Το ποτοποιείο Whiskey του George Washington και το Gristmill στο Mount Vernon

Ο Γιώργος Ουάσιγκτον αποστάτησε το καλαμπόκι και το ουίσκι σίκαλης και εκμεταλλεύτηκε έναν υδατικό τροφοδότη κοντά στο όρος Βερνόν, όπου αλέθε το αλεύρι και το καλαμπόκι. Η ανακατασκευή του αποστακτηρίου ουίσκυ του Γουόργκα Ουάσινγκτον και του μύλου χορτονομής είναι ανοιχτή στο κοινό και περιλαμβάνει ξεναγήσεις με ιστορικούς διερμηνείς οι οποίοι εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται ο μύλος και το οινοπνευματοποιείο και ο ρόλος που διαδραμάτισαν στην αγροτική λειτουργία της Ουάσινγκτον.

Το George Distillery Whiskey Distillery και το Gristmill απέχει 3 μίλια από το Mount Vernon Estate και τους Κήπους και απαιτεί ξεχωριστή είσοδο.

Whisky Distillery

Ο Γιώργος Ουάσιγκτον ήταν ο μοναδικός ιδρυτικός πατέρας που εκμεταλλεύεται εμπορικά ένα αποστακτήριο ουίσκι και το μέγεθος και ο όγκος παραγωγής του κατατάσσουν το κτίριο μεταξύ των σημαντικότερων ιστορικών κατασκευών του είδους του. Το αποστακτήριο ήταν μια πολύ επιτυχημένη οικονομική συνιστώσα του όρους Vernon. Στην ανώτατη περίοδο παραγωγής του το 1799, πέντε αποστακτήρια και ένα λέβητα παρήγαγαν 11.000 γαλόνια ουίσκι αξίας 7.500 δολαρίων.

Οι κοστούμιοι οινοπνευματοποιούς λειτουργούν πέντε τεράστιες φιάλες χαλκού, αναδευόμενες μπανιέρες και διαχείριση του λέβητα, καθώς καταδεικνύουν την απόσταξη του 18ου αιώνα. Το διώροφο κτίριο διαθέτει επίσης ένα κελάρι αποθήκευσης με βαρέλια, ένα γραφείο και δύο κρεβατοκάμαρες όπου ο διευθυντής του χώρου και ο βοηθός θα είχαν ζήσει. Στον δεύτερο όροφο, ένα ιστορικό κανάλι με τίτλο "Υγρό χρυσό του Γιώργου Ουάσιγκτον" και ένα εκθετήριο μουσείων, "Spirits of Independence: George Washington και οι Αρχές της Βιομηχανίας Αμερικανικού Ουίσκι", λένε την ιστορία του ουίσκι στο όρος Βερνόν και την ιστορία του Αμερική.

Αλευρόμυαλος

Στο Gristmill, οι κομμωτές που κατασκευάζουν κοστούμια λειτουργούν σε τέσσερις ορόφους μηχανημάτων για να δείξουν πώς η περίπλοκη γεωργική λειτουργία της Ουάσιγκτον επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει ένα εμπορικό μύλο που παράγει αλεύρι που εξάγεται σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσία

- Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο Gristmill προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη, όπως na.

Διατίθενται δημόσιες συγκοινωνίες μεταξύ του Estate και του Gristmill. Το Fairfax Connector Bus # 152 σταματά μπροστά από το Mount Vernon Inn στα 42 λεπτά την ώρα κάθε ώρα. Το Busle Connector # 151 της Fairfax επιστρέφει στο κτήμα την ώρα κάθε ώρα μεταξύ 10 π.μ. και 5 μ.μ.

Ωρες

10 π.μ. έως 5 μ.μ. - 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου

Αδεια

Τα εισιτήρια στο Gristmill διατίθενται στην κεντρική πύλη του Mount Vernon ή στο Gristmill Shop και μπορούν να συνδυαστούν με την είσοδο στο κτήμα για επιπλέον $ 2 για ενήλικες και $ 1,50 για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Η είσοδος στο Gristmill είναι μόνο $ 4 για ενήλικες και $ 2 για παιδιά.