Τα κεντρικά γραφεία του FBI να μετακομίσουν σε προάστια της Ουάσιγκτον DC

Μάθετε τα πάντα για τις λειτουργίες του FBI, περιηγήσεις στις έδρες και πολλά άλλα

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Διερεύνησης (FBI) αναζητά εδώ και πολλά χρόνια μια νέα θέση στην περιοχή της Ουάσιγκτον για να στεγάσει την έδρα της. Από τις αρχές του 2016, τρεις πιθανές τοποθεσίες έχουν επιλεγεί και βρίσκονται υπό επανεξέταση:

Όλες οι πιθανές τοποθεσίες είναι εύκολα προσβάσιμες από το Capital Beltway (1-495) και από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Γιατί να εγκαταστήσετε την έδρα του FBI;

Η έδρα του FBI βρίσκεται στην σημερινή του θέση στο κτίριο J. Edgar Hoover στη λεωφόρο Pennsylvania στην καρδιά της Ουάσιγκτον, από το 1974. Η νέα ενοποιημένη εγκατάσταση θα συγκεντρώσει πάνω από 10.000 υπαλλήλους που εργάζονται επί του παρόντος σε πολλαπλές τοποθεσίες στην πρωτεύουσα περιοχή. Η αποστολή του FBI έχει επεκταθεί την τελευταία δεκαετία και ο χώρος γραφείων στο σημερινό κτίριο είναι ανεπαρκής για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες του οργανισμού.

Από το 2001, η Διεύθυνση Αντιτρομοκρατίας του FBI έχει αυξηθεί σημαντικά. Η δημιουργία του Τμήματος Εθνικής Ασφάλειας, Διεύθυνσης Πληροφοριών, Τμήματος Cyber ​​και Ομάδας Καταστροφών Μαζικής Καταστροφής, πρόσθεσε στις διοικητικές ανάγκες του Οργανισμού.

Το κτίριο Hoover είναι ξεπερασμένο και χρειάζεται εκατομμύρια δολάρια σε επισκευές και αναβαθμίσεις για να λειτουργήσει επαρκώς. Το FBI αξιολόγησε τις ανάγκες του και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τμήματα που συντονίζουν με άλλους στην κοινότητα επιβολής του νόμου και στις υπηρεσίες πληροφοριών θα εξυπηρετούσαν καλύτερα να εδραιώσουν τα γραφεία τους.

Τρέχουσα έδρα του FBI Τοποθεσία: κτίριο J. Edgar Hoover, 935 Pennsylvania Avenue, ΒΔ Washington, DC (202) 324-3000. Οι πλησιέστερες στάσεις του μετρό του μετρό είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, το Γκαλερί / Chinatown, το Κέντρο Μετρό και το Αρχείο / Ναυτικό Μνημείο.

Εκδρομές FBI, Εκπαιδευτικό Κέντρο και Πρόσβαση στο κοινό

Για λόγους ασφαλείας, το FBI τερμάτισε την περιοδεία του στο κεντρικό κτίριο της Washington DC μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Το 2008, ο οργανισμός άνοιξε το Κέντρο Εκπαίδευσης του FBI για να δώσει στους επισκέπτες μια εσωτερική ματιά στον ζωτικό ρόλο του FBI στην προστασία των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι αιτήσεις για εκδρομές πρέπει να γίνονται 3 έως 4 εβδομάδες εκ των προτέρων μέσω των γραφείων του Κογκρέσου. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο είναι ανοιχτό ραντεβού από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Ιστορία του κτιρίου της έδρας του FBI

Από το 1908 έως το 1975, τα κεντρικά γραφεία του FBI στεγάστηκαν στο Τμήμα Δικαιοσύνης. Το Κογκρέσο ενέκρινε ένα ξεχωριστό κτίριο του FBI τον Απρίλιο του 1962. Η Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA), η οποία χειρίζεται δημόσιες οικοδομικές κατασκευές, διέθεσε 12.265.000 δολάρια για αρχιτεκτονικό και μηχανικό σχεδιασμό. Εκείνη την εποχή, το συνολικό εκτιμώμενο κόστος ήταν 60 εκατομμύρια δολάρια. Οι εγκρίσεις σχεδιασμού και κατασκευής καθυστέρησαν για πολλούς λόγους και το κτίριο τελικά ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις.

Οι πρώτοι υπάλληλοι του FBI μετακόμισαν στο κτίριο στις 28 Ιουνίου 1974. Την εποχή εκείνη, τα γραφεία του FBI εδρεύονταν σε εννέα ξεχωριστές θέσεις. Το κτίριο έλαβε το όνομα, το κτίριο J. Edgar Hoover FBI μετά το θάνατο του διευθυντή Hoover το 1972. Είναι γνωστό ως ένα από τα πιο άσχημα κτίρια στην πρωτεύουσα του έθνους.

Ποια είναι η αποστολή του FBI;

Το FBI είναι εθνική ασφάλεια και υπηρεσία επιβολής του νόμου. Η οργάνωση επιβάλλει τους ποινικούς νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, προστατεύει και υπερασπίζεται τις Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια σε απειλές τρομοκρατικών και ξένων πληροφοριών και παρέχει υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης και ηγεσία σε ομοσπονδιακούς, κρατικούς, δημοτικούς και διεθνείς οργανισμούς και εταίρους. Το FBI απασχολεί περίπου 35.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών παραγόντων και προσωπικού υποστήριξης. Τα γραφεία και τα τμήματα της έδρας του FBI παρέχουν διευθύνσεις και υποστήριξη σε 56 γραφεία σε μεγάλες πόλεις, περίπου 360 μικρότερα γραφεία και πάνω από 60 γραφεία διασύνδεσης σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοποίηση των κεντρικών γραφείων του FBI, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gsa.gov/fbihqconsolidation