Συνεδριακό Κέντρο Μινεάπολις

Μάθετε περισσότερα για εκδηλώσεις, πάρκινγκ και ξενοδοχεία στο συνεδριακό κέντρο

Ταξιδεύετε στη Μινεάπολη για να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο ή μια εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις; Αν ναι, διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά, το πάρκινγκ, τα κοντινά ξενοδοχεία και τις ετήσιες εκδηλώσεις του συνεδριακού κέντρου σε αυτόν τον εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί μερικές από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της περιοχής.

Εκδηλώσεις στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις

Το συνεδριακό κέντρο μπορεί να διαμορφωθεί ως ένα μεγάλο χώρο εκδηλώσεων ή με αρκετούς μικρότερους χώρους και είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει πολλαπλά γεγονότα την ημέρα.

Το κέντρο φιλοξενεί μικρές και μεγάλες συναντήσεις, συνέδρια και αθλητικές εκδηλώσεις. Ακολουθεί μια δειγματοληψία μερικών σημαντικών ετήσιων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις:

Αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται επίσης στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις. Στο κέντρο φιλοξενούνται εκδηλώσεις όπως χορευτικοί αγώνες και τουρνουά βόλεϊ. Είναι επίσης το σπίτι στο βόρειο Star Rollergirls ντέρμπι ομάδα ρόλων.

Μετάβαση στο συνεδριακό κέντρο

Το συνεδριακό κέντρο Minneapolis βρίσκεται στη δεύτερη λεωφόρο και στην 12η οδό στο κέντρο της Μινεάπολη.

Συνδέεται με το skyway (το σύστημα πεζοδρομίων που ελέγχεται από το κλίμα) σε πολλά ξενοδοχεία και αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης Minneapolis. Το αεροδρόμιο απέχει μόνο 15 λεπτά με ταξί. Τα δωρεάν λεωφορεία (με την ένδειξη "Free Ride") παρέχουν υπηρεσία στο συνεδριακό κέντρο από το Nicollet Mall. Τα λεωφορεία Metro Transit εξυπηρετούν το Συνεδριακό Κέντρο Minneapolis.

Μετρό λεωφορείο και ελαφρύ σιδηρόδρομο

Χάρτης του συνεδριακού κέντρου της Μινεάπολις

Χώρος στάθμευσης στο συνεδριακό κέντρο

Το συνεδριακό κέντρο Minneapolis είναι βολικό για να οδηγείτε, επειδή βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των I-35W και I-94. Υπάρχει μια υπόγεια ράμπα στάθμευσης απέναντι από το συνεδριακό κέντρο που συνδέεται στο κέντρο με σήραγγες.

Οι ράμπες Leamington και Marquette είναι ένα τετράγωνο πιο μακριά και συνδέονται με το συνεδριακό κέντρο μέσω του οδικού άξονα. Υπάρχουν αρκετές άλλες ράμπες στάθμευσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το συνεδριακό κέντρο που συνδέονται με το οδόφραγμα.

Ξενοδοχεία κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις

Το κέντρο της πόλης Minneapolis διαθέτει πολλά ξενοδοχεία που συνδέονται με το οδό προς το Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις. Το Holiday Inn Express, το Hilton Minneapolis και το Millennium Hotel είναι μερικά από τα ξενοδοχεία μέσα σε ένα μπλοκ του συνεδριακού κέντρου.

Πραγματα να κανεις

Το συνεδριακό κέντρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από όλα τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα αξιοθέατα του Nicollet Mall. Το κέντρο διαθέτει μια όμορφα διαμορφωμένη πλατεία ιδανική για να κάνετε ένα διάλειμμα μεταξύ εκδηλώσεων ή να χαλαρώσετε στο Craft Bar and Lounge, το οποίο εξυπηρετεί μια περιστροφή των βιοτεχνών Μινεσότα, όπως το Surly, το Big Wood και το Bridge Lift.