Καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθεί τη Δανία

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να δείτε τη σκανδιναβική χώρα

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Δανία είναι το καλοκαίρι, ειδικά κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, όταν οι μέρες είναι μεγάλες και ο σχετικά ζεστός καιρός επιτρέπει πολλές δραστηριότητες στο ύπαιθρο. Ο Ιούνιος προσφέρει ευχάριστες θερμοκρασίες χωρίς τον υγρό καιρό της άνοιξης στη Δανία . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ελαφρύ σακάκι.

Σε περίπτωση που ο Ιούνιος δεν είναι επιλογή, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι καλές εναλλακτικές για την επίσκεψή σας. Η Δανία εξακολουθεί να προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες και εκδηλώσεις κατά τους μήνες αυτούς.

Ωστόσο, η Δανία είναι συνήθως γεμάτη με τουρίστες κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, οπότε μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσετε τα πλήθη. Εάν θέλετε να αποφύγετε εντελώς την πολυάσχολη ταξιδιωτική περίοδο, ο Μάιος μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε - όταν ο καιρός είναι ακόμα αρκετά ήπιος για υπαίθριες δραστηριότητες.

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ιουνίου

Ξεκινήστε την επίσκεψή σας στη Δανία, γιορτάζοντας την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας στις 5 Ιουνίου. Η Ημέρα Ανεξαρτησίας στη Δανία ονομάζεται επίσης Ημέρα Συντάγματος, καθώς τιμά την επέτειο της υπογραφής του συντάγματος του 1849 (καθιστώντας τη Δανία συνταγματική μοναρχία) και το σύνταγμα του 1953. Εναλλακτικά, αν θέλετε να κάνετε πάρτι, λάβετε μέρος σε ένα τεράστιο φεστιβάλ rave, που ονομάζεται Distortion, που πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους στην Κοπεγχάγη.

Όμως, υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες τον Ιούνιο. Επισκεφθείτε τοDenmark σημειώνει ότι μπορείτε να επισκεφθείτε το φάρο Rubjerg Knude στο βόρειο άκρο της χώρας στη Γιουτλάνδη. Αρχικά ενεργοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 1900, ο φάρος πύργος 75 πόδια πάνω από ένα βραχώδες βράχο που βγαίνει στη Βόρεια Θάλασσα.

Θα χρειαστείτε το φως σακάκι σας - μπορεί να πάρει λίγο θολό σε αυτό το σημείο που περιβάλλεται από νερό - αλλά οι απόψεις είναι θεαματικές. Ή, ανεβείτε σε ένα βουνό άμμου - ο μεγαλύτερος μεταναστευτικός θόλος στη Βόρεια Ευρώπη - όχι μακριά από τον Rubjerg Knude στο Raabjerg, επίσης στο βόρειο άκρο της Δανίας. Ή, περπατήστε σε μια γέφυρα - ύψους 200 ποδιών πάνω από το νερό - στη Λίμπελπελ, κυριολεκτικά "Μικρή ζώνη", περίπου δύο ώρες ανατολικά της Κοπεγχάγης.

Επισκεφθείτε την άνοιξη ή το καλοκαίρι

Αν επισκεφθείτε τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, θα βρείτε πολλές επιλογές για να σας κρατήσετε απασχολημένους. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους μήνες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να ακούσετε τα τραγουδώντας δέντρα στο Aalborg, που βρίσκεται στη βόρεια Γιουτλάνδη, περίπου τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από την Κοπεγχάγη. Οι επισκέπτες μπορούν να πιέσουν κυριολεκτικά ένα κουμπί σε μερικά από τα δέντρα και να ακούσουν μουσικές από μουσικούς όπως ο Sting, ο Kenny Rogers, ο Rod Stewart, ο Elton John και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης. Και, ποιο είναι το ταξίδι στη Δανία - όπου ζούσαν οι Βίκινγκς - χωρίς κρουαζιέρα σε πλοίο Viking; Μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα τέτοιο σκάφος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Κέντρο Ναυτιλιακών Ερευνών, ακριβώς στην Κοπεγχάγη.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εάν επισκεφθείτε τη Δανία τον Ιούνιο, αργά την άνοιξη ή αργότερα το καλοκαίρι. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους χρόνους σας επιτρέπει να απολαύσετε τη χώρα που περιβάλλεται από νερό, ενώ μένει αρκετά ζεστός για να απολαύσετε τις τοποθεσίες.