Ιούνιος Καιρός, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις στη Φλώριδα

Η ιστορία και η κληρονομιά υπογραμμίζουν τον μήνα.

Μάιος <Ιούνιος> Ιούλιος

Εκδηλώσεις Ιουνίου

Τα Σαββατοκύριακα του Star Wars της Disney - δεν θα πραγματοποιηθούν το 2016. Η Disney ανακοίνωσε ότι θα έχουν έρθει στο μέλλον οι θεματικές περιοχές Star Wars, ωστόσο οι ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης δεν έχουν ανακοινωθεί.

Φεστιβάλ Χορού της Φλόριντα (2016 χρονολογίες TBA) - Αυτή η ετήσια γιορτή της Φλόριντα του χορού που πραγματοποιήθηκε στην Τάμπα χαρακτηριστικά μαθήματα και εργαστήρια σε όλες τις μορφές χορού.

Silver Spurs Rodeo (3 & 4 Ιουνίου 2016) - Το μεγαλύτερο ροδόο ανατολικά του Μισισιπή, αντλεί μερικούς από τους κακόβουλους ταύρους και τους καουμπόηδες στην επιχείρηση.

Βρίσκεται στο Kissimmee, λίγα μίλια από τα θεματικά πάρκα της κεντρικής Φλόριντα.

Summer In Theme Parks της Φλόριντα - Τα θεματικά πάρκα προσφέρουν εκτεταμένες ώρες, παρουσιάζουν ειδικές εκπομπές και περιλαμβάνουν συναυλίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μουσικής!

Το καλοκαίρι στη Φλώριδα - Ενώ η Φλόριντα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών στο έθνος, τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Πολιτεία του Ήλιου μπορεί να παρουσιάσουν ορισμένες προκλήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους για να βοηθήσετε στην εξομάλυνση του ταξιδιού σας στο μέσο του καλοκαιριού στη Φλώριδα.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Οι μεσημεριανές γραμμές στο σχολείο αντικαθίστανται από γραμμές στα δημοφιλή θεματικά πάρκα καθώς οι οικογένειες αρχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι θερμοκρασίες δεν θα φτάσουν τα υψηλότερα μέγιστα μέχρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε τη ζέστη του καλοκαιριού ακόμα και με την αυξανόμενη συχνότητα των απογευματινών ντους. Ένας πολύ καλός τρόπος να νικήσετε τη ζέστη είναι σε ένα από τα υδάτινα πάρκα της Φλόριντα!

Οι ημέρες των ομοφυλοφίλων της Disney World πραγματοποιούνται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα παραβλέποντας ανοιχτά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που κρατούν τα χέρια ή φιλιούνται στο κοινό, τότε είναι καλύτερο να αποφύγετε τα πάρκα.

Ιούνιος Καιρός

Μάθετε πώς να νικήσετε τη θερμότητα της Φλόριντα τον Ιούνιο, ενώ βρίσκεστε στο Sunshine State.

Οι καταιγίδες είναι συχνές το καλοκαίρι, αλλά συνήθως είναι σύντομες και βοηθούν στην ψύξη των θερμοκρασιών. Αν βρίσκεστε στο Disney World, ξεσπάστε μια ποπό ή μια ομπρέλα για ντους του καλοκαιριού και απολαύστε κάποια βροχερή μαγεία ημέρας .

Αν κρεμούν πολύ χρόνο, δοκιμάστε ένα από αυτά τα πράγματα να κάνουν όταν βρέχει στη Φλόριντα . Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κεραυνοί είναι σοβαρός κίνδυνος , ιδιαίτερα στην Κεντρική Φλόριντα.

Επίσης, η εποχή του Ατλαντικού τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Υπάρχει συνήθως πολύ μικρή τροπική δραστηριότητα τον Ιούνιο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προστατεύσετε την οικογένειά σας και την εμπειρία των διακοπών σας, εάν μια καταιγίδα απειλεί με αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα .

Μέσες θερμοκρασίες τον Ιούνιο

Πρόβλεψη 10 ημερών

Μέσες θερμοκρασίες νερού τον Ιούνιο

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) είναι μεταξύ των υψηλών 70s και των 80s και του Ατλαντικού Ωκεανού (East Coast) από τα μέσα της δεκαετίας του '70 έως τα 80s.