Τα καλύτερα αναμνηστικά από την Κοπεγχάγη

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποια αναμνηστικά από τη Δανία για φίλους και οικογένεια, η Κοπεγχάγη είναι το καλύτερο μέρος στη χώρα για να τα αποκτήσετε. Τα παρακάτω αναμνηστικά είναι όλα υψηλής ποιότητας και πολλά είναι επίσης εύκολα στο πορτοφόλι.

Ειδώλια Σουβενίρ

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αναμνηστικά είναι ειδώλια. Αυτά τα υπέροχα γλυπτά που είναι διαθέσιμα θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες και είναι αρκετά προσιτά. Έρχονται σε μια ποικιλία μορφών, η κάθε μια αντιπροσωπεύει μια μοναδική πτυχή του πλούσιου δανικού πολιτισμού.

Το πιο διάσημο ειδώλιο για το οποίο όλοι ανακατεύονται είναι το μικρό γλυπτό γλυπτό που βρίσκεται στο λιμάνι της Κοπεγχάγης . Αυτό το υπέροχο γλυπτό είναι ένα πολύ προεξέχον σημείο της πλούσιας ιστορίας της Δανίας.

Παραδοσιακή δανική τεχνική

Ανάμεσα στα υπέροχα αναμνηστικά που δίνουν οι Δανοί τεχνίτες είναι τα έπιπλα, τα κεραμικά και τα πλεκτά. Η Κοπεγχάγη είναι η έδρα των διάσημων δανικών καρέκλες, οι οποίες έχουν αφήσει ένα σημάδι σε όλο τον κόσμο για την ομορφιά και το ξεχωριστό σχεδιασμό τους. Εκτός από αυτό, υπάρχει υπέροχο μαγειρικά σκεύη από μακράς διαρκείας υλικά από πορσελάνη, ειδικά το διάσημο βασιλικό Κοπεγχάγης. Τα διαθέσιμα αντικείμενα περιλαμβάνουν κύπελλα, σετ τσαγιού, πολύ ευαίσθητα κύπελλα, κούπες και υπέροχα δανικά πιάτα και μπορούν να δώσουν σε κάθε κουζίνα ή σαλόνι εκπληκτική και ξεχωριστή εμφάνιση. Προσέξτε να έχετε το περιτύλιγμα του καταστήματος και να το τοποθετήσετε σε κουτί, στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε στις χειραποσκευές σας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξει θραύση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Για τον ταξιδιώτη που έχει περισσότερη ευαισθησία στον προϋπολογισμό, ένα υπέροχο σουβενίρ από την Κοπεγχάγη είναι ένα τοπικά φτιαγμένο μαντίλι, πλεκτό στη Δανία σε παραδοσιακά χρώματα. Τα κασκόλ μπορούν να φέρουν διαφορετικά μηνύματα ή σύμβολα της ιστορίας της Δανίας και γενικά είναι ελαφριά. Διατίθενται επίσης τα ισχυρότερα κασκόλ που φοριούνται κατά τη διάρκεια των κρύων εποχών .

Κοσμήματα Viking

Αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι οι οπαδοί των αξεσουάρ, τα κοσμήματα Viking είναι ένα μεγάλο δώρο για να μεταφερθείτε από την Κοπεγχάγη. Αυτός ο τύπος κοσμήματος έχει μακρά ιστορία και έρχεται σε διάφορες διακριτές ποικιλίες, όπως το σφυρί του Thor ή τα σερπαντικά σχήματα για περιδέραια. Αυτό το μοναδικό τοπικό κόσμημα είναι διαθέσιμο σε σχεδόν όλα τα καταστήματα κοσμημάτων στην Κοπεγχάγη, και ως εκ τούτου, είναι εύκολο να εντοπίσετε.

Σοκολάτες και άλλες σπεσιαλιτέ

Επίσης, δεν μπορείτε (ή δεν πρέπει!) Να εγκαταλείψετε την πόλη της Κοπεγχάγης χωρίς να αγοράσετε κάποια σοκολάτα για τους λαούς στο σπίτι. Είναι μια θαυμάσια έκπληξη και κάνει για ένα μοναδικό αναμνηστικό. Οι δανικές σοκολάτες είναι από τις πιο εύγευστες σε ολόκληρο τον κόσμο και η Κοπεγχάγη είναι ευλογημένη με άφθονες καλά εκπαιδευμένες σοκολάτες.

Εάν προτιμάτε τα σνακ για να knick-knacks, επιστρέφοντας από την Κοπεγχάγη χωρίς κάποια Flodeboller θα ήταν πολύ άδικο για τους φίλους και την οικογένειά σας! Οι φλοιοί είναι γλυκοί και μικρές μπάλες που φτιάχνονται από μαρσπιέ και περικλείονται σε σοκολάτα. Βρίσκονται σε βάση μπισκότων. Θα πρέπει να αγοράσετε γλυκά και καραμέλες όσο το δυνατόν αργότερα για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα φρέσκα όταν φτάσετε στο σπίτι - μπορείτε εύκολα να τα πάρετε στο αεροδρόμιο πριν αναχωρήσετε.