Ιδιωτικό ταξίδι πολυτελείας με τρένο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σκεφτείτε να κρατήσετε μια εταιρική λειτουργία ή να διασκεδάσετε σε ένα κινούμενο τρένο που περιβάλλεται από πολυτέλεια. Οι προγραμματιστές συναντήσεων που αναζητούν έναν απαράμιλλο χώρο με μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τα ταξίδια ιδιωτικών σιδηροδρομικών αυτοκινήτων.

Τα πολυτελή τρένα μπορούν να τακτοποιηθούν για λειτουργίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τρένα μπορούν να μεταφερθούν σε ένα επιλεγμένο σημείο παραλαβής και να συμμετάσχουν σε μια διαδρομή Amtrak.

Ορισμένα πολυτελή σιδηροδρομικά αυτοκίνητα διαθέτουν διανυκτερεύσεις για αρκετούς επισκέπτες. Πολλοί άλλοι έχουν σχεδιαστεί για καθημερινές ή βραδινές λειτουργίες. Ορισμένα από τα εκσυγχρονισμένα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με πλήρες μπαρ, κουζίνες, γρανίτη ή ντουζιέρες από ανοξείδωτο χάλυβα και νιπτήρες, ωραία ξύλινα φωτιστικά και όμορφα σαλόνια με γυάλινους θόλους για θέαση. Πολλά αυτοκίνητα τρένων συνοδεύονται από έναν ιδιωτικό σεφ και διαχειριστή.

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες του Χάρτη θα συγκεντρώσουν ένα σιδηροδρομικό ταξίδι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Οι τιμές μπορεί να είναι ανά επισκέπτη για συγκεκριμένα διανυθέντα χιλιόμετρα. Ενώ ορισμένα αποσπάσματα είναι για συγκεκριμένες ομαδικές χρεώσεις μετά από χιλιόμετρα, υπολογίζονται οι παροχές, οι στάσεις και ο αριθμός των επισκεπτών.

Φανταστείτε αυτά τα τελευταία Ταξίδια Σιδηροδρομικής Διακοπών

  1. Οικογενειακές διακοπές που ταξιδεύουν με πολυτέλεια μέσα από ένα από τα υπέροχα εθνικά πάρκα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  2. Μια ομάδα ηλικιωμένων που απολαμβάνουν την ύπαιθρο από το Σαν Φρανσίσκο στην Αλάσκα μέσα σε ένα κλασικό τρένο της δεκαετίας του 1960, συμπεριλαμβανομένου ενός γκουρμέ σεφ, κοκτέιλ πάρτι και πολλές όμορφες στάσεις στην πορεία.
  1. Μια μικρή γαμήλια δεξίωση από την πατρίδα του γαμπρού μέχρι την πατρίδα της νύφης ή αντίστροφα.
  2. Οι λάτρεις της αμαξοστοιχίας οδηγούν την πολυτελή σιδηροδρομική γραμμή σε έναν αγαπημένο προορισμό.
  3. Η ιστορία υπερηφανεύεται για τη δημιουργία νοσταλγικών ταξιδιών από το παρελθόν.
  4. Πολυτελές ταξίδι για ομάδες σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι δημοφιλείς επιχειρηματικές λειτουργίες από μερικές έως αρκετές εκατοντάδες επισκέπτες στο ιδιωτικό τρένο περιλαμβάνουν:

  1. Κίνητρα πελατών ή εργαζομένων.
  2. Έναρξη νέων προϊόντων ή υπηρεσιών.
  3. Εταιρική φιλοξενία.
  4. Εταιρικές συναντήσεις που χρειάζονται ένα εμπνευσμένο περιβάλλον.
  5. Εντυπωσιακά εταιρικά γεγονότα.
  6. Λειτουργίες ωφέλειας χρημάτων.

Vintage πολυτελές τρένο που βρέθηκε γύρω από τις ΗΠΑ

Υπάρχουν πολλά άλλα πολυτελή ιδιωτικά τρένα διαθέσιμα για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάποιοι μπορούν να βρεθούν στις ακόλουθες εταιρίες charter ή εταιρείες περιοδεία.