Ημέρα της Μητέρας στο Σαν Φρανσίσκο

Εμφανίζει, κρουαζιέρες και άλλες δραστηριότητες στις & γύρω στις 10 Μαΐου 2015

Δώστε την εκτίμησή σας για τις μητέρες στη ζωή σας, περνώντας τον χρόνο μαζί τους και την Ημέρα της Μητέρας, 10 Μαΐου 2015. Εδώ είναι μερικές από τις πολλές επιλογές του Σαν Φρανσίσκο Μπέι, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων, περιηγήσεων, κρουαζιέρων και σαμπάνιας.

ΗΜΕΡΑ ΜΗΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015

Ρωμαίος και Ιουλιέτα
1-10 Μαΐου
Η παραγωγή του Σαν Φρανσίσκο της μπαλέτου της τραγωδίας του Σαίξπηρ περιέχει παθιασμένο πασχαλινό και πανέμορφα κοστούμια και σκηνικά.

Η μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα μπαλέτου που γράφτηκε ποτέ.
Στην Όπερα War Memorial, 301 Van Ness Ave., Σαν Φρανσίσκο. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Φιλόλι Παρουσίαση λουλουδιών: Ταξίδια. . . με διεθνή κλίση
7-10 Μαΐου
Το ιστορικό σπίτι και ο μεγάλος κήπος στο Filoli είναι γεμάτο με floral ρυθμίσεις και ερμηνείες των " Voyages," που δημιουργήθηκε από 80 σχεδιαστές? αναζητήστε το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, την Ασία, τη Χαβάη, τη Γαλλία και άλλους προορισμένους προορισμούς. Ημέρα της Μητέρας Champagne brunch μπουφέ και συνομιλίες, ζωντανή μουσική, docents στο χέρι για να απαντήσει σε ερωτήσεις, τσάγια και συσκευασμένα γεύματα προσφέρονται επίσης.
Στο Filoli, 86 Cañada Rd., Woodside 94062. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Monarch: Τραγούδια της ομορφιάς, της μεταμόρφωσης και της μητέρας
8 Μαΐου, στις 8 μ.μ. 10 Μαΐου, στις 3 μ.μ.
Η Musae, γυναικείο φωνητικό συγκρότημα γυναικών του Σαν Φρανσίσκο, η χορωδία ανδρών του Ragazzi Continuo και το μουσικό σύνολο μουσικής MUSA εκτελούν ένα ευρύ πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα του Μπαχ, Βιτάτουτς Μισκίνης, Stephen Smith και άλλων.


8 Μαΐου στο ορόσημο του Παλαιού Αγίου Χιλάρι, 201, Εσπεράνσα, Τίμπουρον. 10 Μαΐου στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου του Λουθηρανίου, 1111 O'Farrell St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 10 - $ 25.

Ημέρα της Μητέρας στο ζωολογικό κήπο SF
10 Μαΐου, στις 8:30 π.μ.-5 μ.μ.
Στις 8:30 π.μ., μεταφέρετε το ποδήλατό σας στο ζωολογικό κήπο για μια καθοδηγούμενη από τον καθηγητή "Ημέρα της Μητέρας BikeAbout", ένα 90-λεπτό, χαλαρή περιήγηση με ποδήλατο στο ζωολογικό κήπο, ακολουθούμενη από ευρωπαϊκό πρωινό.

Μετά το επίσημο άνοιγμα του ζωολογικού κήπου στις 10 π.μ., οι μητέρες που έρχονται με τα παιδιά τους λαμβάνουν μία δωρεάν είσοδο. Δραστηριότητες (δωρεάν με εισδοχή ζωολογικού κήπου) περιλαμβάνουν ένα πάρτι για παιδιά με ντίσκο, ζωγραφική προσώπου, δημιουργία κινούμενων εικόνων-βίντεο και μια πορεία εμποδίων ποδοσφαίρου.
Στον ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, Sloat Blvd. στη μεγάλη εθνική οδό, στο Σαν Φρανσίσκο 94132 . BikeAbout εισιτήρια: $ 25/30 ανά ποδηλάτη (περιλαμβάνει πάρκινγκ αυτοκινήτων και εισδοχή ζωολογικού κήπου).

Ημέρα της Μητέρας στο Exploratorium
10 Μαΐου, στις 10 π.μ.-5 μ.μ.
Όλες οι μητέρες και οι οικογένειές τους γίνονται ελεύθερες σε μια μέρα με θέμα την Latina με εκθέματα, μουσική mariachi, χάρτινα λουλούδια και μια παρουσίαση για το ρόλο της Μητέρας Γης στις λατινοαμερικανικές κουλτούρες.
Στο Exploratorium, Pier 15, San Francisco 94111.

Ημέρα της Μητέρας στο Ενυδρείο του Κόλπου
10 Μαΐου, στις 10 π.μ.-7 μ.μ.
Μάθετε για και δείτε μαμά καρχαρία, ακτινοβολία νυχτερίδας και άλλα θαλάσσια νεογέννητα και πηγαίνετε σε μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή. Δωρεάν είσοδος σε μητέρες και γιαγιάδες.
Στο Ενυδρείο του κόλπου, Pier 39, Embarcadero και Beach St., Σαν Φρανσίσκο 94133.

Ημέρα της Μητέρας Πικνίκ
10 Μαΐου, στις 11 π.μ. - 3 μ.μ.
Μια παράδοση της Ημέρας της Μητέρας της κοινωνίας Marin Audubon, αυτή η εκδρομή περιλαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα σε ένα μέρος ενός ιερού άγριας ζωής που σπάνια είναι ανοιχτό για το κοινό και μια καθοδηγούμενη βόλτα σε δύο ειδικά μονοπάτια.

Οι παροχές ωφελούν την κοινωνία audubon και το Ranch Canyon Audubon.
Στο φαράγγι των εθελοντών του Audubon Canyon Ranch, 4800 Shoreline Highway 1 (2,66 μίλια βόρεια της Stinson Beach). Εισιτήρια $ 12, 28.

Βιτρίνα Decorator του Σαν Φρανσίσκο
Μέχρι τις 24 Μαΐου, Τρίτη-Κυριακή. & 25 Μαΐου
Ένα αρχοντικό Presidio Heights ύψους 9.760 τετραγωνικών ποδιών σχεδιασμένο από την Julia Morgan παίρνει ένα make-over από περισσότερες από τρεις δωδεκάδες σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και τοπίων. Oooh και aahhh πάνω από τα έπιπλα, διακόσμηση, μεγάλη σκάλα, έξι υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και αίθουσα κρασιού. Παίρνει το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης του ιδιωτικού γυμνασίου του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο.
Στο 3630 Jackson St., Σαν Φρανσίσκο. Εισιτήρια $ 30, 35.


Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

* Ο ανοιχτός πίνακας παραθέτει εκατοντάδες εστιατόρια στην περιοχή του κόλπου που κάνουν κρατήσεις για το μεσημεριανό brunch, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο.

Αρκετοί από αυτούς αντιμετωπίζουν τις μητέρες σε πράγματα όπως δωρεάν αφρώδη κρασί, επιδόρπια ή λουλούδια.

* Πολλά από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο σερβίρουν πλούσια βράδια της Κυριακής. Η επέκταση στο ξενοδοχείο Palace, για παράδειγμα, περιλαμβάνει sashimi, ένα μπαρ με θαλασσινά με στρείδια, κρέπες, beignets, blinis με χαβιάρι, dim sum και γλυκά αρτοσκευάσματα, από τις 10:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Στο εστιατόριο Ritz-Carlton, το εστιατόριο Parallel 37 παρουσιάζει μητέρες ένα τριαντάφυλλο και ένα φλιτζάνι μετά το βραδινό τους με τέσσερα ποτά και ένας άρπαξ συνοδεύει το απογευματινό τσάι στο σαλόνι.

* Ημέρα της Μητέρας Brunch και Δείπνο Κρουαζιέρες
Αφήνοντας από το Σαν Φρανσίσκο, Hornblower κρουαζιέρες προσφέρει δύο κρουαζιέρες μπουφέ-brunch και μια κρουαζιέρα 7 μ.μ. με δείπνο και χορό τεσσάρων πιάτων. Έχει επίσης δύο κρουαζιέρες brunch από το Μπέρκλεϊ. Οι κρουαζιέρες του Σαν Φρανσίσκο αναχωρούν από την προβλήτα 3, στις κρουαζιέρες Embarcadero στις Ουάσινγκτον Στ. Μπέρκλεϊ, από τη μαρίνα του Μπέρκλεϊ (πίσω από το ξενοδοχείο Doubletree), 200 Marina Blvd., Berkeley 94710. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.