Τοποθεσίες πόκερ στο Λας Βέγκας

Χρειάζεστε κάποια χρήματα παίζοντας πόκερ;

Αν ψάχνετε για μια αίθουσα πόκερ στο Λας Βέγκας όπου μπορείτε να κάνετε κάποια χρήματα εδώ είναι μερικά που έχω απολαύσει τον εαυτό μου και ήταν τυχεροί. Προφανώς, οι αίθουσες πόκερ του Λας Βέγκας που είμαι συνήθως είναι εκείνες στις οποίες κέρδισα συχνότερα. Ωστόσο, αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μου που βασίζονται σε λίγο περισσότερο από την πραγματική δυνατότητα κέρδους μου σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα.

Δωμάτιο Πόκερ Mandalay Bay - Θα παίξω συνήθως $ 100 ή $ 200 Buy-in No Limit στο Mandalay Bay .

Το μόνο που παίζω πρωί εδώ, συνήθως μετά τις 8 π.μ., αλλά πριν από τις 10 π.μ. Αυτή η αίθουσα πόκερ είναι κρύα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα πουλόβερ. Κοιτάξτε γύρω, τα παιδιά που ντύνονται για την περίσταση θα σας κλέψουν τυφλά.
Οι περισσότεροι παίκτες είναι σταθεροί, αλλά αυτό που παίρνετε εδώ τα περισσότερα πρωινά πρωινά είναι εκείνοι οι τύποι που είναι εδώ για μια συνδιάσκεψη αλλά θέλουν να πάρουν μερικά χέρια πριν προχωρήσουν στο συνεδριακό κέντρο. Παίζουν χαλαρά και απερίσκεπτα. Δεν είναι δύσκολο να εξαργυρώσετε αυτούς τους τύπους αν έχετε την υπομονή να τους αναζητήσετε. Συνήθως, είναι αυτό που μου αρέσει να ονομάζω "σε ένα βιαστικό σταθμό που καλεί". Θέλουν να κάνουν μερικά δολάρια τόσο άσχημα, απλώς να έχουν κάτι να καυχηθούν για τους συναδέλφους τους, να παίζουν αδύναμα χέρια και να καλέσουν ή να σηκώσουν σε μικρά και μεσαία ζεύγη.
Οι συμπαγείς παίκτες θα σας αφήσουν να κλέψετε μερικές γλάστρες αλλά θα σας εκπλήξουν, όταν θα είστε σίγουροι για τα χρήματά σας. Υπάρχει ένας παλιός τύπος εκεί, φαλακρός, σχεδόν πάντα φορά ένα χρυσοκέντημα που φαίνεται να έχει πάντα τις κάρτες.

Μου έχει παγιδευτεί τόσο καλά που ουσιαστικά ανοίγω το πορτοφόλι γι 'αυτόν.

Κατώτατη γραμμή στο Mandalay Bay Poker Room - Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στα τραπέζια No-Limit αν έχετε λίγη υπομονή και συνειδητοποιείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες είναι σταθεροί. Επιλέξτε και επιλέξτε τη λεία σας και θα πρέπει εύκολα να διπλασιάσετε.

Bellagio Poker Room - Αυτό το μέρος είναι βελούδινο. Έχει ανακαινιστεί και αισθάνεται σαν μεγάλα χρήματα. Εάν αισθάνεστε τυχεροί, φτάστε νωρίς για να παίξετε σε ένα δορυφόρο για το καθημερινό τουρνουά. Κυριακή - Πέμπτη το δορυφορικό buy-in είναι $ 130, τα Σαββατοκύριακα η τιμή διπλασιάζεται και οι καρχαρίες εξέρχονται έτσι δεν είναι τόσο καλό. Αυτοί οι δορυφόροι πληρώνουν τα δύο πρώτα για το τουρνουά το απόγευμα στις 2 μ.μ. Είναι ένα buy-in αξίας $ 500 αλλά εισέρχεστε κερδίζοντας το δορυφόρο. Ξεκινούν στις 9 π.μ. Οι μονήροι δορυφόροι τραπέζι είναι αρκετά ευθεία εδώ, απλά να είστε υπομονετικοί και να μην κυνηγούν το χαμηλό ποσοστό κλήρωση. Ήμουν πολύ επιτυχής να φτάσω στην κορυφή δύο σε αυτούς τους δορυφόρους ενιαίου τραπεζιού. Το πρόβλημά μου έρχεται όταν χάσω την υπομονή μου στα απογευματινά τουρνουά.
Δεν έχω παίξει No Limit στο Bellagio επειδή υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί με χρήματα για να κάψετε, με άλλα λόγια, πιθανότατα να μην πιέζεις κάποιον από μια κατσαρόλα με ευκολία. Αλλά έχω παίξει 4-8 και 8-16 με κάποια επιτυχία. Στερεοί παίκτες μπορούν πάντα να βρεθούν εδώ και σπάνια θα πάρετε νικήσει από κάποια μπαλαρίνα που κρατά το 7-2 εκτός suit. Τα κατώτερα όρια είναι δύσκολο να βρεθούν εδώ τα σαββατοκύριακα.

Κατώτατη γραμμή στο δωμάτιο πόκερ Bellagio - Απλή, αν δεν έχετε πάρει μερικούς ανθρώπους σε μια άλλη αίθουσα πόκερ, θα πρέπει να εξετάσετε το Bellagio Poker Room μόνο αν θέλετε να παίξετε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Τα κανονικά τραπέζια περιλαμβάνουν πάρα πολλούς καλούς παίκτες, με χρήματα, που μειώνουν την πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα. Θα διασκεδάσετε, αλλά κάνοντας κάποια επιπλέον μετρητά θα είναι πιο δύσκολο.

Δωμάτιο Πόκερ στο Monte Carlo - Το δωμάτιο είναι απλό και τα Σαββατοκύριακα η αναμονή μπορεί να πάρει πολύ. Μου αρέσει αυτό το μέρος επειδή τα όρια είναι γενικά χαμηλότερα από ό, τι στα μεγαλύτερα μέρη της πόλης. Οι απογευματινές παίκτες κυμαίνονται από τον τύπο που παρακολουθεί πάρα πολύ πόκερ στην τηλεόραση στον τύπο που ξέρει πώς να κλέψει χρήματα από τη στοίβα σας ενώ χαμογελάτε σε αυτόν. Παίζω 2-4 ή 3-6 εδώ αρκετά συχνά για να βγάλω λεφτά για να πληρώσω για δείπνο. Το πλήθος του Σαββατοκύριακου πίνει αρκετά ώστε να καλέσουν σχεδόν οτιδήποτε και συνήθως να σας πιπιλίζουν. Να είστε προσεκτικοί με τους αλκοολικούς πότες στο Monte Carlo. Ωστόσο, λόγω του αλκοολικού παράγοντα μπορείτε να κάνετε λίγα χρήματα.

Κατώτατη γραμμή στο δωμάτιο πόκερ του Monte Carlo - Εάν μένετε στο Monte Carlo , είναι πολύ βολικό να σέρνετε από το κρεβάτι και να περπατάτε και να παίζετε μερικά χέρια. Εάν κοιτάζετε να παίζετε τη νύχτα ίσως χρειαστεί να περιμένετε για λίγο, επειδή δεν έχουν τόσους πίνακες όπως μερικές από τις άλλες θέσεις. Έχουν ένα αξιοπρεπές τουρνουά αξίας $ 30 κάθε πρωί της εβδομάδας.

MGM Grand Poker Room - Αυτό το δωμάτιο είναι καινούριο και βρίσκεται στη μέση του καζίνο. Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, μπορείτε να πάρετε λίγο ανήσυχος και θέλετε να παίξετε πολλά χέρια. Το μυστικό εδώ είναι ο μεθυσμένος τουριστικός παράγοντας. Παίξτε εδώ αργά τη νύχτα και μπορείτε σχεδόν πάντα να πάρετε το "σταθμό που καλέσατε με χρήματα για να κάψετε" Μπορείτε να κάνετε κάποια χρήματα στο MGM Grand επειδή η ποιότητα των παικτών είναι σίγουρα μια εγκοπή κάτω από το Bellagio και τον Mandalay Bay. Εξάπλωση πολλών παιχνιδιών, έτσι ώστε η αναμονή δεν είναι πολύ κακή και θα βρείτε πάντα ένα πρώτο χρονοδιακόπτη στο τραπέζι σας.

Κατώτατη Γραμμή στο MGM Grand Poker Room - Ξεκινήστε να μετράτε τα μετρητά σας καθώς παρακολουθείτε τον τύπο που έχει πάρα πολύ να πιει.

Όταν βγαίνεστε από την αίθουσα πόκερ και χρειάζεστε έναν τρόπο να ανακάμψετε από τις κακές κτυπήσεις, ελέγξτε το LINQ ή βρείτε κάτι που πρέπει να κάνετε στον τεράστιο κατάλογο των 88 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας

Το Δωμάτιο Πόκερ του Binion - Αυτό είναι το παλιό σχολείο Vegas, όπου ξεκίνησε το World Series of Poker. Αυτό που σημαίνει αυτό είναι ότι θα βρείτε τους άνδρες στα τραπέζια No-Limit που απλά θέλουν να πουν "είμαι όλοι μέσα" Δεν είναι τόσο μεγάλο για μια συμφωνία, αλλά απλά να θυμάστε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες εδώ έρχονται όλο το δρόμο στο κέντρο της πόλης να παίζουν πόκερ και συνήθως μπορούν να παίξουν. Έχω κερδίσει κάποια μετρητά εδώ, αλλά είναι ένα άλεσμα. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και πολύ επιφυλακτικοί. Ωστόσο, αυτό είναι σαν να παίρνετε τον πάγο στους Κήπους του Maple Leaf στο World Poker.

Κατώτατη γραμμή στο Binion's - Παίξτε τα τουρνουά αξίας $ 50 που διεξάγονται τρεις φορές την ημέρα. Συνήθως παίρνουν περίπου 6 τραπέζια και η κατσαρόλα γίνεται αρκετά υγιής. Αν πρόκειται να παίξετε πόκερ στο Λας Βέγκας δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χάσετε το Binion's.

Wynn Poker Room - Υψηλή αίθουσα πόκερ με ανθρώπους που έχουν χρήματα για να κάψουν. Ίσως να θέλετε να το ελέγξετε έξω, αλλά να είστε επιφυλακτικοί για τον τύπο με το wad στο παντελόνι του που θα καλέσει σχεδόν τίποτα.

Κατώτατη γραμμή στο Wynn Poker Room - Πηγαίνετε στο μπαρ Parasol Down και απολαύστε μερικά ποτά και απολαύστε το άγχος του παιχνιδιού σε ένα τραπέζι με έναν τύπο που καλεί τα πάντα με κουρέλια και στη συνέχεια κερδίζει.