Ημέρα του Πατέρα 2017 στην περιοχή Washington, DC

Καλύτεροι τρόποι να περάσετε χρόνο με τον μπαμπά στην πρωτεύουσα του έθνους

Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο για να περάσετε την Ημέρα του Πατέρα φέτος; Ακολουθούν μερικές ιδέες για τρόπους να περάσετε κάποια οικογενειακή περίοδο με τον μπαμπά την Ημέρα του Πατέρα στην Ουάσινγκτον, στο Μέριλαντ και στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Ημέρα του Πατέρα Brunch - Πάρτε τον μπαμπά έξω να brunch αυτή την ημέρα του πατέρα. Εδώ θα βρείτε μερικά εστιατόρια με ιδιαίτερο δείπνο και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ημέρα του Πατέρα στο Όρος Βέρνσον - Περάστε την Ημέρα του Πατέρα με τον "Πατέρα της Χώρας μας!" Ο στρατηγός Ουάσιγκτον θα χαιρετήσει τους επισκέπτες και θα κάνει φωτογραφίες από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Θα συζητήσει το ρόλο του ως συζύγου, πατριού και πατέρα της χώρας μας στις 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ. στο πρόγραμμα «Πατέρας στην Πρώτη Οικογένεια». " Με ένα εισιτήριο που αγοράστηκε στο Mount Vernon, οι πατέρες που επισκέπτονται το κτήμα θα λάβουν δωρεάν είσοδο στο Distillery & Gristmill του George Washington, που απέχει 3 μίλια από το κτήμα.

Δείτε διαδηλώσεις και μάθετε για την ιστορική διαδικασία παραγωγής ουίσκι σε αυτήν την ανακατασκευή του μεγαλύτερου αποστακτηρίου του 18ου αιώνα στην Αμερική.

Φεστιβάλ Αυτοκινήτου της ημέρας του πατέρα της Crystal City - 18 Ιουνίου 2017, 2-6 μ.μ. 2121 Crystal Drive & 220 20th Street Νότια επιφάνεια στάθμευσης, Crystal City, VA . Η εκδήλωση θα παρουσιάσει μια ποικιλία κατηγοριών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων ηλεκτρικών οχημάτων, σπορ αυτοκίνητα, κλασικά αυτοκίνητα μυών και πολλά άλλα. Θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, κήπο με μπίρα-κρασί και ζωντανή μουσική.

Φεστιβάλ κρασιού και τζαζ Manassas - 18 Ιουνίου 2017. Απολαύστε ένα απόγευμα κρασιού και ζωντανής τζαζ στην Παλιά Πόλη Manassas της Βιρτζίνια. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό γεγονός φιλικό προς την οικογένεια και ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τα τοπικά οινοποιεία.

Μουσείο Ταβέρνα του Gadsby - Γιορτάστε με τον αγαπημένο σας πατέρα στον τόπο όπου ο Πατέρας της Χώρας μας έφαγε, έπινε και επηρέασε την ιστορία. Δωρεάν περιηγήσεις για όλους τους πατέρες που επισκέπτονται από τις 1 έως τις 5 μ.μ. Οι εθελοντές από τους βαθμούς 2 έως 5 θα σταθμεύουν σε κάθε στάση της περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας, της κρεβατοκάμαρας, της αίθουσας χορού, της αίθουσας συναρμολόγησης και της τραπεζαρίας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν με τον δικό τους ρυθμό.

Θαλάσσια Πάρκα - Ψύξτε μακριά και να έχετε κάποια οικογενειακή διασκέδαση σε ένα από τα καταπληκτικά υδάτινα πάρκα στην πρωτεύουσα της Ουάσιγκτον DC.

Πάρκα ψυχαγωγίας - Περιηγηθείτε σε κυματοθραύστες και απολαύστε κάποια διασκέδαση σε ένα από τα πάρκα ψυχαγωγίας στην περιοχή Washington, DC.

Κρουαζιέρες στον ποταμό Potomac - Πάρτε τον μπαμπά σε ένα κρουαζιέρα brunch ή δείπνο και απολαύστε την όμορφη θέα της Ουάσιγκτον, DC.

Αυτές οι ειδικές εκδρομές γεμίζουν γρήγορα, γι 'αυτό κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίτερα.

Κήποι στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC - Ιούνιος είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου για να κάνετε μια βόλτα και να δείτε τους υπέροχους κήπους στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC. Εδώ είναι μερικές ειδικές θέσεις για να απολαύσετε την ομορφιά και το φρέσκο ​​άρωμα των πολύχρωμα φυτά και λουλούδια.

Πεζοπορία και Picnicking - Τα καλύτερα μέρη για πεζοπορία στην περιοχή είναι επίσης εξαιρετικά σημεία για να έχετε ένα οικογενειακό πικνίκ. Περάστε τη μέρα μαζί στο μεγάλο ύπαιθρο και εκτιμήστε τη φυσική ομορφιά της περιοχής της Ουάσινγκτον. Εδώ είναι μερικά μεγάλα πάρκα στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια επίσης.