Αγορά από τοπικές επιχειρήσεις Reno / Tahoe

Αγοράστε τοπικά και προωθήστε την οικονομία Reno / Tahoe

Αγοράζοντας τοπικά παραγόμενα τρόφιμα, αγαθά και υπηρεσίες από τοπικές επιχειρήσεις, μπορούμε να τονώσουμε τη δική μας οικονομία αντί να περιμένουμε βοήθεια για να οδηγήσουμε στην πόλη από ... κάπου, ίσως. Έχουμε κυριολεκτικά τη δύναμη να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε μερικά από τα οικονομικά προβλήματα που μας έχουν επιβληθεί από την αχαλίνωτη απληστία των χρηματοπιστωτικών αγορών, την ανικανότητα και την ανοησία των επιχειρήσεων και την ανάρμοστη κυβέρνηση.

Η συλλογική μας δύναμη είναι τεράστια και προέρχεται από τα πορτοφόλια μας. Αν διατηρήσουμε τα χρήματά μας μέσα στην κοινότητα, διατηρεί και χτίζει την δική μας οικονομία, όχι εκείνη που υποστηρίζει όλα αυτά τα μεγάλα καταστήματα αλυσίδων ή εκείνη που υποστηρίζει ξένες χώρες όπως η Κίνα. Ο τύπος που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος αλιείας και η γυναίκα που κατέχει το κατάστημα εγχώριων επίπλων είναι οι γείτονές μας. Τα χρήματα που ξοδεύουμε μαζί τους έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύονται ξανά και ξανά μέσα στην κοινότητα. Τα χρήματα που ξοδεύουμε στα μεγάλα καταστήματα κουτιών έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κυκλοφορήσουν, επειδή απορροφούνται γρήγορα από την πόλη για να στηρίξουν εταιρείες και χώρες που δεν ενδιαφέρονται ελάχιστα να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε μια βιώσιμη τοπική οικονομία.

Έχουν αναφερθεί τόμοι σχετικά με τον αντίκτυπο σε μια οικονομική περιοχή όταν τα μεγάλα καταστήματα αλυσίδων κινούνται. Οι εταιρικοί γιατροί spin προσπαθούν να ζωγραφίσουν μια θετική εικόνα για την παρουσία τους, αλλά πολυάριθμες μελέτες δείχνουν επιβλαβείς επιπτώσεις στην τοπική επιχείρηση.

Για παράδειγμα, αυτά τα ρούχα χρησιμοποιούν σπάνια τοπικούς προμηθευτές, δεν αγοράζουν τοπικές οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες και τείνουν να μην χρησιμοποιούν τοπικές μεταφορικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις. Η κατώτατη γραμμή - η αγορά από τοπικές επιχειρήσεις κρατά τα δολάρια μας να μετακινούνται από την τσέπη στην τσέπη ακριβώς στην περιοχή μας.

Λόγοι για να αγοράσετε από τοπικές επιχειρήσεις

Μια δειγματοληψία των τοπικών επιχειρήσεων Reno / Tahoe

Ακολουθεί μια σύντομη αντιπροσωπευτική λίστα τοπικών επιχειρήσεων στην περιοχή Reno / Tahoe. Σχεδόν οτιδήποτε διατίθεται σε ένα μεγάλο κατάστημα αλυσίδων μπορεί να γίνει από ένα κατάστημα που ανήκει στους γείτονές μας. Ο κατάλογός μου έχει σκοπό μόνο να σας δώσει μια ιδέα για το τι υπάρχει εκεί. Δεν είναι μια επικύρωση οποιασδήποτε συγκεκριμένης επιχείρησης, ούτε καμία έλλειψη σεβασμού δεν αφορά κανέναν που δεν απαριθμείται. Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το μικρό δείγμα, μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε χωρίς ποτέ να ξοδέψετε μια δεκάρα σε ένα μεγάλο κουτί. Θα βοηθήσετε να διατηρήσετε την τοπική οικονομία σε κίνηση και πιθανότατα να έχετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία αγορών για εκκίνηση.

Βοήθεια για την εξεύρεση τοπικών επιχειρήσεων Reno / Tahoe & Nevada

Το LiveLocalRenoSparks.com είναι μια ιστοσελίδα που προωθεί τις δαπάνες σε τοπικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η μετατόπιση του μόλις 10% των δαπανών μας σε τοπικές επιχειρήσεις θα έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα που θα υποστηρίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα προωθήσει μια σημαντική οικονομική ώθηση στην περιοχή Reno / Tahoe. Το LiveLocalRenoSparks.com αναφέρει επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με πολλές κατηγορίες με έναν κατάλογο με δυνατότητα αναζήτησης. Οι βασικές καταχωρίσεις είναι δωρεάν, αλλά οι επιχειρήσεις μπορούν να αγοράσουν βελτιωμένες λίστες και διαφημίσεις για να προωθήσουν τον εαυτό τους και να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια να κατευθύνουν δολάρια στην τοπική οικονομία.

Ο Δήμος του Ρίνο έχει πάρει την πράξη με ένα δικτυακό τόπο που προωθεί τις τοπικές επιχειρήσεις και επιτρέπει στους τοπικούς εμπόρους να εγγράφουν τις εγκαταστάσεις τους. Ελέγξτε αυτό στο "Αγορά τοπικά, Reno!"

Μια άλλη καλή πηγή για καταλόγους τοπικών επιχειρήσεων είναι οι κατάλογοι καταχώρησης για τα εμπορικά επιμελητήρια Reno / Lake Tahoe. Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις μέλη, αλλά τα επιμελητήρια είναι καλές θέσεις για να ψάξουν όταν αναζητούν ένα συγκεκριμένο είδος επιχείρησης ή υπηρεσίας.

Σε μια κρατική κλίμακα, το Made in Nevada είναι μια ιστοσελίδα με καταλόγους της ευρείας ποικιλίας επιχειρήσεων που παράγουν αγαθά και υπηρεσίες σε όλη τη Νεβάδα. Ελέγξτε αυτό για περισσότερους τρόπους για να ψωνίσετε κρατώντας τα δολάρια που εργάζονται εδώ στο σπίτι.

Προσοχή ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων

Πείτε μας για την τοπική σας επιχείρηση . πώς ξεκίνησες, τι κάνεις, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν μαζί σου κλπ. Η αφήγηση της ιστορίας σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσεις νέους πελάτες και είναι δωρεάν .