Γιορτάστε τον Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί στο Little Rock

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί κυκλοφορούν αυτό το Σαββατοκύριακο και οι τοπικοί πωλητές βιβλίων γιορτάζουν. Τα πάρτυ απελευθέρωσης του Χάρι Πότερ είναι πάντα πολύ διασκεδαστικά για τα παιδιά και αναμένω ότι τα τελευταία θα προσελκύσουν πολλούς μεγάλους που ήταν παιδιά το 2007 (η ημερομηνία της τελευταίας απελευθέρωσης του Χάρι Πότερ, ήμουν στο πάρτι στο Chenal Barnes και Noble στις 20 Ιουλίου 2007). Πολλοί από τους αρχικούς οπαδούς του Χάρι Πότερ ήταν τότε έφηβοι.

Όλοι οι αρχικοί οπαδοί του Potter θα είναι ενήλικες τώρα, με νέους οπαδούς να συνδέονται κάθε χρόνο με τις τάξεις του Hogwarts. Εάν ήσασταν στο κοντινό Ορλάντο και επισκεφθήκατε τον Wizarding World του Harry Potter στα Universal Studios, γνωρίζετε ότι ο πυρετός του Potter δεν έχει πεθάνει. Muggles το αγαπούν.


Η έκδοση του βιβλίου που γιορτάζουμε είναι στην πραγματικότητα ένα σενάριο για ένα παιχνίδι. Το έργο είναι σε δύο μέρη και, όταν παράγεται, είναι πέντε ώρες μακριά. Το παιχνίδι είναι 19 χρόνια μετά τα βιβλία. Ο Χάρι είναι 37 ετών και αγωνίζεται με τη ζωή του ως δημόσιος υπάλληλος και μπαμπάς. Έχει παίξει και πουλώντας στο Λονδίνο σε προεπισκοπήσεις από τον 7ο Ιούνιο. Τα ακροατήρια κλήθηκαν να "κρατήσουν τα μυστικά" του παιχνιδιού, ώστε να μην καταστρέψουν την έκδοση βιβλίων για τους Αμερικανούς, αλλά πολλά σε απευθείας σύνδεση φόρουμ έχουν βουίζει με το τι συμβαίνει στους αγαπημένους μας χαρακτήρες καθώς στέλνουν τα παιδιά τους στο Hogwarts για πρώτη φορά.

Οι κριτικές είναι πολύ καλές. Η Έμα Γουότσον, η οποία έπαιξε την Ερμιόνη στις ταινίες, δήλωσε:

Μερικά πράγματα για το έργο ήταν, νομίζω, ίσως ακόμη πιο όμορφα από τις ταινίες. Αφού το είδα, αισθάνθηκα πιο συνδεδεμένος με την Ερμιόνη και τις ιστορίες από ό, τι έχω βγάλει από το Deathly Hallows , το οποίο ήταν ένα τέτοιο δώρο.

Είναι λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι θα πρέπει να το διαβάσουμε σε μορφή βιβλίου για τώρα. Οι Βρετανοί αναθεωρητές λένε ότι οι λέξεις ήταν σαφώς γραμμένες για το στάδιο και οι μεταβάσεις και τα σκηνικά είναι μαγικά.

Μερικοί οπαδοί είχαν κάποιες επικρίσεις ότι μερικοί από τους χαρακτήρες είναι επιφανείς και μερικές από τις πέντε ώρες είναι μονότονοι και περίπλοκοι, αλλά το παιχνίδι παραμένει σε προεπισκοπήσεις, οπότε είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε ορισμένες αναθεωρήσεις.

Ο James Hibberd, του Entertainment Weekly, λέει:

Ο συγγραφέας JK Rowling, που συνεργάζεται με τους βετεράνους του θεάτρου του Λονδίνου Jack Thorne και τον John Tiffany, έχει παραδώσει μια παραγωγή που είναι τόσο εντυπωσιακή καθώς είναι φιλόδοξη, γεμάτη με ειδικά εφέ και στροφές που είχαν ένα προεπισκόπηση ακροατηρίου, το Cursed Child είναι μια ιστορία που δεν παίζει είναι ασφαλές με τον κανόνα Potter και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί βλέπουν ορισμένους αγαπημένους χαρακτήρες για πάντα. ΕΝΑ-

Η φαντασία των οπαδών του Potter παντού είναι επίσης μαγευτική. Ίσως το θέαμα στα κεφάλια μας να είναι καλύτερο από το θέαμα στη σκηνή και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι στο Broadway ή τουλάχιστον κάπου στην Αμερική κάποια στιγμή (ίσως στο Robinson ή στο Rep). Ίσως δεν θα είναι δύο μέρη και πέντε ώρες μακριά από τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα ταξίδι δείχνουν. Οι οπαδοί του Potter λένε ότι υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για τουλάχιστον δύο βιβλία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Ρόουλινγκ έχει πει ότι η μορφή του βιβλίου, η οποία είναι το σενάριο παιχνιδιού, απολαμβάνει μια παγκόσμια απελευθέρωση, έτσι ώστε οπαδοί παντού μπορούν να ενταχθούν στον εορτασμό.

Οι οπαδοί στο Little Rock μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό που μπορεί να είναι το τελευταίο πάρτι απελευθέρωσης του Χάρι Πότερ.

Τα καταστήματα Barnes και Noble στο Little Rock και στο North Little Rock γιορτάζουν με πάρτι μεσολάβησης. Αρχίζοντας στις 8 μ.μ. το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα έχουν ένα ειδικό "Muggle Wall" για να μοιραστούν τις αναμνήσεις σας για τον Χάρι, δώρα και δραστηριότητες. Δεν χρειάζεται να ντύνομαι, αλλά κάθε απογευματινή κυκλοφορία που έχω κάνει για τα βιβλία του Χάρι Πότερ, υπάρχουν πολλά Dumbledores και άνθρωποι σε ρόμπες του Hogwarts. Το κατάστημα Little Rock βρίσκεται στο 11500 Financial Ctr Pkwy και το κατάστημα North Little Rock βρίσκεται στο 4000 McCain Blvd. Το κατάστημα του Chenal λέει ότι ο ζωολογικός κήπος Little Rock θα φέρει μερικές κουκουβάγιες.

Δεν είναι τυχαίο ότι η 31η Ιουλίου είναι τα γενέθλια του Χάρι. Γιορτάστε μαζί του στον τοπικό Barnes και Noble.