Εκπρόσωποι του Κογκρέσου της Καλιφόρνια

Στην πολιτεία της Καλιφόρνια, υπάρχουν 40 γερουσιαστές που εκπροσωπούν περίπου 931.349 Καλιφορνέζους. Υπάρχουν περίπου 435 μέλη στη Βουλή των Αντιπροσώπων από το έτος 1911 και το κράτος της Καλιφόρνια κατέχει τα περισσότερα με 53 από αυτά. Οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γερουσιαστή του κράτους και τον Κογκρέσο και πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του Κογκρέσου της Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου των περιφερειών της Βόρειας Καλιφόρνιας και των αντιπροσώπων τους, παρατίθενται παρακάτω.

Περιλαμβάνεται στον κατάλογο είναι η Περιοχή 8, το Σαν Φρανσίσκο (Nancy Pelosi), η Περιοχή 9 (Barbara Lee) και άλλες κομητείες γύρω από την περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Οι περιοχές της Καλιφόρνιας που δεν παρατίθενται παρακάτω μπορούν να βρεθούν με ταχυδρομικό κώδικα στον ιστότοπο της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Καλιφόρνια γερουσιαστές

Η Kamala Harris είναι μέλος της αμερικανικής Γερουσίας, δικηγόρος και πολιτικός. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος και έλαβε την εκπαίδευσή της από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το κολλέγιο Hastings του Νόμου και το Πανεπιστήμιο Howard. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (202) 224-3553 και μέσω της ιστοσελίδας.

Η Dianne Feinstein είναι ο ανώτερος Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών από την Καλιφόρνια και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος. Άρχισε να υπηρετεί στη Γερουσία το 1992 και ήταν επίσης ο 38ος Δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο για 10 χρόνια που ξεκίνησε το 1978. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Feinstein τηλεφωνικά στο (202) 224-3841 και μέσω της ιστοσελίδας.

Εκπρόσωπος του Κογκρέσου του Σαν Φρανσίσκο

Η συνάδελφος Νανσί Πελόσι είναι επικεφαλής των μειονοτήτων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εκπροσωπεί τη 12η Κογκρέσου στην Καλιφόρνια, εξυπηρετώντας το Νότιο Σαν Φρανσίσκο και την επαρχία Σαν Ματέο.

Είναι επίσης Αμερικανός πολιτικός και Δημοκρατικός ηγέτης του οποίου η αποστολή είναι να ενισχύσει την μεσαία τάξη της Αμερικής και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Ο αριθμός γραφείου της στην Ουάσιγκτον DC είναι (202) 225-4965 και μπορεί επίσης να επικοινωνήσει με το γραφείο της περιοχής στο (415) 556-4862. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Εκπρόσωποι του Κογκρέσου Περιοχής Κόλπου

Ο Jared Huffman είναι Αμερικανός πολιτικός και Δημοκρατικός που έγινε ο Αμερικανός Αντιπρόσωπος για την 2η Κογκρέσου στην Καλιφόρνια το 2013.

Ο Huffman καλύπτει το Marin County και το Sonoma County. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο (202) 225-5161 ή στην ιστοσελίδα του.

Ο Mike Thompson είναι ο Αμερικανός Αντιπρόσωπος στην 5η Κογκρέσσια της Καλιφόρνια, η οποία έχει υπηρετήσει από το 1999, εξυπηρετώντας τις περιοχές Νάπα και Vallejo Santa Rosa. Επίσης, διαχειρίζεται την ομάδα εργασίας για την πρόληψη της βίας από το σπίτι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Thompson στη διεύθυνση (202) 225-3311 ή στην ιστοσελίδα του.

Ο κοινοβουλευτικός Mark DeSaulnier έχει υπηρετήσει την 11η Κογκρέσσια της Καλιφόρνιας από το 2015, καλύπτοντας τις περιοχές Richmond, Concord, Walnut Creek και Pittsburgh. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο (202) 225-2095 ή στην ιστοσελίδα. Ο DeSaulnier είναι επίσης δημοκράτης που κατοικεί στο Concord, CA και είχε προηγουμένως διοριστεί ως μέλος της Συνέλευσης της Καλιφόρνια.

Πρόσθετοι αντιπρόσωποι του Κογκρέσου στην περιοχή του κόλπου