Ευχαριστιών στο Σαν Φρανσίσκο

Δραστηριότητες 2014, Εστιατόρια, Εθελοντισμός & Διασκέδαση

Για τους περισσότερους από εμάς, τα τρόφιμα είναι κατά κύριο λόγο για την ημέρα των ευχαριστιών, αν τα δείπνα σας σχέδια για την ημέρα των ευχαριστιών 2014 εξακολουθούν να είναι αβέβαιη και δεν θέλετε να μαγειρέψουν, αφήστε κάποιον άλλο να το κάνει - και καθαρίστε, επίσης. Τα εστιατόρια στο Mandarin Oriental, το Ritz-Carlton, το Fairmont, το Westin St. Francis, το Grand Hyatt, το St. Regis, το InterContinental San Francisco και άλλα μεγάλα ξενοδοχεία εξυπηρετούν γιορτές των διακοπών. Τα αυτόνομα εστιατόρια από το Buca di Beppo έως τον Michael Mina έως το RN74 έχουν ειδικά μενού για τις ευχαριστίες, και υπάρχει ακόμα χρόνος για να κλείσετε ένα τραπέζι.

Βρείτε μια λίστα με τα εστιατόρια που ανοίγουν την Πέμπτη και κάνετε κρατήσεις μέσω του Open Table.

Φυσικά υπάρχουν περισσότερα για την ημέρα των ευχαριστιών από το λαιμό και την επίσημη έναρξη της φρενίτιδας των διακοπών. Στις 27 Νοεμβρίου 2014, μπορείτε να βοηθήσετε να εξυπηρετήσετε γεύματα σε άλλους. Πηγαίνετε σε ένα διασκεδαστικό τρέξιμο ή με τα πόδια (ελέγξτε τον οδηγό μας για αρκετές διαδρομές γαλοπούλας της περιοχής). Την ημέρα και το Σαββατοκύριακο μετά, παρακάμψτε τις ορδές αγορών της μαύρης Παρασκευής και πιάστε μια τελετή φωτισμού δέντρων ή δείτε μια επίδειξη.

Στρατός Σωτηρίας Παράδοση Γεύματος Ευχαριστιών
27 Νοεμβρίου, στις 8 π.μ.-1 μ.μ.
Οι οδηγοί και οι προμηθευτές χρειάζονται για να βοηθήσουν να πάρουν τα γεύματα Ευχαριστιών σε 4.000 άτομα που δεσμεύονται στο σπίτι. Εγγραφείτε εκ των προτέρων ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο volunteer@tsagoldenstate.org, ή καλώντας τον Jaime Smith στο (415) 238-5405.

Ημέρα των Ευχαριστιών
27 Νοεμβρίου, στις 8:30 π.μ.-2 μ.μ.
Βοηθήστε στην προετοιμασία, την εξυπηρέτηση και την παράδοση ζεστών γευμάτων και παντοπωλείων κατά τη διάρκεια αυτής της υπηρεσίας στο Tenderloin που διοργανώθηκε από το San Francisco City Impact. Παράδοση ανθρώπων, μάγειρες, κλητήρες, διακομιστές, greeters, ελεγκτές πλήθους, baggers και επαγγελματίες ιατρικών υπηρεσιών είναι όλα απαραίτητα.


Ελέγξτε το πρωί της Πέμπτης στο San Francisco City Impact, 230 Jones St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Φέρτε το εκτυπωμένο εισιτήριο εγγραφής μαζί σας για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Τέλη εγγραφής $ 25; δωρεάν για άτομα κάτω των 10 ετών.

Τελετή φωτισμού τετράγωνου δέντρου Ghirardelli
28 Νοεμβρίου, από τις 4 μ.μ.
Ζωντανή μουσική και διασκέδαση για παιδιά από τις 4 μ.μ., με το φωτισμό του δέντρου στις 5:30 μ.μ. και μια επίσκεψη από τον Σάντα.


Στο 900 North Point St., Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Το Μεγάλο Δέντρο Φωτισμού του Macy
28 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ.
Santa, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μουσικούς και η ενεργοποίηση 33.000 φώτων σε ένα έλατο 83 ποδιών. Οι ερμηνευτές περιλαμβάνουν τη Χορωδία του Σαν Φρανσίσκο, τη Βαβυλώνα Παραλίας και την 12χρονη Quintavious Johnson της Αμερικής που έχει ταλέντο.
Στο Union Square Park, στους δρόμους Geary και Powell, στο Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Boomeraging: Από LSD σε OMG
28-30 Νοεμβρίου
Ο σάτιρος Will Durst τιμά, αναλύει και σβήνει τους baby boomers, τους εγωισμούς και τις εμμονές τους. Τα ξεκαρδιστικά τμήματα στην ατομική του παράσταση περιλαμβάνουν τόσο πολύτιμους λίθους όπως "Όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για απολιθώματα αλλά φοβήσατε να ρωτήσετε".
Στο The Marsh, 1062 Βαλένθια, Σαν Φρανσίσκο 94110. Εισιτήρια $ 15-100. Ηλικίας 18+.

Το κουνέλι Velveteen
28 Νοεμβρίου-Δεκ. 14
Η προσαρμογή του ODC / Dance του Margery Williams κλασικό για ένα γεμάτο κουνέλι παιχνιδιού παιδιού που γίνεται πραγματικό. Η ιστορία της αγάπης, της ελπίδας και της πίστης κινείται ακόμη και στους κυνικούς ενήλικες.
Στο Κέντρο Yerba Buena για το Θέατρο Τεχνών, 700 Howard St., Σαν Φρανσίσκο. Εισιτήρια $ 15-75.

Το κουτί κοσμήματος
28 Νοεμβρίου-Δεκ. 20, Πέμπτη έως Σάββατο. και στις 27 Δεκεμβρίου
Σε αυτό το αυτοβιογραφικό show ενός ανθρώπου, ο Brian Copeland επιστρέφει στην παιδική ηλικία του στο Όκλαντ ένα Χριστούγεννα, όταν έψαξε την πόλη για το τέλειο δώρο για τη μαμά του και στη συνέχεια ξεκίνησε να κερδίσει τα χρήματα για να το αγοράσει.


Στο The Marsh, 1062 Valencia St., Σαν Φρανσίσκο 94110. Εισιτήρια $ 30-100. Ηλικίες 10+.

Μεγάλη Έκθεση Χριστουγέννων Ντίκενς
28 Νοεμβρίου και τα Σάββατα και τις Κυριακές, 22 Νοεμβρίου-Δεκ. 21, στις 10 π.μ.-7 μ.μ.
Το Victorian London αναδημιουργείται με διακοσμημένες λωρίδες, καταστήματα γεμάτα Χριστουγεννιάτικα ευρήματα, καροτσάκια, παμπ, ψηλά τσάι, παιχνίδια, χορευτικές και σκηνικές παραστάσεις για όλες τις ηλικίες και χαρακτήρες όπως ο Χριστός του Πατέρα, ο Tiny Tim, ο Scrooge, ο Oliver Twist, ο David Copperfield και ακόμη και ο Charles Dickens.
Στις εκθεσιακές αίθουσες Cow Palace, 2600 Geneva Ave., Daly City 94014. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Ανοιχτό σπίτι με μελιτζάνα
29 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ. - 3 μ.μ.
Το διώροφο σπίτι του Fairmont - κατασκευασμένο με χιλιάδες τούβλα μελόψωμο, κουβάδες βασιλικού πάγου και εκατοντάδες κιλά καραμελών - ανοίγει επίσημα. Ο Σάντα κάνει και μια εμφάνιση.
Στο Fairmont San Francisco, 950 Mason St., 94108. Δωρεάν.