Πώς να βρείτε Καραϊβική Προσφορές διακοπών, Πωλήσεις, Προσφορές και Προσφορές

Πώς να βρείτε πωλήσεις τροπικών ταξιδιών, πακέτα και προσφορές

Είναι δύσκολο να βάλεις ένα τίμημα στον παράδεισο, αλλά κανείς δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα από ό, τι πρέπει για τις διακοπές τους στην Καραϊβική. Εδώ είναι ο εύκολος οδηγός μου για το πώς να πάρει τις μεγάλες αποδράσεις της Καραϊβικής, τις πωλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προσφορές, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην παραλία και λιγότερο ανησυχητικό για το λογαριασμό στο τέλος του ταξιδιού σας!

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρóνος: Λίγα λεπτά περιοδικά ελέγχοντας τις προσφορές online.

Εδώ είναι πώς:

  1. Ταξιδέψτε εκτός εποχής . Οι καλύτερες προσφορές στην Καραϊβική είναι διαθέσιμες από το Μάιο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, με εκπτώσεις έως και 40 τοις εκατό σε σχέση με τις τιμές της υψηλής περιόδου σε ξενοδοχεία και θέρετρα. Μάιος και Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος θεωρούνται γενικά η εποχή του ώμου . οι χαμηλότερες τιμές είναι διαθέσιμες τον Ιούνιο-Αύγουστο.
  2. Πηγαίνετε όπου πηγαίνουν οι αεροπορικές εταιρείες. Οι τιμές αεροπορικών εισιτηρίων στην Καραϊβική ακολουθούν τους βασικούς νόμους του ανταγωνισμού: είναι φτηνότερες σε προορισμούς που εξυπηρετούνται από πολλούς μεταφορείς. Πουέρτο Ρίκο , Νασάου ( Μπαχάμες ), Δομινικανή Δημοκρατία και Τζαμάικα είναι παραδείγματα νησιών όπου θα βρείτε πολλές αεροπορικές εταιρείες που πετούν σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό βοηθά να διατηρήσετε το συνολικό κόστος ταξιδιού, ειδικά όταν κάνετε κράτηση για τις προσφορές ξενοδοχείων / αεροπορικών εταιρειών (βλ. Παρακάτω).
  3. Ελέγξτε τις ταξιδιωτικές προσφορές online. Εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ξενοδοχεία και θέρετρα για πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές στο Διαδίκτυο. Ακολουθήστε τα θέρετρα στο Twitter και το Facebook. Ορισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων υπόσχονται ότι οι καλύτερες τιμές μπορούν να βρεθούν στις δικές τους ιστοσελίδες. Δείτε τιμές και διαβάστε κριτικές για το TripAdvisor
  1. Επωφεληθείτε από τα προγράμματα αφοσίωσης στο ξενοδοχείο . Μεγάλες αλυσίδες θέρετρων όπως το Marriott, το Starwood και το Hilton συνεχίζουν να αυξάνουν την παρουσία τους στην Καραϊβική, που σημαίνει ότι αυτοί οι βαθμοί εμπιστοσύνης που κερδίσατε σε αυτό το εβδομαδιαίο επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ μπορούν να εξαργυρωθούν για κάποια Καραϊβική R & R. Θα κερδίσετε περισσότερους πόντους ενώ εσείς και οι διακοπές σας!
  1. Μην παραβλέπετε τις μικρές βίλες , τα πανδοχεία, τα B & B και τους παραδότες. Όχι μόνο είναι συχνά φθηνότερο να παραμείνετε σε μικρά, τοπικά οργανωμένα πανδοχεία, έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πραγματικούς κατοίκους του νησιού προορισμού σας και να πάρετε περισσότερο βυθισμένο στην νησιωτική κουλτούρα από ό, τι μπορείτε σε ένα μεγάλο θέρετρο.
  2. Μείνετε σε όλα τα θέρετρα. Έχω δύο λέξεις για σένα: "κοστίζει βεβαιότητα". Τα all-inclusives στην Καραϊβική τρέχουν το φάσμα από μέτρια έως πολυτελή, αλλά αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τον αυτοκόλλητο shock όταν κάνετε check out στο τέλος της διαμονής σας. Τα περισσότερα all-inclusives της Καραϊβικής περιλαμβάνουν δραστηριότητες και βασικά θαλάσσια σπορ. Κάποια περιλαμβάνουν ακόμη και τοπικές εκδρομές και οινοπνευματώδη ποτά για μία προκαταβολή.
  3. Αναζητήστε τα νησιά «ευκαιρίας». Η Δημοκρατία της Δομινικανής έχει τη φήμη να παραδώσει το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας στην Καραϊβική. Το Πουέρτο Ρίκο, ειδικά το San Juan, είναι επίσης ελκυστικό για τους κυνηγούς ευκαιρίας.
  4. Πακέτα πακέτων βιβλίων. Τα πακέτα αεροπορικών-ξενοδοχείων της Καραϊβικής που σχεδιάζονται από τα θέρετρα, τις αεροπορικές εταιρείες, τις εταιρείες περιοδείας και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες μπορούν συχνά να προσφέρουν καλύτερη αξία από την κράτηση ξεχωριστά, ειδικά κατά την υψηλή περίοδο.

Συμβουλές:

  1. Φροντίστε να φτιάξετε δωμάτια και να μαγειρέψετε τα γεύματά σας. Το κόστος των τροφίμων είναι το μοναδικό πράγμα που εκπλήσσει τους περισσότερους επισκέπτες στην Καραϊβική. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ψωνίστε στις τοπικές αγορές και προετοιμάστε μερικά από τα γεύματά σας. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια πραγματική «γεύση» του νησιωτικού πολιτισμού!
  1. Φάτε όπου οι ντόπιοι τρώνε. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου είναι σχεδόν καθολικά υπερτιμημένα. Αντ 'αυτού, ελέγξτε τα ανεξάρτητα τοπικά εστιατόρια κοντά σε τουριστικές περιοχές - είναι συνήθως φθηνότερα ακόμη και όταν συμπεριλάβετε την καμπίνα ταξί! Οι αξιόπιστες στάσεις οδικών τροφίμων είναι μια άλλη επιλογή.
  2. Χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα ταξί και οι λιμουζίνες είναι ακριβές στην Καραϊβική, όπως και παντού. Τα τοπικά λεωφορεία μπορεί να είναι μια φθηνή, πολύχρωμη και (συνήθως) αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Το Santo Domingo , πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας , έχει ένα μετρό, ενώ στο Σαν Χουάν υπάρχει σιδηροδρομικό σταθμό (αν και δεν εξυπηρετεί ακόμα τις τουριστικές περιοχές).
  3. Χρησιμοποιήστε πορθμεία ως φθηνές 'περιηγήσεις'. Οι περιηγημένες περιηγήσεις στο λιμάνι είναι μεγάλες, αλλά τα τοπικά και τα μεταφορικά πορθμεία συχνά παρέχουν τις ίδιες απόψεις (μείον το σχόλιο) για ένα κλάσμα της τιμής.

Ο, τι χρειάζεσαι: