Απόδραση στην κοιλάδα Sonoma

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Sonoma

Η κομητεία Sonoma καλύπτει πολλά εδάφη, από την ακτή του Ειρηνικού μέχρι την άκρη της Νάπας και εκτείνεται από την περιοχή Carneros στην κορυφή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Cloverdale στα βόρεια. Είναι πολύ μεγάλο και ποικίλο για να προσπαθήσουμε να το δούμε όλοι κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης, γι 'αυτό το διαιρέσαμε σε μέρη. Αυτή η απόδραση επικεντρώνεται στην "Sonoma Valley", την περιοχή γύρω από την πόλη Sonoma, η οποία περιλαμβάνει τους Glen Ellen και Kenwood.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι ημέρας Sonoma Valley ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Sonoma;

Το Sonoma είναι λιγότερο γεμάτο από την κοιλάδα Napa , με τα οινοποιεία να είναι πιο απλωμένα, φιλικότερα και γενικότερα λιγότερο απαιτητικά. Η ύπαιθρος του Sonoma δεν έχει την καλά καθορισμένη "κοιλάδα" που αισθάνεστε ότι θα πάρετε στην κοντινή πόρτα του νομού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει όμορφο τοπίο. Τα Pinot Noir, τα σταφύλια Zinfandel και Merlot αναπτύσσονται καλά στην κοιλάδα Sonoma, και τα Sonoma Chardonnays είναι συχνά πιο περίπλοκα από αυτά που καλλιεργούνται στη Νάπα.

Στην κοιλάδα Sonoma, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι περισσότερο από κρασί . Το ελαιόλαδο, το βιοτεχνικό τυρί και τα τοπικά προϊόντα πωλούνται σε πολλά σημεία και κάνουν μεγάλα αναμνηστικά.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Sonoma

Ο καιρός Sonoma είναι ευχάριστος το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να είναι πιο γεμάτο και ζεστό. Μια από τις πιο δημοφιλείς στιγμές που πρέπει να επισκεφθείτε είναι η πτώση, κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, αλλά αυτό είναι όταν οι οινοπαραγωγοί είναι πιο πολυάσχολοι και έχουν το λιγότερο χρόνο για τους επισκέπτες τους.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Sonoma

Εάν έχετε μόνο μια μέρα, περάστε το στο κέντρο της Sonoma. Είναι ακριβώς κατάλληλο για μια περιπετειώδη περιήγηση, με καταστήματα και εστιατόρια που περιβάλλουν μια σκιερή πλατεία της πόλης γεμάτη από φιλόξενους πάγκους. Σχεδόν κάθε κτήριο έχει μια ιστορική πλάκα μπροστά και τα περισσότερα έχουν χρονολογηθεί πριν από το 1900. Θα βρείτε μερικές γεύσεις κρασιού εδώ, έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Εάν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας γύρω από αυτά τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην κοιλάδα Sonoma .

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη Sonoma

Πού να μείνετε στην κοιλάδα Sonoma

Οι πόλεις στην περιοχή που ονομάζουμε Sonoma Valley περιλαμβάνουν Kenwood, Glen Ellen και την πόλη Sonoma. Σε μερικές ιστοσελίδες (και ειδικά στο TripAdvisor), μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε για κάθε πόλη χωριστά.

Εάν μένετε στο Sonoma, το κατάλυμα στην πλατεία της πόλης ή σε κοντινή απόσταση θα είναι το πιο βολικό. Ωστόσο, άλλα μέρη λίγο πιο μακριά μπορεί να προσφέρει αρκετά επιπλέον για να αξίζει τον κόπο.

Η κοιλάδα Sonoma είναι πιο πολυσύχναστη κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών (τέλη Μαΐου έως αρχές Σεπτεμβρίου) και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των σταφυλιών που μπορεί να ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Αυγούστου και να διαρκέσει τον Οκτώβριο.

Βρείτε το Sonoma Valley διαμονή σας σαν επαγγελματία .

Χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας .

Μόλις έχετε επιλέξει μερικούς καλούς υποψηφίους, εφαρμόστε όλα τα καλύτερα κόλπα για να πάρετε το χαμηλότερο δυνατό ποσοστό .

Πηγαίνετε κατευθείαν στις αξιολογήσεις του TripAdvisor και τις συγκρίσεις τιμών για Sonoma και Glen Ellen.

Bed and breakfast inns μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί χωρίς να περάσετε αμέτρητες ώρες που περνούν από τις ιστοσελίδες τους. Το Bedandbreakfast.com σας προσφέρει ένα εύχρηστο μέρος για να ελέγξετε πολλά από αυτά ταυτόχρονα.

Sonoma Valley Ενοικιάσεις διακοπών: Αγαπάμε να νοικιάσουμε ένα μεγάλο σπίτι και να καλέσουμε μια παρέα φίλων να έρθουν μαζί μας (ή να νοικιάσετε ένα μικρό για να έχουμε όλοι μόνοι μας). Ρίξτε μια ματιά στο τι διατίθεται μέσω του Home Away.

Το κάμπινγκ Sonoma Valley: Το Sugarloaf Ridge State Park διαθέτει κατασκήνωση.

Μετάβαση στο Sonoma

Το Sonoma απέχει 45 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 92 μίλια από το Σαν Χοσέ, 68 από το Σακραμέντο και 200 ​​μίλια από το Ρίνο της Νεβάδας.

Χρησιμοποιήστε το χάρτη Napa / Sonoma για να καταλάβετε πού βρίσκονται τα πάντα .

1 Ημέρα Μνήμης γιορτάζεται την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου.
2 Η Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.