Οργάνωση γεύματος LGBT και καφέ σε Eugene, Όρεγκον

Δεδομένης της συλλογικής ατμόσφαιρας του, της ελκυστικής φυσικής ομορφιάς στις όχθες του ποταμού Willamette (και σε μικρή απόσταση από την εκπληκτική ακτή του Όρεγκον προς τη μία κατεύθυνση και τα βουνά Cascade στο άλλο), και τη μακρά δημοτικότητα ανάμεσα σε ψυχές ελεύθερου πνεύματος, δημιουργικά πλάσματα, αριστοκράτες, λάτρεις της οικολογικής σκέψης, λάτρεις της υπαίθριας ζωής, locavores, και οι νέοι και οι hippies της πρώτης τάξεως. Δεν είναι καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του κράτους, ο Eugene, έχει μια πολύ εμφανή και τόσο κοινωνικά και πολιτικά ενεργή γκέι σκηνή.

Στην πραγματικότητα, αυτή η πόλη περίπου 160.000, η ​​οποία φιλοξενεί ένα καλά παρευρισκόμενο φεστιβάλ Eugene Gay Pride κάθε Αύγουστο, είναι η πιο δημοφιλής μικρή πόλη στη Δυτική Ακτή όταν πρόκειται για ταξίδια LGBT.

Το Eugene απέχει μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο νότια από τη μεγαλύτερη πόλη του κράτους, το Πόρτλαντ , και μια καλή νότια βάση για περιηγήσεις με κρασιά στην κοιλάδα Willamette Valley Pinot Noir. Είναι εύκολο να φτάσετε με αυτοκίνητο ή τρένο και η πόλη εξυπηρετείται ακόμη και από ένα μικρό περιφερειακό αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις από το Πόρτλαντ καθώς και από άλλες δυτικές πόλεις, όπως το Ντένβερ, το Λος Άντζελες, το Σαλτ Λέικ Σίτι, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ.

Δεδομένου του μεγέθους του και του σημαντικού πληθυσμού των ΛΟΑΤ, ίσως αναμένετε ότι ο Eugene θα έχει τουλάχιστον δύο ζευγάρια ομοφυλόφιλων και, βεβαίως, υπήρξαν πολλά νυχτερινά κέντρα προσαρμοσμένα στην κοινότητα τα χρόνια. Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχαν γκέι μπαρ στην πόλη. Αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νυχτερινός πυρήνας των κατοίκων του Eugene είναι νέοι, πολλοί από τους οποίους είναι φοιτητές ή καθηγητές στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον και είναι αρκετά πρόθυμοι να πίνουν και να χορεύουν στα main bars και clubs - σε αυτή την ανεκτική πόλη, τα περισσότερα ιδρύματα είναι πολύ ομοφυλόφιλα.

Σε αυτή τη λογικά συμπαγή πόλη, θα βρείτε μερικές διαφορετικές πεζοδρομημένες γειτονιές, όλες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο ή με ποδήλατο το ένα το άλλο, με μια ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και σκηνές τραπεζαρίας. Αυτά περιλαμβάνουν τη μικρή εμπορική λωρίδα γύρω από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Όρεγκον (κατά μήκος της Ε. 13ης Λεωφόρου, από τη δυτική πλευρά της πανεπιστημιούπολης στην οδό Kincaid για αρκετές αποστάσεις δυτικά έως την οδό Willamette), το Downtown Eugene (ιδιαίτερα από την 8η Λεωφόρο νότια έως 10η Avenue, από την οδό Charnelton Street έως την Pearl Street), την όμορφη ανακαινισμένη αγορά 5ου οδικού δικτύου και τα κοντινά μπλοκ και την πιό πρόσφατα εξαντλημένη καπνοδόχο γνωστή ως Whiteaker (που ονομάζεται Whitaker), η οποία βρίσκεται στο κέντρο της λεωφόρου Μπλερ, μόλις βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης , γύρω από τη Δυτική 4η Λεωφόρο).

Απλά κάντε μια βόλτα σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές και πιθανότατα να βρείτε καλοκαιρινά μέρη για να κοινωνικοποιήσετε, να πιείτε κοκτέιλ ή καφέ και να φάτε κάποια μεγάλη (και γενικά δίκαιη) τροφή.

Το Whiteaker έχει μεταμορφωθεί από μια μικρή επίσκεψη από περιβόλι βιομηχανικών ανησυχιών και μικρών κατοικιών σε μια ζωντανή μικρή συνοικία καμπαναριωμένων καφετεριών, μπαρ, γκαλερί και εστιατόρια. Ένας εξαιρετικός χρόνος για να επισκεφθείτε την περιοχή είναι κατά τη διάρκεια μιας από τις ArtWalks της Τελευταίας Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της οποίας αρκετές γκαλερί και καταστήματα παραμένουν ανοικτά αργά και μερικές φορές φιλοξενούν υποδοχές.

Ένας σημαντικός προορισμός για κατανάλωση είναι το κεντρικό κτίριο του ολοένα και πιο αναγνωρισμένου ζυθοποιού Ninkasi (272 Van Buren St., 541-344-2739), το οποίο διαθέτει μια ευχάριστη εσωτερική αίθουσα γευσιγνωσίας και έναν υπαίθριο χώρο καθιστικού που σερβίρει και τροχόσπιτα το επιλεγμένο καρότσι αλλάζει καθημερινά). Αυτός ο ασυνήθιστος ζυθοποιός, γνωστός για τους IPA του hop-foward και ένα πολύ αγαπητό βρώμη από βρώμη Oatis, αποδίδει επίσης ένα σταθερό μείγμα εποχιακών σπεσιαλιτέ - είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για την παρακολούθηση και κοινωνικοποίηση των ανθρώπων στην πόλη.

Το άλλο μαγειρικό "must-do" στο Whiteaker είναι η Izakaya Meiji (345 Van Buren St., 541-505-8804), μια σκούρα σαγηνευτική, αργά τη νύχτα food-and-booze προμηθευτής της οποίας η ετικέτα αναφέρει: "Where East Meets Country & Δυτικός." Τι είναι αυτό;

Το μπαρ ειδικεύεται τόσο στα ποτά που προέρχονται από την Ασία όσο και από το νότιο τμήμα της χώρας (από το juleps μέντας με το bourbon Reserve του Woodford στο μούλι Meiji, το οποίο έχει εγχυθεί από το Shochu, ενώ υπάρχει και ένας εκτενής κατάλογος αμερικανικών, ιρλανδικών, καναδικών και ιαπωνικών ουίσκι. (μπιζέλια), τζίντζερ με παξιμάδι και μπιζέλια, μπιζέλια κοτόπουλου, κουλουριασμένα παξιμαδάκια udon και καλαμπόκι Meiji burger με το κολοκυθάκι teriyaki.

Οι λάτρεις της Ιάβας θα πρέπει να πάει στο καφέ που περιπλανιέται (268 Madison St, 541-344-5161) για ένα φλιτζάνι εσπρέσο υψηλής ποιότητας, με ενιαία προέλευση - ψήνουν εδώ τους δικούς τους φασόλια δίκαιου εμπορίου. Άλλοι αξιόλογοι λόγοι για φαγητό και ποτό στο Whiteaker περιλαμβάνουν το funky, hippie-happy New Day Bakery και το World Cafe (449 Blair Blvd., 541-485-1377), των οποίων τα πρωινά burritos είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρωί του Ευγενίου. το δροσερό ζωντανό μουσικό χώρο του Garage του Sam Bond (407 Blair Blvd, 541-431-6603), το οποίο φιλοξενεί κάποιες καταραμένες συναυλίες. και το εστιατόριο Papa's Soul Food Kitchen και το μπάρμπεκιου (400 Blair Blvd., 541-342-7500), το οποίο μπορεί να μετρηθεί για τα πάντα, από σάντουιτς με γάντζο με γάντζο με γάντζο και με καραβάνι jambalaya προς Νέα Ορλεάνη -κτυλ κοκτέιλ για να κυλά ζωντανά τις περισσότερες Παρασκευές και Σάββατα.

Ένα από τα αγαπημένα της LGBT είναι το Cowfish (62 W Broadway, 541-683-6319), μια ποικίλη χοροθερμία στο κέντρο της πόλης που μερικές φορές έχει σέρφινγκ και άλλα γεγονότα που ευνοούνται από την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Ένα άλλο mainstream downtown bar που έχει κερδίσει ένα ισχυρό μετά από την ομοφυλοφιλική κοινότητα, καθώς και ανάμεσα σε όλους τους φίλους του καλού καφέ (εξυπηρετούσαν το εμπορικό σήμα Stumptown του Portland), τσάι, δημιουργικά κοκτέιλ, μπύρες του Όρεγκον και καλά σχεδιασμένο παμπ, (924 Willamette St., 458-205-8914), ένα φιλόξενο και φιλόξενο σημείο στο κέντρο της πόλης με βολική κεντρική τοποθεσία.

Γύρω από το συγκρότημα λιανικής πώλησης και τραπεζαρίας γνωστό ως 5th Street Market, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για hobnobbing, συμπεριλαμβανομένου του ρομαντικού και μάλλον αναβαθμισμένου σύγχρονου γαλλικού bistro Marché (296 E. 5th Ave., 541-342-3612), το οποίο περιλαμβάνει εποχιακά τοπικά συστατικά, μια καταπληκτική λίστα με κρασιά του παλαιού κόσμου και του Όρεγκον και της Ουάσινγκτον, καθώς και μια ζεστή, εκλεπτυσμένη διακόσμηση που είναι τόσο κομψή όσο και μετριοπαθής. Με την ευκαιρία, αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική δικαιολογία για να περάσετε τη νύχτα (ή ένα πλήρες Σαββατοκύριακο) στο Eugene, θεωρούν το κομψό και σύγχρονο Inn στο 5ο (205 E. 6η Ave., 541-743-4099) , ένα αυθεντικό, αλλά εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο με 70 δωμάτια. Είναι μέσα στην αυλή από το Marché και τις άλλες μεγάλες επιλογές για φαγητό της αγοράς, ενώ υπάρχει και ένα σπα.

Οι επιλογές γύρω από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον είναι περισσότερο προσανατολισμένες προς τους φοιτητές και τους ντόπιους - είναι μια χαλαρή σκηνή εδώ. Η ζεστή παλιά ταβέρνα του New Max's (550 Ε. 13η Ave., 541-349-8986) είναι ένας συλλογικός θρύλος καταδύσεων - yyyy, αλλά δεν είναι και τόσο συναρπαστικός, αλλά ευχάριστος και εύχρηστος εάν επιθυμείτε μια τρύπα κοντά στο U του O. Ένα μακροχρόνιο αγαπημένο για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο ανάμεσα σε όλους, από τους σπουδαστές μέχρι τους καλλιτέχνες μέχρι τους χίπις, το Glenwood (1340 Alder St., 541-687-0355, επίσης στο νότιο Eugene στο 2588 Willamette St., 541-687-8201) είναι ανοιχτό μόνο στα 9, οπότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αργά το βράδυ, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα υγιεινό και σε λογικές τιμές δείπνο (πολλές επιλογές λαχανικών), και σερβίρονται μπύρα και κρασί. Αν ψάχνετε για μια φοιτητική καφέ επιλογή, πάπια στο εξαιρετικό καφενείο υποκατάστημα της προαναφερθείσας Marché που βρίσκεται στο Μουσείο της Ιορδανίας Schnitzer Τέχνης στην πανεπιστημιούπολη U ή O (1470 Johnson La., 541-346-6440).

Eugene ΛΟΑΤ Πόροι

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά εκεί έξω για τη νυχτερινή ζωή που σχετίζεται με το γκέι στο Eugene, αλλά θα βρείτε πολλές γενικές πληροφορίες LGBTQ για την πόλη καθώς και άλλες συμβουλές για την επίσκεψη σε αυτήν την προοδευτική κοινότητα. Προσπαθήστε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο Queer Eugene, ο οποίος έχει αρκετούς συνδέσμους και ειδήσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και τον ιστοχώρο πόρων του LGBT του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, τον ιστότοπο της εξαιρετικής εναλλακτικής εφημερίδας Eugene Weekly και την τεράστια έκδοση του Portland PQ Μηνιαία. Επιπλέον, ο οργανισμός επίσκεψης της περιοχής, Eugene, Cascades & Coast Tourism, παράγει ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό site στην περιοχή με δική του αφιερωμένη σελίδα που καλωσορίζει τους LGBT επισκέπτες.