Το σπίτι και το λουλούδι της Akron

Η εκδήλωση για το σπίτι και το λουλούδι Akron, που πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο από το 1993, μετατρέπει το συνεδριακό κέντρο JS Knight σε κήπο των θαυμάτων, όταν οι κάτοικοι του βορειοανατολικού Ohio το χρειάζονται περισσότερο. Με εκτάρια κήπων, τοπικές προσωπικότητες, εκατοντάδες εκθέτες και ποικίλες διαδηλώσεις, κάνει μια όμορφη όαση από το κρύο του χειμώνα.

Οι Κήποι

Το κύριο γεγονός στο The Akron Home and Flower Show είναι οι κήποι εκθέσεως, οι οποίοι περιλαμβάνουν περισσότερα από 7.000 τετραγωνικά πόδια κήπων με βιτρίνα.

Αυτά περιλαμβάνουν έναν μεγάλο κήπο επίδειξης που δημιουργήθηκε από τα κέντρα κήπων Petitti καθώς και τους μικρότερους κήπους των Brothers Grimm, της Silver Lake Florist και της COI Stoneworks. Τα βραβεία απονέμονται για καλύτερη εμφάνιση, πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση σε διάφορες κατηγορίες.

Οι Διασημότητες

Οι διασημότητες της έκθεσης λουλουδιών του 2016 συμπεριλάμβαναν το σεφ Dante Boccuzzi, τον Δρ. Lori από τους Kings δημοπρασίας, τον Andrew Codispoti από το Gervasi Vineyard, την τραγουδίστρια Julie Anna Crookston-Gulenko και τις μαγειρικές διαδηλώσεις από το Gervasi Vineyard και το Western Reserve School of Cooking.

Οι εκθέτες στο σπίτι και στο λουλούδι του Akron

Η επίδειξη θα περιλαμβάνει εκατοντάδες εκθέτες, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης από τον Andersen, το Craft Kitchen, το Ohio State Waterproofing, το Medina Glass Block, το Barden Homes και πολλά άλλα.

Αλλες δραστηριότητες

Άλλες δραστηριότητες στο Akron Home and Flower Show θα περιλαμβάνουν σεμινάρια βελτίωσης σπιτιών και μαγειρικές διαδηλώσεις καθώς και μια ευκαιρία να δουν εξωτικά ζώα από το ζωολογικό κήπο του Akron.

Ώρες και εισδοχή

Ένα κουπόνι έκπτωσης σε δολάρια είναι διαθέσιμο στην τοποθεσία Web της εκδήλωσης.

Οδηγίες από το Κλίβελαντ

Το συνεδριακό κέντρο JS Knight βρίσκεται στο κέντρο του Akron στη διασταύρωση των Mill και S. High Sts. Είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο του Κλίβελαντ με το I-77 S στην έξοδο Main / Broadway / Downtown (22Α).

Ακολουθήστε το Broadway στο Mill St. Το συνεδριακό κέντρο βρίσκεται στα αριστερά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Το σπίτι και το λουλούδι της Akron
JS Knight Centre
St.
Ακρόν, OH