Καλύτερα μέρη για να δείτε το φύλλωμα πτώσης στο Αρκάνσας

Ozarks Rival Νέα Αγγλία για το χρώμα

Το Φυσικό Κράτος είναι το ιδανικό μέρος για να δείτε φύλλωμα πτώσης σε όλη τη δόξα του. Κάποιοι λένε τα χρώματα πτώσης στον αντίπαλο του Αρκάνσας τα κράτη της Νέας Αγγλίας, ειδικά στο Ozarks και στο βόρειο Αρκάνσας. Η πλούσια ποικιλία δέντρων του Αρκάνσας και το ήπιο κλίμα καθιστούν το μεταβαλλόμενο φύλλωμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Μια υγρή περίοδος καλλιέργειας και ένα ξηρό, δροσερό φθινόπωρο με λίγη ή καθόλου παγετό κάνουν τα πιο ζωντανά χρώματα των φύλλων και ο καιρός του Αρκάνσας ταιριάζει συχνά με αυτό το προφίλ.

Τα δέντρα αλλάζουν χρώμα μέσα από μια πολύ περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει την πράσινη χλωροφύλλη που βρίσκεται στα φύλλα τους. Καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν, τα κύτταρα κοντά στο στέλεχος σχηματίζουν ένα στρώμα που εμποδίζει το νερό και την χλωροφύλλη από τα φύλλα και επιτρέπει την εμφάνιση των κίτρινων και πορτοκαλί χρωστικών ουσιών. Διαφορετικά είδη δένδρων έχουν διαφορετικές ποσότητες αυτών των άλλων χρωστικών ουσιών (ξανθοφύλλων και καροτενοειδών), γι 'αυτό τα διαφορετικά είδη είναι διαφορετικά χρώματα.

Το φθινόπωρο στο Αρκάνσας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να εκτιμήσετε την ομορφιά και την ηρεμία του Φυσικού Κράτους. Ακόμη και στην πόλη, μπορείτε να βρείτε μερικά μεγάλα χρώματα πτώσης. Πάρτε το χρόνο να επισκεφθείτε ένα κρατικό πάρκο ή ακόμα και να πάρετε μια γραφική κίνηση. Θα σας αφήσει χαλαρό, αναζωογονημένο, και με δέος από το Αρκάνσας.

Όταν τα φύλλα αλλάξουν

Στο Αρκάνσας, τα φύλλα κανονικά αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα στις αρχές Οκτωβρίου όταν αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία. Αυτό ποικίλλει κάπως από έτος σε έτος, αλλά συνήθως συμβαίνει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Αυτή η αλλαγή χρώματος μετακινείται από βορρά προς νότο, με λαμπρό χρώμα αιχμής που έρχεται από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, ανάλογα με την περιοχή. Αν θέλετε να δείτε το φύλλωμα πτώσης στο αποκορύφωμά της, εγγραφείτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το κράτος σχετικά με τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις σχετικά με την προβολή φύλλων. Οι αναφορές συνήθως εκτελούνται από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Ο υγρός, θυελλώδης καιρός το φθινόπωρο μπορεί να συντομεύσει τη σεζόν, μαζί με ιδιαίτερα κρύο ή ξηρό καιρό το καλοκαίρι. Επίσης, ο τύπος δέντρου σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να αλλάξει το μοτίβο του σχηματισμού χρώματος.

Αλλαγή χρωμάτων ανά περιοχή