Κουνούπια στο Μίτσιγκαν

Πληροφορίες και στρατηγική

Ένας από τους πιο επικίνδυνους φυσικούς κατοίκους του Μίτσιγκαν είναι το κουνούπι. Ενώ φυσικά ενοχλητικό και ενοχλητικό, ο πραγματικός κίνδυνος του κουνουπιού πηγαίνει πολύ πέρα ​​από το τσίμπημα ενός τσίμπημα ή του προκύπτοντος, κνησμού.

Ασθένειες Μεταφορείς

Τα κουνούπια είναι επικίνδυνα επειδή μεταφέρουν και μεταδίδουν ασθένειες - καλά, όχι όλα τα κουνούπια. Είναι μόνο η γυναίκα που δαγκώνει επειδή χρειάζεται αίμα για να αναπτύξει αυγά. Τα αρσενικά είναι σχετικά αβλαβή και τρέφονται με φυτικό νέκταρ και χυμό.



Ενώ τα κουνούπια δρουν ως φορείς στη μετάδοση της νόσου, ο αρχικός ξενιστής είναι συνήθως ένα πουλί (ή περιστασιακά ένα άλογο / ελάφι). Στο Μίτσιγκαν, οι συνηθισμένοι ύποπτοι πτηνών περιλαμβάνουν κοράκια, ρομίνια και μπλε τζάες, γι 'αυτό και οι πληθυσμοί τους παρακολουθούνται μαζί με τους πληθυσμούς των κουνουπιών από τους υπαλλήλους της υγείας.

Κίνδυνοι από ιούς / ασθένειες

Ορισμένοι τύποι εγκεφαλίτιδας μπορούν να εξαπλωθούν από τα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου του ιού του Δυτικού Νείλου. Το heartworm του σκύλου έχει επίσης φτάσει στο Michigan ως αποτέλεσμα του κουνούπι.

Michigan είδη

Το Μίτσιγκαν έχει περίπου 60 είδη κουνουπιών που τρέμουν στα σύνορά του. Αυτά με τη σειρά τους εμπίπτουν σε τρία κύρια είδη ή είδη: μόνιμα κουνούπια νερού, κουνουπιέρες πλημμυρών - τα κουνούπια καλοκαιρινών πλημμυρών είναι τα πιο συνηθισμένα στο Μίτσιγκαν - και τα τεχνητά κουνούπια / τρύπες των δέντρων. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, και οι τρεις τύποι απαιτούν κάποιο τύπο πηγής νερού για να ωριμάσει, όπως λίμνες, πλημμυρισμένες περιοχές, παλιά ελαστικά και κάδοι.

Επιτήρηση

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετοί οργανισμοί που πραγματοποιούν επιτήρηση κουνουπιών και λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τον έλεγχο των κουνουπιών στο Μίτσιγκαν. Και υπάρχουν αρκετές μέθοδοι ελέγχου του πληθυσμού των κουνουπιών. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι το καλύτερο μέσο για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι να περιορίσει τους χώρους αναπαραγωγής των κουνουπιών και / ή να πιάσει τους μικρούς αιμοδοκούς κατά τη διάρκεια της φάσης των προνυμφών της ανάπτυξης τους σε τέσσερα στάδια όταν είναι συγκεντρωμένοι και ακίνητοι.

Φυσικά, το στάδιο των προνυμφών παρέχει επίσης μια φυσική πηγή τροφής για πολλή άγρια ​​ζωή στο Μίτσιγκαν, οπότε το κράτος έχει μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης για να εκτελέσει την εκτίμηση της απειλής για την ασθένεια.

Προσωπική προστασία

Έλεγχος κουνουπιών

Εφέ πλασέμπο;

Περισσότερες πληροφορίες: