Βόρειο Νεβάδα Gay Pride 2016 - Ρένο Gay Pride Φεστιβάλ 2016

Το χωριό Reno βρίσκεται στην κεντροδυτική άκρη της Νεβάδα και φιλοξενεί ένα μεγαλύτερο πληθυσμό 438.000 κατοίκων, καθιστώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας. Παρόλο που έχει λίγες χαρτοπαικτικές λέσχες, είναι ένας προορισμός παιχνιδιού πολύ πιο χαμηλού και κλειστού παιχνιδιού από ό, τι το Λας Βέγκας , ενώ ο Reno έχει επίσης ένα φιλικό και διαχειρίσιμο περιβάλλον.

Η σκηνή της LGBT της πόλης συνεχίζει να αυξάνεται και πολλοί έρχονται να παρακολουθήσουν τη Gay Pride της Βόρειας Νεβάδας (γνωστή και ως Reno Gay Pride). Πραγματοποιείται λίγο νωρίτερα από ό, τι στο παρελθόν αυτό το έτος - η ημερομηνία του μεγάλου φεστιβάλ και παρέλασης είναι η 23η Ιουλίου του 2016.

Το Reno Gay Pride αποτελείται από διάφορες εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου - ανατρέξτε στη σελίδα των επίσημων εκδηλώσεων της Βόρειας Νεβάδας Gay Pride.

Το κύριο γεγονός, το Φεστιβάλ Gay Gay Pride της Ρίνο και της Βόρειας Νεβάδας, είναι το Σάββατο 23 Ιουλίου, ακριβώς στο κέντρο της πόλης κατά μήκος του γραφικού ποταμού Truckee, στο πάρκο Wingfield, το οποίο βρίσκεται σε ένα φυλλώδες νησί στο κέντρο του ποταμού. Υπάρχει ψυχαγωγία όλη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των παραστάσεων της Lady Bunny, της Amber και πολλά άλλα. Ένα μεγάλο βήμα της ημέρας είναι η Κοινοτική Pride Parade της Βόρειας Νεβάδας, επίσης το Σάββατο, που πραγματοποιείται στις 11 π.μ. και τρέχει κατά μήκος της λεωφόρου Καλιφόρνιας από τους δρόμους Keystone στους Arlington.

Ρένο, Νεβάδα Gay Resouces

Ο καλύτερος γενικός πόρος σας για πληροφορίες σχετικά με την περιοχή είναι ο εξυπηρετικός ταξιδιωτικός ιστότοπος LGBT της Αρχής Επισκέψεων της Σύμβασης Reno-Sparks. Το Pride Reno δημιουργείται από το Γραφείο Συντακτών & Συνεδρίων της Νεβάδα Gay & Lesbian Visitors & Convention, το οποίο δημοσιεύει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις στη σελίδα του στο Facebook.

Αν έρχεστε από τη μεγαλύτερη μητρόπολη της Νεβάδα, το Λας Βέγκας , περιμένετε από το αυτοκίνητο να διαρκέσει περίπου επτά ώρες μέσω των ΗΠΑ 95. Μέχρι στιγμής, η κοντινότερη μεγάλη πόλη στο Reno είναι το Σαν Φρανσίσκο , χωρίς κίνηση, η κίνηση διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Reno εξαιρετικά κοντά στη λίμνη Tahoe, και πράγματι, το φεστιβάλ Pride της πόλης αντλεί πολλά άτομα από την περιοχή. Εάν επισκέπτεστε το Reno ως μέρος ενός ταξιδιού στο Tahoe, μπορείτε να βρείτε πολλές τουριστικές πληροφορίες σε αυτήν την περιοχή ελέγχοντας με τα διάφορα γραφεία τουριστικής περιοχής και τα γραφεία επισκεπτών - το καθένα έχει λεπτομέρειες για τραπεζαρία, διαμονή και ταξίδια στην περιοχή. Το Tahoe South χειρίζεται τις πόλεις γύρω από το South Lake Tahoe, συμπεριλαμβανομένου του Stateline και του γειτονικού Heavenly χιονοδρομικού κέντρου. ενώ το North Lake Tahoe περιλαμβάνει τις κοινότητες και θέρετρα όπως Crystal Bay, Incline Village, Squaw Valley, Northstar, Truckee και πολλά άλλα.