Επισκεφθείτε τα πεδία λουλουδιών της Carlsbad

Τα πολύχρωμα πεδία λουλουδιών Carlsbad είναι μια ετήσια τελετή της άνοιξης

Πίσω όταν ήμουν παιδί, η οικογένειά μας θα έκανε το περιστασιακό οδικό ταξίδι για να επισκεφτεί συγγενείς στο Λονγκ Μπιτς και θα βρεθεί βόρεια. Και ένα πράγμα που πάντα θυμήθηκα ήταν περίπου 40 λεπτά στο ταξίδι μας, ακριβώς γύρω από το Carlsbad, οι πλαγιές θα ήταν γεμάτες λαμπερά χρώματα: τα πεδία λουλουδιών στο Carlsbad Ranch.

Προς την κατεύθυνση της ακτογραμμής σήμερα, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι τώρα όπου κατοικούν κατοικίες, εμπορικά κέντρα, εμπορικά κτίρια και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, αυτό ήταν κυρίως ένα γεωργικό κέντρο και ότι αυτό το τμήμα παράκτιας ιδιοκτησίας ήταν ιδανικό για την καλλιέργεια λουλουδιών.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους τομείς έχουν περάσει πολύ καιρό, υποκύπτοντας στην αναπόφευκτη καταστροφή των σπιτιών των cookie-cutter και των SUV. Λίγες ακόμα παραμένουν, αλλά δεν είναι διαδεδομένες όπως πριν.

Carlsbad Flower Fields: Αγρόκτημα εργασίας στην επαρχία του Σαν Ντιέγκο

Αυτό μας φέρνει στο Field Flowers στο Carlsbad Ranch. Ένας επιζώντας απέναντι στην πρόοδο, τα πεδία των λουλουδιών των 50 στρεμμάτων είναι λίγο πίσω από μια διαφορετική εποχή της περιοχής του Σαν Ντιέγκο. Ενώ τα περισσότερα από τα γύρω γεωργικά χωράφια έχουν εξαντληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα λουλούδια συνεχίζουν να λειτουργούν ως λουλούδια εργασίας. Ανήκει στην Carltas Co. (μια γηραική εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Ecke Family of Poinsettia Fame), τα αγροτεμάχια θα παραμείνουν αειθαλής ή αγροτική παραγωγή για πάντα με συμφωνία με την πόλη Carlsbad.

Τι θα δείτε στα Πεδία Λουλουδιών Carlsbad

Ranunculus είναι τα λουλούδια που παράγονται στα πεδία λουλουδιών, τα οποία ξεκίνησαν από τον Edwin Frazee και την οικογένειά του.

Μάρτιος και Απρίλιος είναι οι μήνες κατά τους οποίους αυτά τα Tecolote ranunculus, με τα ροδάκινα που μοιάζουν με πέταλα, έρχονται σε πλήρη άνθηση. Αυξήθηκε από έναν βολβό, ο οποίος εισήχθη στην περιοχή από την αγγλική καλλιεργητή John Gage πριν από περίπου 70 χρόνια, το ranunculus εκτοξεύει την πλαγιά του Carlsbad σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων που κυμαίνονται από κόκκινα, πορτοκαλιά, λευκά, ροζ και κίτρινα.

Τα πεδία λουλουδιών στο Carlsbad Ranch είναι ανοιχτά στο κοινό για δυόμισι μήνες κάθε άνοιξη, αν και η εκμετάλλευση είναι δωδεκάμηνη. Αν και κάποιος θα σκεφτόταν να δει τα πολύχρωμα άνθη που τα πεδία είναι για κομμένα λουλούδια, στην πραγματικότητα μόνο το 2% των λουλουδιών πωλούνται για το σκοπό αυτό.

Αυτό που παράγουν τα πεδία είναι οι βολβοί ranunculus, που πωλούνται παγκοσμίως. Οι βολβοί (στην πραγματικότητα ένα ριζότο) φυτεύονται το Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο. Αφού τελειώσει η άνοιξη που ανθίζει η άνοιξη και το αγρόκτημα είναι κλειστό για το κοινό, τα λουλούδια αφήνονται να στεγνώσουν και να πεθάνουν, με τους λαμπτήρες να αποθηκεύουν ενέργεια. Στη συνέχεια, στα μέσα του καλοκαιριού, οι εργάτες σκάβουν τους βολβούς που διανέμονται προς πώληση σε φυτώρια και κέντρα κήπου. Λίγο αργότερα, η φύτευση αρχίζει για τον επόμενο κύκλο ζωής.

Λοιπόν, τι κάνει κανείς όταν επισκέπτεται τα πεδία λουλουδιών; Λοιπόν, πάρτε απλώς την ομορφιά των λουλουδιών. Μια βόλτα μέσα από τα χωράφια (φορούν άνετα παπούτσια) στην πλαγιά του λόφου με θέα τις όμορφες γειτονιές του Carlsbad και του Ειρηνικού Ωκεανού σε απόσταση είναι απλά μια ευχάριστη εμπειρία. Φροντίστε να φέρετε μια φωτογραφική μηχανή και να τραβήξετε φωτογραφίες των πολύχρωμων ανθισμάτων.

Carlsbad Λουλούδια Πεδία Γρήγορη Συμβουλές

Τι: Τα πεδία λουλουδιών Carlsbad

Πού: 5704 Paseo Del Norte, Carlsbad CA

Πότε: Ανοικτό καθημερινά, 1 Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, 9 π.μ. έως 6 μ.μ. Τα πεδία παραμένουν ανοιχτά μία ώρα μετά την είσοδο των πύργων εισόδου.

Κόστος: $ 14 για ενήλικες. $ 13 για ηλικιωμένους άνω των 60 ετών. $ 7 για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών. δωρεάν για παιδιά 2 και νεότερους

Ιστοσελίδα: www.theflowerfields.com

Οδηγίες: Πάρτε το Interstate 5 προς την έξοδο του αεροδρομίου Palomar Road και πηγαίνετε ανατολικά προς 5704 Paseo Del Norte. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Legoland και τα καταστήματα Carlsbad Premium είναι δίπλα στα χωράφια. Τα Carlsbad Flower Fields είναι περίπου 30 μίλια βόρεια από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο.