Οι καλύτεροι ουρανοξύστες στο Σαν Ντιέγκο

Όταν πρόκειται για μηχανικά θαύματα για τα κτίρια, μερικά πράγματα προκαλούν περισσότερο δέος από το ύψος και την εντυπωσιακότητα των ουρανοξυστών. Το Σαν Ντιέγκο έχει ένα πανέμορφο ορίζοντα χάρη στους πολλούς ουρανοξύστες του, μια ιδιαίτερα κοσμοπολίτικη ομορφιά μιας όψης, όταν θεωρείται alit ενώ πλέει τη νύχτα στο λιμάνι του Σαν Ντιέγκο. Ο ορίζοντας του Σαν Ντιέγκο ισχύει επίσης για τις ρίζες των παραλιών της πόλης, έχοντας ένα διάταγμα που δεν επιτρέπει την κατασκευή κτιρίων ψηλότερα από 500 πόδια.

Αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, αλλά είναι πολύ ψηλό όταν θεωρείτε ότι το κέντρο του Σαν Ντιέγκο είναι η μόνη περιοχή στο Σαν Ντιέγκο δυτικά των πέντε που επιτρέπεται να έχουν κτίρια ψηλότερα από τρία μόνο επίπεδα (και ευχαριστώ την καλοσύνη γι ' με ρωτάς, ποιος θέλει να αποκλείσει τις υπέροχες απόψεις του Ειρηνικού Ωκεανού;). Για όσους από εσάς αγαπούν την ζωή της πόλης και αριστουργήματα τεχνικής, εδώ είναι μια λίστα με τους πιο σημαντικούς ουρανοξύστες στο Σαν Ντιέγκο.

One America Plaza

Αυτός ο ουρανοξύστης είναι ο ψηλότερος στο Σαν Ντιέγκο και ένας από τους ψηλότερους σε όλη την Καλιφόρνια (μερικοί στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες έχουν νικήσει). Έχει ένα εύκολο να εντοπίσει σχήμα οβελίσκου χάρη στους σχεδιαστές της, και το σημείο της φτάνει τα 500 πόδια στον αέρα (το ψηλότερο μπορεί να χτιστεί στο Σαν Ντιέγκο). Οποιοσδήποτε San Diegans που έχουν πάρει ποτέ το τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης έχουν στέκεται στη βάση του One America Plaza. Μέσα στο κτίριο θα βρείτε εμπορικά γραφεία. πόσο διασκεδαστικό θα ήταν να δουλέψουμε εκεί και να πείτε ότι εργάζεστε στο ψηλότερο κτίριο στο Σαν Ντιέγκο;

Συμφωνικοί Πύργοι

Αυτό μπορεί να είναι μόνο ο δεύτερος ψηλότερος ουρανοξύστης στο Σαν Ντιέγκο, αλλά έχει δύο λαμπερές στήλες που ανεβαίνουν στον ουρανό, καθιστώντας το ένα ξεχωριστό τμήμα του ορίζοντα του Σαν Ντιέγκο. Απλώς χάθηκε στο ψηλότερο βραβείο ουρανοξύστη, καθώς ο ψηλότερος πύργος είναι 499 πόδια ψηλός.

Μάντσεστερ Grand Hyatt Hotel

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι το ψηλότερο κτίριο στην προκυμαία σε ολόκληρη τη δυτική ακτή.

Αυτό δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και ωραία γεύση για το San Diegans, καθώς πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες έχουν απολαύσει ποτά στο μπαρ Top of the Hyatt, με ψηλά θέα στο λιμάνι και στο κέντρο της πόλης. (Το οποίο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε να βλέπετε τα πυροτεχνήματα από ένα υψηλό πλεονέκτημα στο τέταρτο του Ιουλίου.)

Emerald Plaza

Οι αρχιτέκτονες του Emerald Plaza έκαναν καλή δουλειά για να βεβαιωθούν ότι αυτός ο ουρανοξύστης ξεχώρισε παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο το 5 ο ψηλότερο κτίριο στο κέντρο της πόλης σχεδιάζοντας το με εξαγωνικό σχήμα. Όχι μόνο αυτό είναι ένα δημιουργικό σχήμα για ένα κτίριο, οι διάφορες γωνίες προς το Emerald Plaza είναι ιδανικές για τον χώρο γραφείων του Σαν Ντιέγκο, καθώς παρέχει μεγάλο αριθμό γραφείων με παράθυρα και απόψεις - πάντα καλό στη γη της διαρκούς ηλιοφάνειας.

Ηλέκτρα

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν την υψηλή ζωή στο Σαν Ντιέγκο, αυτό είναι το συγκρότημα condo για να το κάνει, καθώς η Electra είναι το υψηλότερο συγκρότημα condo στην πόλη. Σκεφτείτε ότι θα μπορούσατε να χειριστείτε τη ζωή στον τελευταίο όροφο - 43 ιστορίες από το έδαφος;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας κτίριο στο Σαν Ντιέγκο;