Επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια

Πώς το κάνουμε στο Travel.com της California Travel

Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για την έρευνα ενός ξενοδοχείου για το ταξίδι σας. Ξέρω. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες συγγραφής σχετικά με τα ταξίδια στην Καλιφόρνια, το έκανα περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους. Για να σας εξοικονομήσω χρόνο, σας δίνω λίστες από συνιστώμενα ξενοδοχεία για τους δημοφιλείς προορισμούς της Καλιφόρνιας και δώστε πρακτικές οδηγίες για το πώς θα τις βρείτε σε μικρότερες περιοχές.

Εδώ είναι πώς βρίσκω ένα μέρος για να μείνω:

Επιλέγοντας υποψήφιους

Αυτό το κατώτατο σημείο για μένα: Εάν ένα ξενοδοχείο έχει περισσότερες από 20 αξιολογήσεις του TripAdvisor και μέσες τιμές 3,5 ή υψηλότερες (από τις 5), είναι πιθανό να είναι αποδεκτή.

4 από τα 5 είναι καλύτερα. Χρησιμοποιώ αυτό το ίδιο αποκοπή σε όλες τις τιμές τιμών, επειδή οι άνθρωποι έχουν χαμηλότερες προσδοκίες για λιγότερο ακριβά ξενοδοχεία και όλα εξισορροπούνται. Δεν είναι τόσο απλό όσο απλά κοιτάζοντας τους μέσους όρους. Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε :. Δεν είναι τόσο απλό όσο απλά κοιτάζοντας τους μέσους όρους.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Τα αστέρια δεν είναι τα ίδια με τα ποσοστά ποιότητας. Τα αστέρια βασίζονται σε αυτό που προσφέρει το ξενοδοχείο - όσο περισσότερα αστέρια, τόσο περισσότερα πράγματα θα βρείτε, όπως οι πισίνες και άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτουν ότι η πισίνα είναι κακώς συντηρημένη, τα χαλιά που φοριούνται ή τα κρεβάτια άμορφα.

Οι αξιολογήσεις δεν είναι αξιόπιστες εάν υπάρχουν λιγότερες από 20 κριτικές. Οι ανταγωνιστές, οι εργαζόμενοι και οι δυσαρεστημένοι πρώην υπάλληλοι μπορούν να δημοσιεύσουν αναθεωρήσεις, θετικές ή αρνητικές, αλλά δεν υπάρχουν στρατεύματα αυτών και τελικά χάνονται στη γενική γνώμη.

Ακόμη χειρότερα από τα κακά σχόλια που γράφονται για χάρη του ανταγωνισμού, μερικά αδίστακτα άτομα εμπλέκονται σε μια μορφή εκβιασμού, δημοσιεύοντας κακές αναθεωρήσεις των περιουσιών και ζητώντας χρήματα για την κατάργησή τους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πάρουν το χρόνο να διαμαρτυρηθούν από ό, τι είναι για να επαινέσουν και ότι σχεδόν οποιοδήποτε μέρος για να μείνει ή / και οποιοσδήποτε ταξιδιώτης μπορεί να έχει μια κακή μέρα. Αυτό το άρθρο από την NBC News έχει περισσότερες συμβουλές για την επισήμανση μιας πλαστής αναθεώρησης.

Η ανάγνωση αρνητικών αναθεωρήσεων μπορεί να σας δώσει μια ιδέα των παγίδων. Οι μεμονωμένες αναθεωρήσεις χαμηλής βαθμολογίας μπορούν να αποκαλύψουν προβλήματα με το σύστημα κράτησης, συγκεκριμένα φτερά ή δάπεδα που έχουν προβλήματα - όπως είναι πολύ κοντά στον κάδο απορριμμάτων ή ακόμα δεν έχουν ανακαινιστεί - σε ξενοδοχείο που διαφορετικά είναι καλό.

Μπορεί επίσης να αποκαλύψει ότι το 90% των επισκεπτών που δίνουν υψηλές βαθμολογίες, όπως το πάρτι όλη τη νύχτα, ενώ το άλλο 5% παραπονιούνται για το θόρυβο. Η γνώση του τι πρέπει να αναζητήσετε (και να αποφύγετε) μπορεί να σας βοηθήσει.

Μια βαθμολογία "5" σημαίνει διαφορετικά πράγματα, ανάλογα με το κόστος. Αν κάποιος πληρώσει πολύ λίγο και έχει ένα καθαρό δωμάτιο με άνετα κρεβάτια και ζεστό ντους, μπορεί να δώσει μια υψηλή βαθμολογία. Αντίθετα, αν πληρώσουν πολλά, πιθανότατα έχουν περισσότερες ανέσεις, καλλίτερα δωμάτια, μπανιέρα τζακούζι και περισσότερη προσοχή του προσωπικού, αλλά αν και το μικρότερο πράγμα πήγε στραβά, θα χτυπήσουν λίγα για την βαθμολογία.

Κάνοντας το Cut: Επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο

Όταν κάνω μια λίστα των συνιστώμενων ξενοδοχείων, τα ταξινομώ πρώτα σε τιμές. Συχνά, ο κατάλογος υποψηφίων είναι ακόμα μεγάλος. Εκεί βρίσκονται τα επιπλέον κριτήρια:

Τι δεν είναι στις λίστες μου είναι εξίσου σημαντική με αυτό που είναι. Εάν βρω ένα ξενοδοχείο απαράδεκτο, ανεξάρτητα από το πόσο γνωστό είναι, δεν θα το συστήσω. Αν κοιτάξετε μια λίστα και νομίζετε ότι "άφησα" ή "ξέχασα" ένα ξενοδοχείο, είναι πιθανότερο ότι δεν μπορώ να σας προτείνω να μείνετε εκεί. Μπορεί να είναι πολύ ακριβό για τις βαθμολογίες του, μπορεί να έχει ένα μεγάλο όνομα και να χρειαστεί ανακαίνιση ή να μην είναι τόσο καθαρό όσο άλλοι στην τάξη του.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να μείνετε εκεί, εξαρτάται από εσάς, αλλά προσέξτε για πιθανά προβλήματα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το ταξίδι σας.

Σχετικά με τις Κριτικές Ξενοδοχείων

Δεν συστήνω ξενοδοχεία που δεν έχω κοιμηθεί. Μια γρήγορη διέλευση απλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τον θόρυβο που διαρρέει μέσα από τους τοίχους στη μέση της νύχτας, στρώματα με στρώματα, αγενείς υπάλληλοι γραφείου ή δύο ώρες αναμονής για υπηρεσία δωματίου .

Δεν γράφω κριτικές ξενοδοχείων. Αντ 'αυτού, συμπεριλαμβάνω μέρη που μου αρέσει και θα επιστρέψω σε περιπλανήσεις άλλων ξενοδοχείων. Προσπαθώ να μείνω σε ενδιαφέροντα, ξεχωριστά ή boutique ξενοδοχεία. Ψάχνω επίσης για πρόσφατα ανακαινισμένα, πρόσφατα ανοιγμένα μέρη που ίσως έχετε ακούσει, αλλά τα οποία είναι πολύ καινούργια για να έχουν συγκεντρωθεί ακόμα πολλές κριτικές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε μεγάλα ονόματα, ανέφεραν πολύ συχνά ξενοδοχεία αλυσίδας.

Τα ξενοδοχεία μερικές φορές μου δίνουν μια δωρεάν διαμονή, η οποία είναι κοινή στην τουριστική βιομηχανία και επιτρέπεται στην πολιτική δεοντολογίας του cheatsgames.info.

Διαφορετικά, δεν μπορούσα να μείνω σε κάποια από αυτά. Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι κάθε περιουσία πρέπει να κερδίσει την αξιολόγησή της και πάντα διατηρώ την υποχρέωσή μου σε σας πρώτα απ 'όλα. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ προσωπικού και άλλων επισκεπτών. Διάβασα όλες τις αρνητικές κριτικές για να μάθω τι να ψάξω. Κοιτάζω σε όλες τις γωνίες, κάτω από τα κρεβάτια και οπουδήποτε αλλού, που μπορεί να είναι σημαντικό. Έχετε την ιδέα. Είσαι πρώτος, δεν έχει σημασία τι.

Περισσότερα: Εύκολοι τρόποι για να πάρετε ένα καλό επιτόκιο | Αποκτήστε την καλύτερη τιμή τηλεφωνικά | Προσοχή στις κρυφές χρεώσεις του ξενοδοχείου