Το Whistler Ski Resort είναι φιλικό προς το σκύλο

Αγαπάτε το σκι αλλά μίσος αφήνοντας το Fido στο σπίτι; Η όλη οικογένεια μπορεί να έρθει σε μια χιονοδρομική διακοπή στο κορυφαίο αξιοθέατο Whistler Ski Resort , το οποίο είναι ένα εκπληκτικά σκύλο-φιλικό μέρος.

Δραστηριότητες για σκύλους

Τι θα κάνει το Fido ενώ βρίσκεστε στις πλαγιές; Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Whistler Vet Services σκυλάκι ημερήσια φροντίδα, Alpine Dogs περπάτημα σκυλιών και σκύλων καθιστικό υπηρεσίες, Whistler σκύλος συνεδρίαση σκυλιών καθιστικό υπηρεσία, και σκύλος με τα πόδια από Whistler Dog Walkers.

Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα να εξερευνήσουν μαζί σας το Whistler Village, αλλά πρέπει να είναι σε ένα λουρί. Ορισμένα καταστήματα είναι φιλικά προς τον σκύλο, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε πριν εισέλθετε. Η οικογένειά μας απόλαυσε πολύ καλά το βόλτα με τον Buddy σε ένα χιονισμένο βράδυ στο χωριό.

Το Whistler είναι μια κοινότητα δικαίου λουρίδων που σημαίνει γενικά επί-λουρί για πάρκα και μονοπάτια. Τα σκυλιά μπορούν να συμμετάσχουν σε σκιέρ, πεζοπόρους και χιονοπέδιλα σε ορισμένα τοπικά μονοπάτια, όπως στο Ολυμπιακό Πάρκο Whistler.

Κατάλληλα για σκύλους διαμονή

Δεκαέξι ξενοδοχεία βρίσκονται σε λίστα καταλυμάτων για σκύλους στο Whistler. Αυτό περιλαμβάνει τα φιλόξενα (αλλά φιλικά προς την οικογένεια) μέρη, όπως το Four Seasons Resort Whistler, το οποίο διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα πολύ σημαντικών κατοικιδίων που περιλαμβάνει ένα μπολ σκυλάκι και ένα κρεβάτι και μπισκότα.

Είχαμε μια πολύ άνετη διαμονή στο upscale Crystal Lodge, όπου ο σκυλάκι σας παίρνει μια ειδική κουβέρτα και είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την αφθονία της προσοχής από άλλους επισκέπτες στο λόμπι, ειδικά από μικρά παιδιά.

Η ενοικίαση σπιτιών διακοπών είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή με οικογένειες και πολλά επιτρέπουν κατοικίδια ζώα. Ο τουρισμός Whistler μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καταλύματα φιλικά προς το σκύλο για το ταξίδι σας.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher