Καιρός και εκδηλώσεις στον Καναδά τον Μάρτιο

Τι να φοράτε και τι να δείτε

Τον Μάρτιο στον Καναδά ο καιρός είναι ακόμα κρύος, αλλά αν είστε έτοιμοι και έχετε συσκευαστεί κατάλληλα, μπορείτε να απολαύσετε τις πολλές χειμερινές δραστηριότητες και τα φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του καναδικού χειμώνα. Ωστόσο, μην υποτιμάτε πόσο κρύο παίρνει. αν δεν έχετε τα κατάλληλα εξωτερικά ενδύματα, συμπεριλαμβανομένων των ζεστών, αδιάβροχων μπότες, θα τα χρειαστείτε.

Εκδηλώσεις της καναδικής πόλης

Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στον Καναδά, τότε κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζετε πού πηγαίνετε ή τουλάχιστον τι μπορεί να θέλετε να δείτε.

Αν όχι, μάθετε περισσότερα για τα ετήσια γεγονότα του Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένων των εορτασμών της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, που μπορεί να συμβαίνουν σε ορισμένες καναδικές πόλεις.

Βανκούβερ

Το Βανκούβερ , Βρετανική Κολούμπια, είναι μία από τις θερμότερες περιοχές του Καναδά τον Μάρτιο. Η μέση υψηλή θερμοκρασία είναι περίπου 55 μοίρες. Το Βανκούβερ, παρόμοιο με άλλες πόλεις του Βορειοδυτικού Ειρηνικού όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ, είναι γνωστό ότι είναι μια βροχερή πόλη. Με την άνοιξη στη γωνία, το Φεστιβάλ Κερασιού Blossom του Βανκούβερ και το καναδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού, το Φεστιβάλ du Bois, αξίζει μια επίσκεψη τον Μάρτιο.

Τορόντο

Το Μάρτιο, το Τορόντο, Οντάριο, έχει πολλά γεγονότα που αντλούν ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δηλαδή εκείνα που είναι βοτανικής φύσης που γιορτάζουν λουλούδια και σφενδάμι. Ίσως θελήσετε να ελέγξετε το Blooms της Καναδάς: Το Flower & Garden Show του Τορόντο ή ένα από τα πολλά φεστιβάλ σιροπιού σφενδάμου που συμβαίνουν λίγο έξω από το Τορόντο.

Μόντρεαλ

Σύμφωνα με τα περισσότερα πρότυπα, το Μόντρεαλ είναι πολύ κρύο τον Μάρτιο.

Το μέσο ύψος είναι περίπου 36 μοίρες με χαμηλά σε περίπου 21 μοίρες. Ορισμένα πράγματα που μπορείτε να δείτε κατά τη διάρκεια του μήνα στο Μόντρεαλ περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Υψηλών Φώτων του Μόντρεαλ, την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Τέχνης.

Καλύτερα στοιχήματα

Το καλύτερο πράγμα για το ταξίδι στον Καναδά τον Μάρτιο είναι οι διαπραγματεύσεις ταξιδιού.

Συνήθως μπορείτε να βρείτε χαμηλότερες τιμές από τις συνήθεις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, εκτός αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια του Μάρτιου. March Break είναι η εβδομάδα του Μαρτίου όταν το σχολείο είναι έξω και οι οικογένειες τείνουν να ταξιδεύουν, ειδικά σε χιονοδρομικά κέντρα. Για παράδειγμα, το Great Wolf Lodge στους καταρράκτες του Νιαγάρα θα είναι πιθανότατα απασχολημένο κατά τη διάρκεια του Μάρτιου.

Μερικά από τα καλύτερα σκι στον κόσμο μπορούν να βρεθούν στο Whistler στη Βρετανική Κολομβία, το Banff στην Αλμπέρτα και τα βουνά στο Κεμπέκ. Η σεζόν σκι στον Καναδά είναι σε εξέλιξη με πολλές μετα-χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις.

Το σιρόπι σφενδάμου είναι προϊόν της Βόρειας Αμερικής. Η συντριπτική πλειοψηφία της παγκόσμιας προσφοράς έρχεται στο Κεμπέκ. Η εποχή του σιροπιού σφενδάμου αρχίζει καθώς ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνεται, συνήθως τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Υπάρχουν πολλά φεστιβάλ σιροπιού σφενδάμνου στο Οντάριο , στο Κεμπέκ και σε ορισμένες θαλάσσιες επαρχίες.

Μέσες θερμοκρασίες

Οι πόλεις της δυτικής ακτής του Βανκούβερ και της Βικτώριας έχουν συνήθως τις καλύτερες θερμοκρασίες τον Μάρτιο. Εν τω μεταξύ, το Nunavut, το μεγαλύτερο και βόρειο έδαφος του Καναδά είναι το πιο κρύο και χιονισμένο το Μάρτιο.

Επαρχία / Επικράτεια Θερμοκρασίες (χαμηλή / υψηλή)
Βανκούβερ , Βρετανική Κολούμπια 41 μοίρες / 55 μοίρες
Έντμοντον, Αλμπέρτα 19 μοίρες / 34 μοίρες
Yellowknife, Βορειοδυτικά εδάφη -11 μοίρες / 10 μοίρες
Iqaluit, Nunavut -17 μοίρες / 0 μοίρες
Γουίνιπεγκ, Μανιτόμπα 12 μοίρες / 30 μοίρες
Οτάβα, Οντάριο 21 μοίρες / 36 μοίρες
Τορόντο , Οντάριο 25 μοίρες / 39 μοίρες
Μόντρεαλ , Κεμπέκ 21 μοίρες / 36 μοίρες
Χάλιφαξ, Νέα Σκωτία 23 μοίρες / 37 μοίρες
Άγιος Ιωάννης, Νέα Γη 23 μοίρες / 34 μοίρες