Σαν Ντιέγκο Λιμάνι Cruise

Δείτε το Σαν Ντιέγκο από το νερό

Μια περιοδεία κρουαζιέρας στο λιμάνι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο. Μπορείτε να ξεφύγετε από τη φασαρία όλων των σημείων που έχετε επισκεφθεί. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τα πόδια σας και να πάρετε μερικές υπέροχες απόψεις για πλοία ελλιμενισμένα κάτω από τον σύγχρονο ορίζοντα του Σαν Ντιέγκο, ή μπορείτε να πάρετε για να παρακολουθήσετε τα θαλάσσια λιοντάρια που χαλαρώνουν σε έναν ιστό.

Ένας άλλος λόγος για να πάρετε μια κρουαζιέρα λιμάνι είναι έτσι μπορείτε να δείτε πόσο στενά η πόλη συνδέεται με τη θαλάσσια κληρονομιά της.

Πώς να πάρετε μια κρουαζιέρα λιμανιού του Σαν Ντιέγκο

Μια και δύο ώρες Σαν Ντιέγκο κρουαζιέρες λιμάνι αφήνουν από την προκυμαία κοντά στο τερματικό κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι Blvd. Αν κάνετε μια περιήγηση μιας ώρας, πρέπει να επιλέξετε αν θα βγείτε προς το σημείο Loma ή θα περάσετε από τη γέφυρα Coronado, τη Βάση Εκπαιδευτικών Σφραγίδων Ναυτικών και τα πλοία του Στόλου του Ειρηνικού.

Είναι δύσκολο να πούμε ποια από αυτές τις επιλογές είναι πιο ενδιαφέρουσα. Μια ξενάγηση δύο ωρών κοστίζει μόνο λίγο περισσότερο από μία ώρα, γι 'αυτό συνιστούμε τη διήμερη ξενάγηση, αν έχετε χρόνο.

Θα βρείτε δύο εταιρείες που προσφέρουν κρουαζιέρες στο λιμάνι του Σαν Ντιέγκο. Μια οικογενειακή επιχείρηση που εκμεταλλεύεται επίσης το Coronado Ferry και το θαλάσσιο ταξί, οι Flagship Cruises συνεργάζονται με το Ενυδρείο Birch για να προσφέρουν εκδρομές παρακολούθησης φαλαινών και προσφέρουν έναν εξειδικευμένο αφηγητή σε κάθε ταξίδι. Προσφέρουν επίσης το Patriot Jet Boat, το οποίο σας μεταφέρει σε μια γρήγορη και 30λεπτη βόλτα σε ταχύπλοο σκάφος. Hornblower βάρκες προσφέρουν πιο άνετα καθίσματα και περισσότερο χώρο για να καθίσει έξω από τον άνεμο.

Αν είστε στο Σαν Ντιέγκο την Κυριακή, επιλέξτε μια κρουαζιέρα brunch. Μπορείτε να δείτε τα αξιοθέατα και να πάρετε ένα γεύμα όλα την ίδια στιγμή.

Τα απογεύματα της Τετάρτης είναι επίσης ιδιαίτερα καλά για μια κρουαζιέρα λιμανιού του Σαν Ντιέγκο, όταν πολλά τοπικά ιστιοφόρα μπορεί να είναι έξω για τους εβδομαδιαίους αγώνες "μπύρας". Η «μέρα έναρξης» της τοπικής λέσχης φέρνει επίσης τα σκάφη για μια μεγάλη κούρσα.

Πάρτε στρωματοποιημένα ρούχα μαζί στην κρουαζιέρα λιμάνι σας. Είναι πάντα πιο κρύο στο νερό από ό, τι στην ξηρά, και ακόμα και όταν ο καιρός είναι ζεστός, η ομίχλη έρχεται γρήγορα, και η θερμοκρασία πέφτει μαζί του. Μην ξεχάσετε το αντηλιακό και το νερό, και κάτι για να συνδέσετε το καπέλο σας, έτσι ώστε το ισχυρό αεράκι να μην το σχίσει από το κεφάλι σας.

Για να αποφύγετε ενοχλήσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης, πάρτε το καροτσάκι του Σαν Ντιέγκο στη Santa Fe Depot και περπατήστε στην αποβάθρα κρουαζιέρας του κόλπου.

Εισιτήρια για Κρουαζιέρα Λιμνών

Μπορείτε συνήθως να αγοράσετε εισιτήρια στην αποβάθρα μέχρι λίγα λεπτά πριν τα πλοία αφήσουν, αλλά αυτή η προσέγγιση μπορεί να σας αφήσει απογοητευμένη. Μεγάλες ομαδικές εκδρομές μπορεί μερικές φορές να γεμίσουν ένα ολόκληρο σκάφος.

Η κάρτα Go San Diego μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα στην κρουαζιέρα σας στο λιμάνι. Προσφέρει πολλά αξιοθέατα - συμπεριλαμβανομένης μιας κρουαζιέρας στο λιμάνι - για μία μειωμένη τιμή. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό .

Ένας από τους φθηνότερους τρόπους για να πάρετε μια κρουαζιέρα λιμάνι είναι μέσω Goldstar. Μάθετε τι Goldstar είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε .

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για να αναθεωρήσει τις κρουαζιέρες Flagship Cruises και την κρουαζιέρα Harbor Hornblower.