Ημερομηνία νύχτα στο Λας Βέγκας

Έχετε ένα σχέδιο για τη νύχτα της ημέρας στο Λας Βέγκας;

Έτσι φτάνετε στο Λας Βέγκας και θέλετε να το κάνετε ξεχωριστό. Το έχω. Αυτό συμβαίνει όλη την ώρα, αλλά σύντομα θα χάσετε το χρόνο επειδή πέρασα πολύ μακρυά στο μαύρο τραπέζι μετά το μεσημεριανό γεύμα και αποφάσισα να περπατήσω πίσω στην αίθουσα μετά τη μακρά εορταστική ώρα κοκτέιλ σας. Χρειάζεστε ένα σχέδιο ή αλλιώς θα καταλήξετε πάρα πολύ διασκέδαση και δεν είναι αρκετό από εκείνες τις ειδικές στιγμές που είναι τόσο πολύ δυνατό στο Λας Βέγκας.

Πιστέψτε με, είναι τόσο διασκεδαστικό.

Χρησιμοποιήστε την Ημέρα για τη νύχτα της ημέρας στο Λας Βέγκας

Πρώτον, θα πρέπει να επιστρέψετε στο δωμάτιο τουλάχιστον μέχρι τις 4 μ.μ. Ναι, άντρας και γυναίκα, επιστρέψτε στο δωμάτιό σας νωρίς το απόγευμα για να «ετοιμαστείτε» (διαβάστε σε ό, τι μπορεί να θέλετε), βρίσκεστε στο Λας Βέγκας, ο ρομαντισμός είναι ρομαντισμός, ώστε να καταλάβετε ότι δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα και μια ενέργεια που θα διαρκέσει το απόγευμα, το βράδυ, το σύνολο των διακοπών. Οι τύποι είναι ερωτευμένοι, αλλά όχι ανοικτοί, τα κορίτσια είναι παιχνιδιάρικα αλλά συγκρατημένα.

Ξέρετε γιατί τα ωραία ξενοδοχεία έχουν τις τεράστιες επίπεδες οθόνες και τα φανταστικά τηλεχειριστήρια; Έτσι ώστε οι τύποι να μπορούν να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν το SportCenter ενώ περιμένουν τους σημαντικούς τους άλλους να ετοιμαστούν. Αντί να διαμαρτύρονται για το πόσο καιρό χρειάζεται, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μπουκάλι σαμπάνιας στο χέρι, γεμίστε τον κάδο πάγου και ψήστε. Αυτό είναι σωστό, τραβήξτε έξω εκείνο το μαλακό ρόμπα που βρίσκεται στο ντουλάπι και κάντε ένα απόγευμα αφρώδους κρασιού και ανόητων στιγμιότυπων στην τηλεόραση.

Εργάζεστε στην τέλεια νύχτα της ημέρας στο Λας Βέγκας και θα σας ανταμείψουμε αργότερα το βράδυ.

Ξεκινήστε με ποτά
Έτσι, είστε έτοιμοι, κατευθυνθείτε στο Mandarin Oriental και πιείτε ένα ποτό στο Mandarin Bar. Η θέα της ταινίας από τον 23ο όροφο είναι απίστευτη. Έχετε μια πραγματική συνομιλία. Ακούω.

Φλερτάρω. Γέλιο. Θέλετε αυτή τη νύχτα να πάει καλά, έτσι;

Βραδινό
Μετά από κάποια διασκεδαστική αλληλεπίδραση είναι ώρα για δείπνο, κατεβαίνουμε κάτω και αν ο καιρός είναι καλός περίπατος πέρα ​​από το δρόμο προς το MGM Grand για να ζήσετε ένα από τα καλύτερα γεύματα που θα έχετε ποτέ στο L'Atelier de Joel Robuchon.

Μπορείτε να έχετε καλά γεύματα στο Λας Βέγκας, αλλά συχνά τα καλύτερα γεύματα επιβαρύνονται από ένα βουλωμένο συναίσθημα ή ένα επίπεδο προπόνησης που μπορεί να καταστρέψει τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να είμαι σε θέση να κάνω περίπλοκα μαθηματικά με τις πέντε πιρούνες και 2 μαχαίρια βούτυρο και τον προσωπικό μου διαχειριστή. Απλά θέλω καλό φαγητό σε ένα κομψό μέρος που καθορίζει το γαστρονομικό μεγαλείο επιτρέποντάς μου να διατηρήσω αυτή την ποιότητα που είναι ο τύπος που θα προτιμούσε να έχει μπίρα και μάρκες μαζί με κάποια καλή συζήτηση.

Το L'Atelier είναι αυτό το σημείο. Η διάθεση είναι απλή, είναι διασκεδαστική, αλλά μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιστεύει ότι δεν είναι μαγειρική ουτοπία. Αν αγαπάτε τα τρόφιμα, εάν είστε voyeur, εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε, αυτό είναι το εστιατόριο που θα το έχετε κάνει. Όλοι πίσω από το πάγκο δίνουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ο καθένας έχει κάποια χτισμένη στο πάθος για φαγητό που θα δοκιμάσετε. Θα το νιώσετε όταν δαγκώνετε στο πρώτο μάθημα και θα το νιώσετε με τον τρόπο που παρουσιάζεται το φαγητό και θα το καταλάβετε όταν έχετε συνομιλία με οποιοδήποτε άτομο που εργάζεται για να κάνει το γεύμα σας και το βράδυ ειδικό .

Έτσι, μετά από αυτό το απίστευτο γεύμα, πώς συνεχίζετε;
Βρίσκεστε στο σταυροδρόμι. Πηγαίνετε και επεκτείνετε το βράδυ, ή μήπως η ένταση της βραδιάς σας επιστρέψει στο δωμάτιό σας; Στο Λας Βέγκας το βράδυ εκτείνεται και το επόμενο πρωί και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ζήσετε λίγη νυχτερινή ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να επιστρέψετε στο δωμάτιο νωρίς το απόγευμα.

Αποφασίστε για μια επίδειξη ή ένα ποτό και στη συνέχεια ένα κλαμπ.

Δείτε το A Las Vegas Show

Αν πάτε με μια εκπομπή, σκεφτείτε "O" στο Bellagio ή "LOVE" στο Mirage. Τώρα, θα μπορούσατε να αποφασίσετε για μια παράσταση όπως το Zumanity ή ακόμα και το Absinthe, αλλά να γνωρίζετε ότι αυτές οι εκπομπές βυθίζονται σε λίγο πιο προηγμένο υλικό. Εάν αυτή είναι μια πρώτη ημερομηνία δεν το συνιστώ.

Εάν αποφασίσετε για ένα ποτό και ένα κλαμπ θα εξετάσω ένα ποτό στο σαλόνι LAVO στο Palazzo.

Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό στην υπαίθρια γέφυρα με θέα τη λωρίδα του Λας Βέγκας ή στο εσωτερικό όπου το πλήθος του κόμματος αρχίζει να συναρμολογεί περιμένοντας το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, επάνω για να ανοίξει. Κυρίες, έχετε το κραγιόν σας στο χέρι γιατί θα πρέπει να εφαρμόσετε ξανά, τη νύχτα, το ρομαντισμό και η αίσθηση ότι αυτή η ειδική βραδιά θα είναι αρκετά υψηλή μέχρι τώρα.

Μετά από ένα ποτό στο LAVO, περπατήστε απέναντι από το Wynn και το Encore και δοκιμάστε Tryst ή XS . Και οι δύο λέσχες έχουν αρκετό χώρο και χωρισμό ώστε να μπορείτε να έχετε και την εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης στο Λας Βέγκας και την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποια ήσυχη στιγμή, ξέρετε, μιλώντας, φλερτάροντας, παρακινώντας και δελεάζοντας.

Η νύχτα της ημέρας στο Λας Βέγκας είναι για να απολαύσετε ο ένας τον άλλον και να επιτρέψετε στο Λας Βέγκας να βοηθήσει τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι, μετά από ένα τέτοιο βράδυ, ίσως είναι δύσκολο να αναπαραγάγετε τη μαγεία αλλού. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα των διακοπών.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Σχεδιάστε μια ημερομηνία στο Λας Βέγκας.