει επίσης κάλυψη για χαμένες αποσκευές, μέχρι $ 3.000 σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των αποσκευών σας.

Πολλές πιστωτικές κάρτες απαιτούν από τους ταξιδιώτες να πληρώσουν για ολόκληρο το δρομολόγιο τους στην κάρτα προκειμένου να λάβουν τα οφέλη από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ταξιδιού.

Στο Chase Sapphire Προτεινόμενη ταξιδιωτική ασφάλιση, οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να πληρώσουν μόνο για ένα μέρος του ταξιδιού τους στην πιστωτική κάρτα για να λάβουν παροχές. Αυτό το μόνο κάνει το Chase Sapphire Προτιμάται μία από τις ισχυρότερες κάρτες για ταξιδιωτική ασφάλιση.

Citi Prestige MasterCard

Συχνά σε σύγκριση με την American Express Platinum Card, το Citi Prestige MasterCard έρχεται με πολλά οφέλη υψηλής ποιότητας για τον πολυτελές ταξιδιώτη. Εκτός από την απόκτηση πολύτιμων πόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κράτηση ταξιδιού, το Citi Prestige MasterCard έρχεται επίσης με οφέλη για γκολφ σε ιδιωτικά μαθήματα και πρόσβαση στα σαλόνια της American Airlines Admirals Club.

Ενώ αυτή η ειδική κάρτα έρχεται με πολλαπλά στρώματα πολυτέλειας, ένα από τα πιο υποτιμημένα από αυτά είναι το επίπεδο της ταξιδιωτικής ασφάλισης που διατίθεται. Οι ταξιδιώτες που βλέπουν τον κόσμο με το Citi Prestige MasterCard έχουν πρόσβαση σε 24ωρη γραμμή βοήθειας έκτακτης ανάγκης, συνδέοντάς τους με ενημερωμένους χειριστές που μπορούν να τις συνδέσουν με τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Με μία τηλεφωνική κλήση, οι ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν παραπομπές σε τοπικά νοσοκομεία, να λάβουν προκαταβολή για θεραπεία ή να οργανώσουν εκδρομή έκτακτης ανάγκης λόγω διακοπής ταξιδιού ή άλλων εκδηλώσεων. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αποζημίωση αποσκευών αξίας 3.000 $, σε περίπτωση που οι αποσκευές τους δεν εμφανιστούν μαζί τους.

Αν και η κάρτα έρχεται με μια υψηλή τιμή κάθε χρόνο, κάνοντας μόνο μία αξίωση ασφάλισης ταξιδιού μπορεί να πληρώσει για αυτές τις καταστάσεις. Ως εκ τούτου, η Citi Prestige MasterCard είναι ένας που κάθε συχνός διεθνής ταξιδιώτης πρέπει να εξετάσει πριν από την αναχώρηση.

Τα χρηματικά έπαθλα της US Bank FlexPerks

Αν και πολλοί δεν θεωρούν την αμερικανική τράπεζα ως μια μεγάλη τράπεζα έκδοσης πιστωτικών καρτών, αυτό το 160χρονο ίδρυμα είναι μείζων παίκτης από μόνος του. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, αυτή η αμερικανική τράπεζα κατατάσσεται ως η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περιουσιακά στοιχεία άνω των 416 δισ. Δολαρίων. Ενώ αυτοί οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα οφέλη που προσφέρονται στην πιστωτική κάρτα τους American Bank FlexPerks Travel Rewards.

Όπως και άλλες κάρτες στην κατηγορία των ταξιδιών, η κάρτα US Bank FlexPerks Travel Rewards προσφέρει κάλυψη για ιατρικά θέματα στο εξωτερικό, ακύρωση ταξιδιού, καθυστέρηση ταξιδιού και διακοπή ταξιδιού.

Ωστόσο, η κάρτα προσφέρει επίσης την ειρήνη του μυαλού για όσους ανησυχούν για ατυχήματα στο εξωτερικό. Εκείνοι που πληρώνουν για το ταξίδι τους με την κάρτα πληρούν τις προϋποθέσεις για κάλυψη 1 εκατομμυρίου δολαρίων ταξιδιωτικού ατυχήματος, εκτός από την κάλυψη για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και βοήθεια έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, η κάρτα έρχεται επίσης με $ 2.500 στην προσωπική ασφάλιση κλοπής ταυτότητας - σε περίπτωση που ένας αριθμός πιστωτικής κάρτας κλαπεί κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Αν και μπορεί να μην είναι τόσο ορατό όσο άλλες κάρτες ταξιδίου, η κάρτα US Bank FlexPerks Travel Rewards έρχεται με μια πλήρη σουίτα από δικά της οφέλη. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν τόσο ευέλικτα σημεία όσο και υψηλό επίπεδο προσοχής θα πρέπει να εξετάσουν την προσθήκη αυτής της κάρτας στο πορτοφόλι τους.

Ορισμένες προειδοποιήσεις σχετικά με τις πιστωτικές κάρτες και την ασφάλιση ταξιδίου

Όπως έχει γραφτεί νωρίτερα , η ταξιδιωτική ασφάλιση που παρέχεται με πιστωτικές κάρτες δεν είναι πάντα η καλύτερη προσφορά για το δολάριο ταξιδιού σας. Ορισμένες ασφαλιστικές πολιτικές ταξιδιού με πιστωτική κάρτα είναι δευτερεύουσες , αντί για πρωταρχικές. Σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες πρέπει να αντλήσουν από την πολιτική αυτή, θα μπορούν μόνο να το κάνουν ως συμπλήρωμα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους. Επιπλέον, πολλές κάρτες απαιτούν να κάνετε ολόκληρη την αγορά σας στην πιστωτική σας κάρτα. Όσοι δεν κάνουν ολόκληρη την αγορά στην κάρτα θα μπορούσαν να βρουν τις αιτήσεις τους για παροχές που απορρίφθηκαν σε μια βιασύνη.

Οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι μόνο για τους πόντους - μπορούν επίσης να προσφέρουν πολύτιμα οφέλη όταν έρχεται χρόνος για ταξίδια. Με τη μεταφορά μιας από αυτές τις κάρτες, οι ταξιδιώτες βοηθούν τους εαυτούς τους όχι μόνο να κερδίζουν δωρεάν ταξίδια, αλλά και να προστατεύονται και στο χειρότερο σενάριο.

Ed. Σημείωση: Δεν δόθηκε καμία αποζημίωση ή κίνητρο για να αναφερθεί ή να συνδεθεί με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε αυτό το άρθρο, ούτε ο συντάκτης θα λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση για τους συνδέσμους σε αυτό το άρθρο. Το συντακτικό περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν παρέχεται από καμία τράπεζα, εκδότη πιστωτικών καρτών, αεροπορική εταιρεία ή αλυσίδα ξενοδοχείων και δεν έχει ελεγχθεί, εγκριθεί ή έχει εγκριθεί με άλλο τρόπο από οποιαδήποτε από αυτές τις οντότητες. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι μόνο του συγγραφέα και μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των οντοτήτων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.