Απόδραση στο Σαν Φρανσίσκο

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο είναι παγκοσμίως γνωστό για την αρχιτεκτονική του σε βικτοριανό στιλ, που διαχέεται πάνω από τις πλαγιές όπως η κερασφόρα που στάζει από μια τούρτα γενεθλίων και για τη γραφική προκυμαία της. Πρόκειται για μια πόλη που είναι εύκολο να περπατήσει με μέτριο μέγεθος παρά την υπερμεγέθη φήμη της.

Αυτός ο οδηγός του πρώτου χρονοδιακόπτη περιλαμβάνει ένα μείγμα δημοφιλών τουριστικών αξιοθέατων και μια γεύση από την πραγματική πόλη πίσω από την τουριστική πρόσοψη θα σας κάνει να μιλάτε για ένα ταξίδι επιστροφής πριν ξεκινήσετε ακόμα και πίσω στο σπίτι σας.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Σαν Φρανσίσκο;

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Σαν Φρανσίσκο

Ο καιρός του Σαν Φρανσίσκο είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινό Η πιο δημοφιλής εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά πολλοί πρώτοι χρονομετρητές δεν συνειδητοποιούν ότι η θρυλική ομίχλη του Σαν Φρανσίσκο είναι επίσης καλοκαιρινός επισκέπτης, διατηρώντας τον ουρανό συννεφιασμένο και νύχτα κρύο.

Ο χειμώνας είναι πιο ξεκάθαρος, εκτός από τις βροχές.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα στο Σαν Φρανσίσκο, χρησιμοποιήστε τις μεγάλες ιδέες στον οδηγό για μια μέρα στο Σαν Φρανσίσκο .

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τους πρώτους επισκέπτες που επισκέπτονται το Σαν Φρανσίσκο

Bay Cruise: Η "κλασσική" κρουαζιέρα στον κόλπο περνάει γύρω από το Alcatraz και κάτω από τη γέφυρα Golden Gate.

Είναι διασκεδαστικό, αλλά έχουμε την εσωτερική σέσουλα στην καλύτερη κρουαζιέρα στον κόλπο της πόλης στον οδηγό του San Francisco Bay Cruise .

Crissy Field Walk: Όσο για μένα, αυτό είναι το καλύτερο αστικό περίπατο στον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να μάθετε γιατί .

Ferry Building Marketplace: Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βόσκουν τοπικές βιοτεχνικές τροφές, να πάρουν ένα γεύμα ή ένα μεγάλο φλιτζάνι καφέ. Δείτε τις λεπτομέρειες στον οδηγό Ferry Building .

Golden Gate Park: Ένα από τα μεγάλα αστικά πάρκα, με μουσεία, μονοπάτια πεζοπορίας και πολλά άλλα και όλα βρίσκονται στον οδηγό Park Golden Gate .

Waterfront Walk: Δεδομένου ότι το Bay Lights συνεχίστηκε το 2013, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο σε ένα όμορφο βράδυ από το να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της προκυμαίας το σούρουπο, από το Ferry Building μέχρι το Cupid's Spa

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Τα μεγαλύτερα γεγονότα που παρατίθενται παρακάτω αντλούν πλήθη και τα ξενοδοχεία συχνά γεμίζουν. Εκτός αυτού, οι μεγάλες συμβάσεις μπορούν να απορροφήσουν όλα τα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου και να οδηγήσουν τις τιμές του ουρανού ψηλά. Αν θέλετε να τα αποφύγετε, μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο εκδηλώσεων του Moscone Centre, αναζητώντας συμβάσεις που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν χώρους του κέντρου.

Θα βρείτε πιο διασκεδαστικά ετήσια γεγονότα στον οδηγό συμβάντων του Σαν Φρανσίσκο .

Συμβουλές για την επίσκεψη στο San Francisco

Δεν είναι Ρομαντικό;

Εάν οι προθέσεις σας είναι ερωτικές, έχουμε τα σημεία για μια ρομαντική βόλτα - και μερικές ιδέες για το πού να θέσουμε τη μεγάλη ερώτηση - στον ρομαντικό οδηγό απόδραση του Σαν Φρανσίσκο .

Καλύτερα δαγκώματα

Είναι η πρώτη σας φορά στο Σαν Φρανσίσκο και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατευθυνθείτε προς τα μέρη που έχετε ακούσει ή να δοκιμάσετε ένα από τα εστιατόρια στο Fisherman's Wharf.

Για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία, καλύτερο φαγητό και μια γεύση από την τοπική ζωή, δοκιμάστε το French toast στο Mama's στη γωνία του Stockton και του Filbert για πρωινό. Το Κυριακάτικο Γεύμα Ευαγγέλιου στο 1300 Fillmore διαθέτει μεγάλη μουσική τζαζ και ευαγγελίου - και ακόμη πιο εκλεκτή κουζίνα, ένα επηρεασμένο από τη Τζαμάικα πρωινό σε ένα ντεμοντέ δείπνο της Κυριακής.

Τα αγαπημένα σημεία δείπνου γειτονιάς περιλαμβάνουν το Pacific Cafe στο 7000 Geary και το Nob Hill Cafe στο 1152 Taylor (ανάμεσα στο Sacramento και το Clay και λίγο έξω από την Καλιφόρνια). Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Bay Lights να έρθετε ενώ τρώτε δείπνο, δοκιμάστε το MarketBar στο Ferry Building.

Που να μείνω

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα για να βρούμε το καλύτερο μέρος για να μείνετε .

Για βοήθεια για την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνή .

Πού είναι το Σαν Φρανσίσκο;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, περισσότερο ή λιγότερο. Το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στην ακτή της Καλιφόρνια, λίγο περισσότερο από το ήμισυ μεταξύ των βόρειων και νότιων συνόρων της Καλιφόρνιας. Είναι 87 μίλια από το Σακραμέντο, 218 μίλια από το Reno, NV και 381 μίλια από το Λος Άντζελες