Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κοπεγχάγη, Δανία

Εκκενώστε με τους βασιλικούς, παρακολουθήστε πυροτεχνήματα ή πάρτε μέρος στη νύχτα

Αν περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κοπεγχάγη της Δανίας, έχετε μια ποικιλία από εκδηλώσεις και τοποθεσίες για να διαλέξετε. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κοπεγχάγη είναι μια μεγάλη ετήσια εκδήλωση με γλέντι σε όλη την πόλη που ψάχνει για αυτό το ιδιαίτερο σημείο για να καλωσορίσει το νέο έτος. Ελέγξτε τους καλύτερους τρόπους να το γιορτάσετε στην πρωτεύουσα.

Μεσάνυχτα στο Βασιλικό Παλάτι

Όπως συμβαίνει, τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, αμέτρητοι ντόπιοι και επισκέπτες της Κοπεγχάγης συναντιούνται στην πλατεία της πόλης Amalienborg, το Βασιλικό Παλάτι.

Εκεί, περιμένουν τα χτυπήματα του ρολογιού να χρεώνουν το Νέο Έτος και επιθυμούν ο ένας τον άλλο το Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Στο παλάτι, μπορείτε επίσης να πάρετε την ευκαιρία να δείτε την Παρέλαση της Βασιλικής Φρουράς στις κόκκινες στολές γκαλά.

Δείπνο έξω

Φροντίστε να παρακολουθήσετε έναν από τους μπουφέδες της Πρωτοχρονιάς που προσφέρουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της Κοπεγχάγης στις 31 Δεκεμβρίου. Ακόμη και αν διαμένετε σε μια τοποθεσία που δεν προσφέρει αυτό, μπορείτε ακόμα να πάρετε εισιτήρια για το γεύμα του νέου έτους του ξενοδοχείου ή του δείπνου. Τα ποικίλα εστιατόρια της Κοπεγχάγης είναι ανοιχτά αυτή τη νύχτα, αλλά είναι απασχολημένα. Είναι καλή ιδέα να κάνετε κράτηση μπροστά αν θέλετε να φάτε έξω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Νυχτερινό κέντρο δράσης

Ενώ είναι σύνηθες για οικογένειες και φίλους να περνούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Δανία μεταξύ τους, οι νεότεροι Δανοί στην Κοπεγχάγη πάντοτε πάνε σε τοπικούς συλλόγους και έχουν δικά τους πάρτι. Τα κλαμπ στην Κοπεγχάγη είναι συσκευασμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπαρ και νυχτερινά κέντρα βγάζουν όλες τις στάσεις με ειδικά ποτά, κοκτέιλ και προσφορές, όπως είσοδο και ένα μπουκάλι φυσαλίδων, για να ξεκινήσετε πραγματικά το πάρτι.

Για τα ζευγάρια και τα ξεχωριστά ζευγάρια LGBTQ, σκεφτείτε να πάτε στον πρωτοχρονιάτικο χορό της Πρωτοχρονιάς, που είναι η μπάλα του νέου έτους του ίδιου φύλου στην Κοπεγχάγη.

Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων

Για πολλές νύχτες που οδηγούν στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι νυχτερινοί ουρανοί πάνω από την Κοπεγχάγη αντιμετωπίζονται με εκθέσεις πυροτεχνημάτων παγκόσμιας κλάσης, στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ Tivoli Fireworks.

Κάθε χρόνο υπάρχει ένα θέμα, το οποίο κάθε χρόνο προσπαθεί να ξεπεράσει το τελευταίο.

Μερικά χρόνια, οι παγκοσμίου φήμης κήποι Tivoli μπορεί να είναι ανοιχτοί στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλες οι βόλτες και τα αξιοθέατα του πάρκου μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις τελευταίες ώρες της παραμονής. Καθώς η ώρα πλησιάζει τα μεσάνυχτα, ο Tivoli ετοιμάζεται για τα πυροτεχνήματα.

Shopping κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς

Τα καταστήματα στην Κοπεγχάγη παραμένουν ανοιχτά μέχρι το απόγευμα στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ τα μουσεία και άλλα αξιοθέατα τείνουν να παραμένουν κλειστά ή να κλείσουν νωρίτερα. Η 1η Ιανουαρίου είναι δημόσια αργία στη Δανία, τόσα πολλά καταστήματα και αξιοθέατα είναι κλειστά.

Άλλες σκανδιναβικές χώρες και Σκανδιναβικές χώρες

Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία ή την Ισλανδία να ελέγξετε άλλες παραδόσεις της Πρωτοχρονιάς σε άλλες σκανδιναβικές χώρες και Σκανδιναβικές χώρες. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον αγαπημένο προορισμό σας, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας για να γιορτάσετε τα λεφτά των μεσάνυχτων σε δύο διαφορετικές πόλεις δύο φορές σε μία νύχτα.