Ρομαντικά Σαββατοκύριακα στο Νότο

Μεταξύ των αγαπημένων προορισμών ρομαντικών προορισμών διακοπών Σαββατοκύριακου των Αμερικανών, ο Νότος καλωσορίζει τους επισκέπτες που εκτιμούν τον ζεστό καιρό και την εξίσου ζεστή φιλοξενία. Χαλαρώστε πίσω με άνεση σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, απολαύστε μια τοπική λιχουδιά ή γευστικό γεύμα και προγραμματίστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, που είναι απλώς διασκεδαστική.

FLORIDA

Το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε
Μικρό Palm Island Resort & Spa
Δείτε κριτικές και σχόλια για TripAdvisor
Μια μικρή βόλτα με βάρκα από την ακτή της Florida Keys, αυτό το καταφύγιο στο νησί έχει δελεάσει τους ρομαντικούς από το 1988.


Περισσότερα ξενοδοχεία Florida Keys

Τρόφιμα της Αγάπης
Βασική πίτα ασβέστη
Όπου αποφασίζετε να γευματίσετε, φροντίστε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με αυτή τη γλυκιά τοπική απόλαυση.

Για πλάκα
Εξερευνήστε τα Florida Keys
Από το Everglades έως το πρώτο υποβρύχιο πάρκο του έθνους, την οδυνηρή οδό Duval στο Θέατρο της Θάλασσας, αυτό το κολιέ των μικρών νησιών που συνδέονται με τον αυτοκινητόδρομο είναι ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά πετράδια της Αμερικής.

ΓΕΩΡΓΙΑ

Το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε
Αρχοντικό στο πάρκο Forsyth
Δείτε κριτικές και σχόλια για TripAdvisor
Το πιο ρομαντικό μέρος για να περάσετε ένα σαββατοκύριακο "μόνο για ζευγάρια" στη Σαβάννα.

Τρόφιμα της Αγάπης
Ο Όλντε ροζ σπίτι
Ένα γραφικό και ρομαντικό σκηνικό σε ένα κτίριο Colonial, το Olde Pink ειδικεύεται στα θαλασσινά, αλλά προσφέρει επίσης μια ευωδία από διάφορα άλλα αντικείμενα. Μην χάσετε τη σούπα καβουριού, μια απόλαυση της Savannah.

Για πλάκα
Κήποι Callaway
Ένας τεράστιος και όμορφος προορισμός αναψυχής εξήντα λεπτά νοτιοδυτικά της Ατλάντα στους πρόποδες της Απαλαχίας που βρίσκεται σε 14.000 στρέμματα.

Κάθε εποχή φέρνει φρέσκα άνθη και εκπλήξεις. Και γνωρίζατε ότι οι κήποι είναι το σπίτι της Robin Lake Beach - της μεγαλύτερης, εσωτερικής και ανθρωπογενής παραλίας στον κόσμο;

LOUISIANA

Το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε
Hotel Provincial
Δείτε κριτικές και σχόλια για TripAdvisor
Μόλις δύο τετράγωνα από την οδό Bourbon, το Hotel Provincial διαθέτει ένα ενδιαφέρον παρελθόν, ένα φιλικό φάντασμα και ένα εξαιρετικό εστιατόριο.

Τρόφιμα της Αγάπης
Εστιατόριο παλατιών του διοικητή της Νέας Ορλεάνης
Δοκιμάστε το βραβευμένο φαγητό της πόλης και δοκιμάστε εξαιρετική εξυπηρέτηση στο αίθριο ή στο γυάλινο κλειστό δωμάτιο του κήπου αυτού του ιστορικού εστιατορίου που έχει διατηρήσει την εποχή.

Για πλάκα
Φεστιβάλ Τροφίμων & Μουσικής στη Νέα Ορλεάνη
Υπάρχει πάντα κάτι να γιορτάσουμε στη Νέα Ορλεάνη και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διαθέτει καλή μουσική και καλό φαγητό. Ακούστε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου σε οικεία περιβάλλοντα, ξαπλώστρες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και αίθουσες συναυλιών, σε ποταμόπλοια και σε γιγαντιαία φεστιβάλ όλο το χρόνο. Θα τους συναντήσετε και στους δρόμους, καθώς οι ορειχάλκινοι σχηματισμοί και οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι οδηγούν σε δεύτερες γραμμές, αλλά και σε μη-ανακαλυφθέντα ταλέντα σε πάρκα και μπροστά στο πάτωμα.

ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε
Μπέλμοντ Τσάρλεστον
Δείτε κριτικές και σχόλια για TripAdvisor
Ένα εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο για μια ρομαντική απόδραση, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ένα δημοφιλές μέρος συγκέντρωσης, ενώ τα δωμάτια είναι γεμάτα για ιδιωτικό πάθος.

Τρόφιμα της Αγάπης
Μαγνόλια Τσάρλεστον
Αν η ιδέα του βουτύρου τηγανισμένο κοτόπουλο σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον παίρνει το πότισμα στο στόμα σας, αυτό είναι ένα μέρος για σας.

Για πλάκα
Φαντάσματα του γύρου του Τσάρλεστον
Κρατήστε το γλυκό σας σφιχτά καθώς μαθαίνετε για την πιο στοιχειωμένη πόλη του Νότου σε περιπατητική περιήγηση στα τρομακτικότατα νεκροταφεία και στους περισσότερους ιερούς τόπους.

TEXAS

Το πιο ρομαντικό μέρος για να μείνετε
Ξενοδοχείο Galvez & Spa
Δείτε κριτικές και σχόλια για TripAdvisor
Ένα αξιοζήλευτο ορόσημο του Galveston, αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο έχει ανανεωθεί και παραμένει ζωτικό για τις νέες γενιές των ζευγαριών που αγαπούν να ταξιδέψουν.

Τρόφιμα της Αγάπης
Κυριακή Brunch στο ξενοδοχείο Galvez
Ελάτε πεινασμένοι και φέρετε την όρεξή σας, επειδή οι πίνακες στενοχωρούν κάτω από τις πλούσιες προσφορές. Ο σταθμός των θαλασσινών ζωντανεύει μόνο με θαλασσινό καπνιστό σολομό, κοκτέιλ γαρίδες, καβούρια νύχια και στρείδια.

Για πλάκα
Galveston Artwalk
Κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες, οι γκαλερί ανοίγουν το βράδυ, το ρέμα κρασιού και ο καθένας έχει καλό χρόνο. Ελέγξτε τις επερχόμενες ημερομηνίες για να αποφασίσετε την καλύτερη στιγμή για την επόμενη επίσκεψή σας.

Texas Rose Festival
Τέσσερις μέρες τον Οκτώβριο και ο Tyler σε πλήρη άνθιση.

Περισσότεροι ρομαντικοί προορισμοί Σαββατοκύριακου Αλλού στις ΗΠΑ