Οδήγηση σε μνημείο κοιλάδα και τέσσερις γωνίες από το Λας Βέγκας

Όταν πετάτε στο Λας Βέγκας, παίρνετε μια ματιά του πουλί του αμερικανικού νοτιοδυτικού. Εσείς βλέπετε την έρημο και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας εκεί έξω, χαμένος, αναζητώντας κατεύθυνση. Πάρτε το εύκολο, ότι το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο έχει πιθανώς ένα σύστημα GPS και οι εθνικές οδοί είναι αρκετά εύκολο να βρείτε. Έτσι εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να δείτε την Αμερική, το Λας Βέγκας είναι το ιδανικό μέρος για να βάλετε το περιπετειώδες ταξίδι σας.

Θα ελέγξετε στο πολυτελές ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ξεκινήστε μερικές μέρες εξερεύνησης.

Πιάσε έναν χάρτη, μερικά ενεργειακά μπαρ και άφθονο νερό, επειδή με τόσα πολλά Εθνικά Πάρκα για να δεις θα είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα.

Οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι του νοτιοδυτικού περιγράφονται καλύτερα στις εικόνες που μπορούν να ληφθούν μέσα και γύρω από το Monument Valley. Το επιδόρπιο ανοίγει σαν ένας ωκεανός ψαμμίτης με μικρά πλοία διάστικτα κατά μήκος του ορίζοντα. Οι πύργοι μοιάζουν με ιστιοπλοϊκά με ένα γεμάτο πανί και μια διαχρονική ύπαρξη που βρίσκεται ενάντια στο βαθύ μπλε του ουρανού πάνω και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα κόκκινα της γης που κάθονται. Η ταπετσαρία που είναι αυτό το έρημο τοπίο αξίζει περισσότερη προσοχή, αλλά τόσο λίγοι τουρίστες κάνουν το δρόμο τους σε εκείνες τις εθνικές οδούς από μέρη όπως το Λας Βέγκας και το Φοίνιξ και το Κολοράντο. Αυτά είναι καλά νέα για εσάς, οπότε πηγαίνετε σε ένα αυτοκίνητο και εξερευνείτε τους χώρους έξω από το Λας Βέγκας.

Περισσότερα οδικά ταξίδια από το Λας Βέγκας

Μνημείο τεσσάρων γωνιών και Monument Valley από το Λας Βέγκας
454 μίλια - 7 ώρες οδήγησης
Οδηγίες οδήγησης μέσω των χαρτών Google

Ουάου! Δεν θα σταματήσετε να το λέτε. Θα κοιτάξετε την έρημο και θα δείτε αυτούς τους πύργους, αυτά τα μνημεία και θα εντυπωσιαστείτε. Σταματήστε κατά μήκος της εθνικής οδού και σηκώστε κάποια άμμο και αφήστε να τρέξει μέσα από τα δάχτυλά σας. Είναι τόσο κόκκινο, είναι απαλό σε μερικά σημεία όπως λεπτή άμμο και κοκκώδες σε άλλα μέρη όπως το χαλίκι. Η περιοχή είναι συναρπαστική λόγω της γεωλογίας, αλλά θα συναντήσετε τους ανθρώπους του Ναβάχο και στη συνέχεια η κουλτούρα της κοιλάδας θα σας προσελκύσει πραγματικά.

Πώς είναι η κίνηση από το Λας Βέγκας στο Monument Monument και Monument Valley;
Αυτό θα φαινόταν σαν μια μακρά διαδρομή για να δείτε μερικά βράχια, αλλά η αλήθεια είναι αν το συνδυάσετε με μια στάση στο Mesa Verde ή μια επιστροφή κυκλικής διαδρομής στο Grand Canyon μπορείτε εύκολα να εκτιμήσετε τον επιπλέον χρόνο στο αυτοκίνητο. Είμαι βράχος, οπότε αυτή η περιοχή και ειδικά το Monument Valley στο σούρουπο είναι στις δέκα καλύτερες λίστες με τις θέσεις που ήμουν σε θέση να επισκεφτώ.

Αν μπορείτε να βρείτε κάμπινγκ στην περιοχή δοκιμάστε να κοιμάστε κάτω από τα αστέρια προτού επιστρέψετε στο Λας Βέγκας. Ο ήλιος αργά το απόγευμα κάνει μια δραματική αλλαγή στο σκοτάδι και η ανατολή είναι μια έκρηξη χρωμάτων που μόνο η νοτιοδυτική έρημος μπορεί να αποδώσει.

Πράγματα που πρέπει να δείτε Οδήγηση από το Λας Βέγκας σε Τέσσερις Γωνίες Μνημείο και Monument Valley
Εθνικός χώρος αναψυχής Glen Canyon
Kanab, Γιούτα
Μνημείο τεσσάρων γωνιών
Monument Valley

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada