Επισκεφθείτε την περιοχή Argenta Arts - Downtown North Little Rock

Ιστορία της Argenta:

Το Βόρειο Λίγο Ροκ κάποτε ονομαζόταν Argenta. Η Argenta ονομάστηκε για τα αργυρικά ορυχεία στα παλαιά Kellogg Diggins σε ό, τι είναι τώρα το Mine Road. Η Αργεντα δεν ανήκε στο αξίωμα μέχρι το 1890, όταν το Little Rock συνέδεε την Argenta χωρίς να ζητά πραγματικά τους κατοίκους αν ήθελαν να συνδεθούν ή όχι. Οι κάτοικοι έλαβαν την υπόθεση στο δικαστήριο και στις 26 Μαρτίου 1892 το Ανώτατο Δικαστήριο του Αρκάνσας αποφάνθηκε υπέρ

του Little Rock και Argenta / North Little Rock έγινε ο όγδοος θάλαμος του Little Rock. Δύο άλλοι είχαν εκλεγεί και ένας, William C. Faucette, αργότερα θα οδηγούσε τη δαπάνη για τη δημιουργία του North Little Rock. Ο Faucette είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, και ήταν ένας αριστοτεχνικός πολιτικός.

Μέσα από ένα περίπλοκο σχέδιο, μια γειτονική περιοχή ενσωματώθηκε το 1901 και ονομάστηκε "North Little Rock." Στη συνέχεια, ο Faucette βοήθησε να περάσει το νομοσχέδιο "Hoxie-Walnut" Ridge το 1903, το οποίο τελικά θα επέτρεπε στην πόλη του North Little Rock να διεκδικήσει τον όγδοο θάλαμο ως πόλη της Argenta. Οκτώβριος 1917.

Argenta Σήμερα / Ιστορική Αρχιτεκτονική:

Σήμερα, μόνο η περιοχή στο κέντρο του North Little Rock είναι γνωστή ως Argenta. Η ιστορική περιοχή προσφέρει πολλά εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί, πλακόστρωτα πεζοδρόμια και Αγροτική Αγορά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η περιοχή φιλοξενεί πολλούς από τους εορτασμούς του North Little Rock και είναι το κέντρο για τη νυχτερινή ζωή και τις οικογενειακές δραστηριότητες στο North Little Rock.

Είναι ένας κοινός τόπος για περίπατο γκαλερί.

Πολλά από τα κτίρια της περιοχής είναι ιστορικά, όπως το Δημαρχείο του Little Little Rock (300 Main Street), το Argenta Post Office (420 Main Street), το κτήριο Faucette (405 Main Street, τώρα θέατρο) 506 Ν. Main Street, τώρα βιβλιοθήκη) και το Baker House (109 West 5th Street, τώρα και Bed and Breakfast).

Το Κοινοτικό Θέατρο Argenta:

Το Κοινοτικό Θέατρο Argenta είναι μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που μπορεί να ενοικιαστεί για εκδηλώσεις και φιλοξενεί παραστάσεις όλο το χρόνο. Βρίσκεται στο κτήριο Faucette, το οποίο χτίστηκε το 1900 και ήταν το σπίτι της πρώτης Twin City Bank. Περισσότερα για το θέατρο και την ιστορία.

Το Baker House είναι ένα υπέροχο κτίριο στο κέντρο του North Little Rock. Χτίστηκε το 1898-99 και το στυλ της βασίλισσας Anne Victorian είναι παντού. Είναι πολύ περίτεχνα με πύργο τριών ορόφων, όμορφο κήπο και κομμάτια εποχής στο εσωτερικό. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλές από τις περιοχές hot spots. Συνήθιζε να φιλοξενεί διαμονή με πρωινό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι κλειστή για διαμονή.

Εστιατόρια & Μπαρ:

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή βρίσκονται στο Argenta. Το Ristorante Capeo είναι ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια στο κεντρικό Αρκάνσας. Το ιδιόμορφο Staving Artists Cafe μοιράζεται την ατμόσφαιρα της περιοχής και συχνά φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις σχετικές με την τέχνη.

Argenta είναι λίγο πιο πίσω από το κέντρο του Little Rock, αλλά έχουν μερικά μεγάλα μπαρ. Το Irish Pub του Creegen είναι ένα αγαπημένο τοπικό hangout. Το Mug's Cafe είναι ένα υπέροχο τοπικό καφέ μπαρ. Για τους γνώστες του κρασιού, το Crush Wine Bar είναι ένα υπέροχο μικρό wine bar. Οι λάτρεις της μπύρας θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τη ζυθοποιία Flyway Brewing και τη Diamond Brewery.

Οικογενειακή διασκέδαση:

Το Argenta βρίσκεται κοντά στο Αρκαμανικό Εσωτερικό Ναυτικό Μουσείο, το οποίο διαθέτει το USS Razorback, ένα ωραίο υποβρύχιο.

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα παιδιά σας στο πάρκο Dickey-Stephens για να δείτε τους ταξιδιώτες του Αρκάνσας.

Η Argenta είναι η έδρα της Verizon Arena. Πολλά από τα εστιατόρια και τα μπαρ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την αρένα.

Γκαλερί και Τέχνη:

Η Argenta είναι γεμάτη από καλλιτεχνικούς χώρους. Την τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα, το ίδρυμα ΘΕΑ χορηγεί έναν περίπατο τέχνης με ανοιχτά σπίτια και πολλοί ντόπιοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να σας συναντήσουν και να αναδείξουν την τέχνη τους.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας τέχνη, η Argenta Bead Company (703 Main Street) έχει χάντρες ή σχεδιασμένα κοσμήματα προς πώληση. Η αγγειοπλαστική Claytime (417 Main Street) προσφέρει μαθήματα και αντικείμενα για αγορά.

Είναι εύκολο να κάνεις μια γκαλερί με τα πόδια στην Argenta. Η γκαλερί τέχνης Greg Thompson (429 Main Street) είναι τεράστια και αντιπροσωπεύει πολλούς καλλιτέχνες της Νότιας Ευρώπης.

Η γκαλερί Argenta (111 W. 7th Street) μισθώνει χώρο στούντιο. House of Art (108 Ε. 4η οδός) εμφανίζει μερικούς εξαιρετικούς τοπικούς καλλιτέχνες.

Αγορές:

Το τοπικό φαγητό είναι μια μεγάλη υπόθεση στην Argenta. Έχουν την μόνη Πιστοποιημένη Αγορά Αγροκτήμονα του Αρκάνσας στο Κεντρικό Αρκάνσας. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην αγορά παράγονται στο Αρκάνσας. Πολλές φορές μπορείτε πραγματικά να μιλήσετε με τον αγρότη που το παρήγαγε. Η Αγορά Αγροτών βρίσκεται στον 6ο και στους Κύριους Δρόμους στα τέλη Απριλίου μέχρι το Σεπτέμβριο τις Τρίτες και τα Σάββατα.