Χιονοδρομικά Κέντρα στο Κλίβελαντ και στο Βορειοανατολικό Οχάιο

Το Βορειοανατολικό Οχάιο δεν είναι Βερμόντ ή Κολοράντο, αλλά το Buckeye State έχει μια ωραία επιλογή από προσιτές, φιλικές και κάπως προκλητικές περιοχές σκι. Κατά μέσο όρο, το βορειοανατολικό Οχάιο έχει μια εποχή σκι 93 ημερών. Μάθετε περισσότερα για το πού μπορείτε να κάνετε σκι μέσα και γύρω από το Κλήβελαντ.

Boston Mills / Brandywine - Το Boston Mills των 79 στρεμμάτων, με το παρακείμενο Brandywine Ski Resort, βρίσκεται στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου της κοιλάδας Cuyahoga , κοντά στην πόλη της Χερσονήσου και είναι εύκολα προσβάσιμο από το Κλίβελαντ και τη γύρω περιοχή.

Το Boston Mills διαθέτει επίσης την πιο απότομη πλαγιά σκι στο Οχάιο καθώς και ένα μεγάλο clubhouse με υπηρεσία φαγητού, τουαλέτες και ένα μεγάλο τζάκι με ξύλα. Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει ένα νέο καταφύγιο βάσης 48.000 τετραγωνικών ποδιών στην Brandywine Ski Area. Η εγκατάσταση διαθέτει τεράστιο χώρο ενοικίασης εξοπλισμού, τουαλέτες, θυρίδες, καφετέρια και μπαρ, όλα με μεγάλα παράθυρα με θέα στις πλαγιές.

Μπορείτε επίσης να ζωντανέψετε τις πλαγιές από τις χιονοδρομικές βόμβες Boston Mills / Brandywine.

Boston Mills Ski Area
Τ.Θ. 175
Χερσόνησος, OH 44264
800 875-4241

Alpine Valley - Βρίσκεται ανατολικά του Κλήβελαντ στο Chesterland, αυτή η περιοχή σκι διαθέτει 11 μονοπάτια και 72 στρέμματα πεζοδρομημένου εδάφους. Το Alpine διαθέτει επίσης ένα ακραίο πάρκο για snowboarding. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σχολή σκι, σαλόνι και clubhouse και κατάστημα σκι. Η περιοχή σκι προσφέρει ειδικές βραδιές έκπτωσης για φοιτητές και στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, προσωπικό EMS και τις οικογένειές τους.



Alpine Valley Ski Area
10620 Mayfield Rd.
Chesterland, OH
440 285-2211
Snowline: 440 729-9775

Περιοχή χιονοδρομικών χιονοδρομικών χιονοδρομικών - Το χιονοδρομικό κέντρο του Mansfield, το οποίο βρίσκεται περίπου 1 1/2 ώρες νότια του κέντρου του Κλίβελαντ, έχει 50 στρέμματα ορατό έδαφος, όλα φωτισμένα. Η περιοχή σκι διαθέτει 13 μονοπάτια, 7 ανελκυστήρες και κατακόρυφη πτώση 300 ποδιών.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα κέντρο εκγύμνασης για σπορ σπορ, ένα πάρκο με φυσαλίδες, παιδικά προγράμματα επτά ημέρες την εβδομάδα, ένα κατάστημα σκι και δύο εστιατόρια.

Μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες της Snow Trails Ski Area στην τροφή τους Instagram.

Περιοχή χιονοδρομικών παραλιών
3100 Possum Run Rd.
Mansfield, OH
800 OHIO-Ski
419 774-9818

Σκι Θέματα λίγο πιο μακριά από το σπίτι

Αν είστε πρόθυμοι να οδηγήσετε λίγο μακριά από το Κλήβελαντ, θα βρείτε μια σειρά από άλλες περιοχές ποιότητας σκι. Αυτά περιλαμβάνουν: