Ρομαντικό Σαν Φρανσίσκο

Ιδέες για μια ρομαντική επίσκεψη στο Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο λατρεύει τη φήμη του ως μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις, ένα μέρος όπου ο καθένας αφήνει την καρδιά του, βρίσκει νέα αγάπη ή αναζωογονεί μια παλιά φλόγα.

Αν σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση στο Σαν Φρανσίσκο, εδώ είναι μερικές ιδέες για ρομαντικά πράγματα στο Σαν Φρανσίσκο.

Ρομαντικά μέρη για να δείτε το ηλιοβασίλεμα στο Σαν Φρανσίσκο

Τα ηλιοβασιλέματα του Σαν Φρανσίσκο είναι τα καλύτερα το χειμώνα, όταν ο ήλιος παίρνει μερικές φορές όμορφα χρώματα καθώς ο ήλιος κατεβαίνει.

Το καλοκαίρι, είναι λιγότερο πιθανό να βλέπετε ένα ηλιοβασίλεμα καθόλου, καθώς η ομίχλη βράδυ κυλά μέσα πριν ο Ol 'Sol το κάνει στον ορίζοντα.

Ρομαντικά μέρη για ένα ρομαντικό περίπατο στο Σαν Φρανσίσκο

Εάν αισθάνεστε περιπετειώδης, υπάρχουν πολλές γυμνές παραλίες στην περιοχή. Αν προτιμάτε να κρατήσετε τα ρούχα σας, δοκιμάστε το Baker Beach κάτω από το Presidio για μια όμορφη θέα στη Γέφυρα Golden Gate (αν και από τη δύση) ή στην Ocean Beach κοντά στο Cliff House, το οποίο έχει θέα προς τη δυτική πλευρά.

Ρομαντικές κουκκίδες για να σκάσετε την ερώτηση

Αν ψάχνετε για ένα ειδικό σημείο για να ζητήσετε από την αγάπη της ζωής σας να γίνει ο συνεργάτης της ζωής σας, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα που μπορούμε να βρούμε. Είναι επίσης όμορφα, ρομαντικά σημεία, ακόμα κι αν δεν ζητάτε καμιά σημαντική ερώτηση.

Ρομαντικά ξενοδοχεία στο Σαν Φρανσίσκο

Σε μια πόλη γνωστή για τη ρομαντική ατμόσφαιρα της, θα περίμενε κανείς ωραία, ρομαντικά ξενοδοχεία και B & B για να μείνει, και το Σαν Φρανσίσκο δεν απογοητεύει. Δεν χρειάζεται να πάρετε μόνο τη λέξη μου - ελέγξτε τις κριτικές και συγκρίνετε τις τιμές στα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν οι χρήστες του Tripadvisor πιο συχνά ως ρομαντικοί.