Κρατικό Λίμνη Εθνικό Πάρκο, Όρεγκον

Σε μια ξεκάθαρη καλοκαιρινή μέρα, το νερό στη λίμνη Κρατέρ είναι τόσο βαθύ μπλε, πολλοί δήλωσαν ότι μοιάζει με μελάνι. Με εκπληκτικούς βράχους πανύψηλους πάνω από 2.000 πόδια πάνω, η λίμνη είναι ήρεμη, εκπληκτική και πρέπει να δούμε για όλους όσους βρίσκουν ομορφιά στο ύπαιθρο.

Η λίμνη σχηματίστηκε όταν το όρος Μάμαμα - ένα αδρανές ηφαίστειο - ξέσπασε γύρω στο 5700 π.Χ. Τελικά η βροχή και το χιόνι συσσωρεύθηκαν και σχημάτισαν μια λίμνη 1.900 πόδια βαθιά - τη βαθύτερη λίμνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γύρω από τη λίμνη αναπτύχθηκαν αγριολούλουδα, πεύκα, έλατα και κρόκος που οδηγούσαν στην επιστροφή ενός ενεργού οικοσυστήματος. Μαύρες αρκούδες, bobcats, ελάφια, αετοί και γεράκια σύντομα επέστρεψαν και είναι πάντα συναρπαστικοί για να δουν.

Crater Lake είναι ένας πανέμορφος προορισμός με πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες. Με 100 μίλια μονοπάτια, εκπληκτικό τοπίο και ενεργό άγρια ​​φύση, αυτό το εθνικό πάρκο θα πρέπει να επισκεφθεί κανείς όλοι.

Ιστορία

Οι ντόπιοι Αμερικανοί είδαν την κατάρρευση του όρους Μαμάμα και κράτησαν το γεγονός ζωντανό στους θρύλους τους. Ο μύθος μιλά για δύο Αρχηγούς, τον Λλάο του Κάτω Κόσμου και το Σκελετό του Άνω Κόσμου, οι οποίοι εμπλέκονται σε μια μάχη που κατέληξε στην καταστροφή του σπιτιού του Λλάο. Μαζαμά. Αυτή η μάχη έγινε μάρτυρας στην έκρηξη του Mt. Mazama και τη δημιουργία της Λίμνης του Κρατήρα.

Οι πρώτοι γνωστοί Αμερικανοί Αμερικανοί που επισκέφτηκαν τη λίμνη ήταν εκείνοι που αναζητούσαν χρυσό στη δεκαετία του 1850. Αργότερα, ο άνθρωπος που ονομάστηκε William Gladstone Steel είχε βαθύ ενδιαφέρον για την Carter Lake.

Ένας ντόπιος του Οχάιο, προήδρευσε το Κογκρέσο για 17 χρόνια για να χαρακτηρίσει την περιοχή ως εθνικό πάρκο. Το 1886, ο Χάλυβας και οι γεωλόγοι διοργάνωσαν μια εκστρατεία γεωλογικής έρευνας των Ηνωμένων Πολιτειών για να μελετήσουν τη λίμνη. Ο χάλυβας είναι γνωστός από πολλούς ως ο πατέρας του Κρατικού Λιμνού Εθνικού Πάρκου.

Το Κρατικό Λίμνη Εθνικό Πάρκο ιδρύθηκε στις 22 Μαΐου 1902 από τον Πρόεδρο Theodore Roosevelt.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Για την καλύτερη και πιο πολύχρωμη θέα στη λίμνη, σχεδιάστε ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Λάβετε υπόψη ότι η κίνηση γύρω από τη λίμνη συνήθως κλείνει τον Οκτώβριο λόγω του χιονιού. Όσοι απολαμβάνουν το χιόνι και το cross-contry σκι μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι το χειμώνα.

Επίσης, τα τέλη Ιουλίου και οι αρχές Αυγούστου είναι κορυφαίοι μήνες αγριολούλουδα.

Να πάρει εκεί

Τα μεγάλα αεροδρόμια βρίσκονται στο Medford και στο Klamath Falls. (Εύρεση πτήσεων) Από το Medford, το πάρκο μπορεί να προσεγγιστεί στο Oreg. 62 και είναι περίπου 85 μίλια μακριά. Μπορείτε να μπείτε στο πάρκο από το Νότο - Klamath Falls - από το Oreg. 62, ή από το βόρειο τμήμα του Oreg. 138.

Τέλη / Άδειες

Ένα πρότυπο επτά ημερών για ένα αυτοκίνητο είναι $ 15. οι πεζοί, οι μοτοσικλέτες και οι ποδηλάτες πληρώνουν $ 10. Τα ετήσια και τα τυπικά περάσματα πάρκων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να απαλλαγούν από το τέλος εισόδου.

Σημαντικά αξιοθέατα

Rim Drive: Αυτή η γραφική κίνηση περιβάλλει τη λίμνη Crater, προσφέροντας περισσότερα από 25 καταπληκτικές παραλίες και ωραία σημεία για πικνίκ. Μερικές υπέροχες παραλίες είναι το Hillman Peak, το Wizard Island και το Discovery Point.

Steel Bay: Επισκεφθείτε τον εορτασμό του William Gladstone Steel που βοήθησε στην ίδρυση του εθνικού πάρκου.

Phantom Ship: Ένα νησί ύψους 160 ποδιών αποτελούμενο από ροές λάβας 400.000 ετών.

Οι Pinnacles: Οι στύλοι της σκληρυμένης ηφαιστειακής τέφρας δημιουργούν ένα εκπληκτικό τοπίο.

Godfrey Glen Trail: Μια εύκολη πεζοπορία ενός μιλίου που οδηγεί μέσα από δάσος που αναπτύχθηκε σε μια ροή ελαφρόπετρας και τέφρας.

Όρος Scott Trail: Ίσως το πιο δημοφιλές μονοπάτι στο πάρκο, το μονοπάτι ανεβαίνει 2,5 μίλια στο υψηλότερο σημείο του πάρκου.

Wizard Island Summit Trail: Λιγότερο από ένα μίλι από το νησί, το μονοπάτι είναι γεμάτο κρόκος, κόκκινη έλατο, αγριολούλουδα που οδηγεί στο εσωτερικό της καλντέρας 90 ποδιών.

Διαμονή

Δύο campgrounds βρίσκονται μέσα στο πάρκο, και οι δύο με 14-ημερών όρια. Ο Lost Creek είναι ανοιχτός στα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ο Mazama είναι ανοιχτός στα τέλη Ιουνίου έως τα μέσα Οκτωβρίου. Και οι δύο έρχονται πρώτα, εξυπηρετούνται για πρώτη φορά.

Διανυκτέρευση είναι επίσης επιτρέπεται στο πάρκο, αλλά απαιτείται άδεια. Οι άδειες είναι δωρεάν και μπορούν να ληφθούν από το Steel Information Centre, το Κέντρο Επισκεπτών του Rim Village και από το Pacific Crest Trail.

Μέσα στο πάρκο, ελέγξτε Rim Village / Crater Lake Lodge που προσφέρει 71 μονάδες που ποικίλουν σε τιμή. Ή επισκεφθείτε το Mazama Village Motor Inn το οποίο προσφέρει 40 μονάδες από τις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Άλλα ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία είναι διαθέσιμα έξω από το πάρκο. Το Diamond Lake Resort, που βρίσκεται στη Diamond Lake, προσφέρει 92 μονάδες, 42 με μικρή κουζίνα.

Το Chiloquin προσφέρει πολλά προσιτά καταλύματα. Το Melita's Motel προσφέρει 14 μονάδες καθώς και 20 συνδέσεις RV.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Oregon Σπήλαια Εθνικό Μνημείο: Βρίσκεται περίπου 150 μίλια μακριά από το Κρατικό Λίμνη Εθνικό Πάρκο είναι ένας υπόγειος θησαυρός. Ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες προβάλλοντας τις "Μαρμάρινες αίθουσες του Όρεγκον" οι οποίες σχηματίστηκαν από υπόγεια νερά που διαλύουν το μαρμάρινο υπόστρωμα. Ανοιχτά μέσα Μαρτίου μέχρι Νοέμβριο, το μνημείο μπορεί να έρθει σε επαφή με το 541-592-2100.

Εθνικό δάσος Rogue River: Αυτό το εθνικό δάσος βρίσκεται στο Medford, μόλις 85 μίλια από το Εθνικό Πάρκο Crater Lake, και επισημαίνει τα πεύκα της ζάχαρης και τα έλατα του Douglas. Το δάσος περιέχει έξι περιοχές άγριας φύσης, πολλές λίμνες, και ένα τμήμα του Ειρηνικού Crest Trail. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, βαρκάδα, ψάρεμα, ιππασία, γραφικές κινήσεις, κάμπινγκ, χειμερινά και θαλάσσια σπορ. Καλέστε 541-858-2200 για πληροφορίες σχετικά με μεταλλεύματα.

Lava Beds Εθνικό μνημείο: Σκληρό έδαφος, σπηλιές λάβα-σωλήνα, και κώνους κώνου συνοψίζουν αυτό το εθνικό μνημείο. Η περιοχή είναι ένα φανταστικό σημείο για την παρακολούθηση των πτηνών από την άνοιξη και το φθινόπωρο. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, κάμπινγκ και καλοκαιρινές εκδρομές. Ανοιχτό όλο το χρόνο, το μνημείο μπορεί να φτάσει στο 530-667-2282.

Πληροφορίες επαφής

PO Box 7, Crater Lake, OR
97604
541-594-3000