Τι να Pack για την Κοπεγχάγη

Ένας κατάλογος συσκευασιών για την Κοπεγχάγη ...

Η Κοπεγχάγη είναι γνωστή για το περίφημο άγαλμά της Little Mermaid, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτή την κοσμοπολίτικη πόλη με την περίφημη ιστορία της. Χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και με τα περίφημα ζωγραφισμένα, πρόσθια κτίρια, τα υπέροχα εστιατόρια και καφετέριες, τους μοντέρνους εμπορικούς δρόμους καθώς και τα φυσικά θαύματα του, είναι αυτονόητο ότι βρίσκεστε για υπέροχο χρόνο.

Συσκευασία για την Κοπεγχάγη το καλοκαίρι

Τι να συσκευάσετε για την Κοπεγχάγη θα καθοριστεί από την εποχή του χρόνου που θα επιλέξετε να επισκεφθείτε και δεν είναι μυστικό ότι η Κοπεγχάγη είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο καιρός είναι πολύ πιο ήπιος το καλοκαίρι και οι μέρες μακρύτεροι, και υπάρχει μια ανοιχτόχρωμη αύρα που ξεχειλίζει πάνω από την πόλη. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφτείτε γιατί αυτή είναι η εποχή που πολλά αφιερώματα και αγορές σε εξωτερικούς χώρους δημιουργούν μια γιορτινή καρναβαλική ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι κάνουν ποδήλατα, απολαμβάνουν πικ νικ στο πάρκο και κατευθύνονται προς τις παραλίες.

Τι να συσκευάσει για την Κοπεγχάγη το καλοκαίρι θα είναι το ίδιο με το καλοκαίρι ρούχα σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Απλά προσθέστε ένα ελαφρύ, αδιάβροχο μπουφάν. Το καλοκαίρι είναι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο και η μέση θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Ιούνιο για παράδειγμα θα είναι 19 βαθμοί Κελσίου. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι επίσης οι πιο υγροί μήνες του έτους, έτσι φέρνουν ένα αδιάβροχο αλλά ελαφρύ παλτό.

Οι Σκανδιναβοί μπορούν να φορούν casual ρούχα, αλλά αυτά είναι πάντα κατάλληλα, κομψά και κομψά. Τα ελκυστικά t-shirts, σορτς, σανδάλια, μακρύ παντελόνι, τζιν, πάνινα παπούτσια, μακρυά και κοντές φούστες, μπλούζες και μπλούζες με κοντό μανίκι είναι ιδανικά για συσκευασία στις αποσκευές σας στην Κοπεγχάγη, εάν θέλετε να απολαύσετε την καλοκαιρινή απόδραση της Κοπεγχάγης.

Είτε επισκέπτεστε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι , ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το όραμά σας και να προστατέψετε τα μάτια σας από την αντανάκλαση όταν βρίσκεστε στην παραλία ή συμμετέχετε στις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρονται. Και για τους άνδρες και τις γυναίκες, μια ανθεκτική, λειτουργική καθημερινή τσάντα ώμου είναι μια ιδέα για να τοποθετήσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα καθώς και να βάλετε ένα καπέλο, ένα ελαφρύ σακάκι ή ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες.

Υποδήματα και ρούχα για περπάτημα στην Κοπεγχάγη

Η πεζοπορία και το περπάτημα είναι δημοφιλείς στην Κοπεγχάγη, και υπάρχουν ακόμη και κάποια ειδικά μονοπάτια στην πόλη. Αν θέλετε όμως να ξεφύγετε από την πόλη, υπάρχει η Πράσινη διαδρομή για πεζοπόρους, η οποία έχει μήκος 9 χιλιόμετρα και είναι επίσης γνωστή ως η διαδρομή The Norrebro. Αν σας αρέσει το περπάτημα, η συσκευασία ενός εύρωστου ζευγαριού παπουτσιών είναι απαραίτητη.

Εάν θέλετε να πάτε σε βόλτες φέρτε επίσης ένα ζευγάρι παχιά κάλτσες με τα πόδια, καθώς και ένα καπέλο και ηλιόλουστη οθόνη. Το να βουτάτε στη βροχή, είτε περπατάτε είτε περιφέρεστε στην πόλη, μπορεί μερικές φορές να είναι διασκεδαστικό για διακοπές, αλλά εάν θέλετε να αποφύγετε να βρεθείτε με μια ξαφνική βροχή, πακετάρετε σε μια παλτό βροχής, μερικά παντελόνια βροχής καθώς και μια ομπρέλα . Θυμηθείτε ότι ενώ οι χειμώνες παγώνουν πάντοτε, τα καλοκαίρια είναι λιγότερο προβλέψιμα και, ενώ είναι κατά κύριο λόγο ευχάριστα ζεστά, θα πρέπει πάντα να πακετάρετε σε ένα ζεστό σακάκι για μια ασυνήθιστα ψυχρή ή θυελλώδη μέρα.

Φόρεμα δεξιά για το χειμώνα στην Κοπεγχάγη

Ο χειμώνας στην Κοπεγχάγη ξεκινάει περίπου τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο Η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Tivoli είναι όλα σχετικά με χριστουγεννιάτικα δέντρα, φώτα και πολλά ψώνια και φαγητό. Ορισμένα προϊόντα πρώτης ανάγκης θα περιλαμβάνουν ένα ζεστό παλτό ή ένα πλήρες μανίκι με φερμουάρ με φερμουάρ, γάντια, μπότες, κασκόλ και ζεστά παντελόνια.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδραση σας στην Κοπεγχάγη, βεβαιωθείτε ότι αυτό που πακετάρετε για την Κοπεγχάγη είναι κατάλληλο για τις διαφορετικές θερμοκρασίες της εποχής. Τα επίπεδα πάντοτε λειτουργούν καλύτερα.