2016 Φεστιβάλ γιορτής ομοφυλοφίλων του Όουτλαντ - Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride σε ολόκληρο τον κόλπο του East Bay στο Όκλαντ

Ακριβώς απέναντι από τον κόλπο από το Σαν Φρανσίσκο και μοιράζοντας τα σύνορα με τη φιλελεύθερη πανεπιστημιακή πόλη του Μπέρκλεϊ, η πόλη του Όκλαντ (πληθυσμός 414.000 κατοίκων) - μια μεγάλη ναυτιλιακή και κατασκευαστική βάση - έχει υποστεί μια μεγάλη αναγέννηση τα τελευταία χρόνια. Καθώς το κόστος ζωής έχει αυξηθεί στο Σαν Φρανσίσκο και σε άλλα μέρη της Περιοχής του Κόλπου, πολλοί έχουν μετακομίσει στο Όκλαντ και γειτονιές σε όλη την πόλη - από το Rockridge στα βόρεια μέχρι το κέντρο της πόλης μέχρι τη λίμνη Merritt, στην ιστορική πλατεία Jack London και την προκυμαία Alameda - έχουν δει μια εισροή νέων μεταμοσχεύσεων, συμπεριλαμβανομένων πολλών κατοίκων ΛΟΑΤ.

Όλο και περισσότερο σε σύγκριση με τις εναλλακτικές τέχνες και τις indie μαγειρικές σκηνές του Πόρτλαντ, του Ώστιν και του Μπρούκλιν, το Όκλαντ είναι πάρα πολύ μια πόλη για να παρακολουθήσετε και ένα διασκεδαστικό μέρος για να εξερευνήσετε. Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στην περιοχή το φθινόπωρο, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια σχετικά νέα (τώρα στο έβδομο έτος) LGBT εκδήλωση, το Oakland Gay Pride, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία αυτή είναι η Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Το Oakland Pride πραγματοποιείται την Κυριακή και περιλαμβάνει δύο σημαντικά γεγονότα. Η παρέλαση ομοφυλοφίλων Oakland, η οποία αρχίζει στις 10:30 π.μ. στο Broadway και στους 14ους δρόμους, στο Frank H. Ogawa Plaza και προχωρά ανατολικά κατά μήκος του Broadway στην 20η οδό - εδώ είναι ένας χάρτης της οδού Parade Pride Parade.

Μετά την παρέλαση, το πανηγύρι Oakland Pride πραγματοποιείται όλο το απόγευμα, από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., στο Broadway και στο 20ο και διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία σε πολλαπλές σκηνές (Womyn's, White Horse, Main Stage, Λατινικά), κοινοτικούς πωλητές και άλλα.

Η δισκογραφική δουλειά του φετινού πρωταθλήματος είναι η pop star Deborah Cox, αλλά αρκετοί άλλοι μουσικοί θα είναι επίσης σε ετοιμότητα. Η είσοδος στο φεστιβάλ κοστίζει $ 10.

Oakland Gay Resource - Bay Area Gay Resources

Ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, Visit Oakland, έχει μια εξαιρετική ιστοσελίδα με άφθονες καταπληκτικές ταξιδιωτικές συμβουλές καθώς και διάφορα άρθρα ενδιαφέροντος για τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες.

Ακριβώς βόρεια, επισκεφθείτε το Berkeley είναι ένα άλλο πρακτικό πάει-να για περισσότερα για να εξερευνήσετε τι υπάρχει να δείτε και να κάνετε στον Ανατολικό κόλπο.

Το Oakland έχει μια χούφτα γκέι μπαρ και αυτά τα σημεία σίγουρα θα ανυψωθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Pride - περιλαμβάνουν το σεβάσμιο και μακρόστενο White Horse Inn κοντά στα σύνορα του Berkeley, το πολύ δημοφιλές Bench and Bar του Oakland, γνωστό και ως BNB, -σχεδιασμένο γκέι μπαρ Club 21, το οποίο είναι επίσης στο κέντρο της πόλης. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα gay χαρτιά Bay Area, όπως ο Bay Area Reporter και το San Francisco Bay Times,

Φυσικά, είναι εύκολο να φτάσετε στο Όκλαντ από το Σαν Φρανσίσκο , και θα βρείτε συμβουλές για το πού να μείνετε εκεί στο Castro Gay Hotels Guide , στο Downtown San Francisco Gay Hotels Guide και στο San Francisco SoMa Gay Hotels Guide . Τα γκέι μπαρ του Σαν Φρανσίσκο έχουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με ενδιαφέροντα μέρη για διαμονή στην πόλη αυτή και ο εξαιρετικός ιστότοπος του Σαν Φρανσίσκο CVB στο ταξίδι GLBT είναι επίσης πολύ χρήσιμος.