Πώς να αντιμετωπίσετε τεράστια πλήθη στο κόσμο Disney

Κανείς δεν ξεκινάει με το στόχο να επισκεφθεί τη Disney World όταν είναι υπερπληθυσμένη, αλλά μερικές φορές τα πλήθη είναι απλά αδύνατο να αποφευχθεί. Εάν είστε ευέλικτοι όταν μπορείτε να επισκεφθείτε, σχεδιάστε το ταξίδι σας για έναν από τους λιγότερο απασχολημένους χρόνους .

Από την άλλη πλευρά, αν πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, όπως το εαρινό διάλειμμα , το καλοκαίρι, το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών ή τα Χριστούγεννα , δεν έχει νόημα η επικάλυψη της ζάχαρης. θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλα πλήθη.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ακόμα πιο στρατηγικός από ποτέ για το πώς σχεδιάζετε το χρόνο σας. Εδώ είναι πώς να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο αναμονής για βόλτες και αξιοθέατα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, και ειδικά όταν τα πλήθη είναι τεράστια.

Μείνετε σε ένα Disney World Resort. Η διαμονή σε μια ιδιοκτησία της Disney έρχεται με μερικά πολύ ωραία προνόμια που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και ταλαιπωρία, από το δωρεάν Magical Express λεωφορείο του αεροδρομίου μέχρι τις απαραίτητες Extra Magic Hours για την προηγούμενη πρόσβαση στο FastPass +. Όχι μόνο θα βρείτε Disney World Resort ιδιότητες για κάθε προϋπολογισμό, αλλά υπάρχει σχεδόν πάντα μια καλή συμφωνία ξενοδοχείο στο τραπέζι, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που κάνει το πιο νόημα για την οικογένειά σας.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο που είναι σχετικά κοντά στα πάρκα όπου σκοπεύετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Το εξαιρετικό σύστημα μεταφοράς της Disney είναι εξαιρετικό, αλλά κατά τη διάρκεια πολυάσχολων περιόδων μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο περιμένοντας τις γραμμές.

Ελέγξτε τους χάρτες μας της Disney World .

Αυτά είναι τα έξι φθηνότερα μέρη για να μείνετε στο Disney World
Τα καλύτερα θέρετρα της Disney World για Μεγάλες Οικογένειες
Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων μέσα και κοντά Disney World

Αναβαθμίστε τα εισιτήριά σας με την επιλογή hopper πάρκου. Το πρόσθετο hop hopper park, το οποίο σας επιτρέπει να επισκεφτείτε περισσότερα από ένα θεματικά πάρκα της Disney σε μία μόνο μέρα, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα όταν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αιχμής.

Παίρνει μια κατ 'αποκοπή αμοιβή, οπότε όσο περισσότερο μένετε, τόσο πιο νόημα κάνει.

Γίνετε FastPass + ninja. Μην περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο αεροπλάνο ή να ελέγξετε στο ξενοδοχείο σας για να βρείτε ποια βόλτα και αξιοθέατα βρίσκονται στη λίστα προτεραιότητας. Σύντομα μετά την κράτηση του ταξιδιού σας, έχετε όλοι στην οικογένειά σας να έρχονται με μια λίστα κουβά από τρεις έως επτά εμπειρίες. Αυτό θα σας πει πολλά για τα πάρκα που θα είναι η προτεραιότητά σας και όπου θα θέλετε να εστιάσετε το χρόνο και την ενέργεια σας.

Στη συνέχεια, γνωρίστε την εφαρμογή My Disney Experience και τις αποταμιεύσεις για τις καλύτερες επιλογές της οικογένειάς σας χρησιμοποιώντας το FastPass + , ένα σύστημα που σας επιτρέπει να παραλείψετε την κύρια γραμμή σε τρία αξιοθέατα ή εμπειρίες σε ένα μόνο πάρκο. Εάν μένετε σε Disney World Resort, μπορείτε να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του FastPass + που έχετε επιλέξει 60 ημέρες πριν από την άφιξή σας.

Σχεδιάστε το πρωί σας γύρω από τις Extra Magic Hours. Αποκτώντας αξία στο Disney World σημαίνει να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στη σειρά και να διασκεδάσετε περισσότερο. Οι οικογένειες που διαμένουν στο Disney World Resorts θα πρέπει να επωφεληθούν πλήρως από τις Extra Magic Hours . Κάθε μέρα, ένα πάρκο ανοίγει μία ώρα νωρίτερα από τους άλλους και ένα άλλο παραμένει ανοικτό μια ώρα αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας Extra Magic Hour, ακόμη και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα δεν έχουν σχεδόν καμία γραμμή. Αυτή είναι η καλύτερη σας ευκαιρία να οδηγήσετε την Expedition Everest ή το Space Mountain δύο φορές στη σειρά με λίγη ώρα, αν έχετε χρόνο αναμονής, γι 'αυτό πάμε για αυτό. Ως μπόνους, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα πολύτιμα FastPasses σας μέχρι αργά το πρωί.

Κλείστε ένα πολύ πρόωρο πρωινό στο Magic Kingdom. Κάντε μια έγκαιρη κράτηση για πρωινό (πριν από τις 8:30 π.μ.) σε ένα από τα τρία εστιατόρια στο μαγικό βασίλειο (Βασιλικό τραπέζι της Σταχτοπούτας, The Crystal Palace ή Be our Guest). Τελειώστε το γεύμα σας πριν το πάρκο ανοίξει στις 9 π.μ., και μπορείτε να φτάσετε στο πρώτο σας αξιοθέατο πριν από τη φόρμα και χωρίς να χρειαστεί FastPass.

Επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας γύρω από το μεσημεριανό γεύμα. Όλα τα πάρκα γίνονται πιο γεμάτα καθώς περνάει η μέρα, οπότε μόλις αρχίσουν να τρελαίνονται οι πρωινές γραμμές, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε με λίγο χρόνο χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Το καλύτερο από όλα, θα χάσετε τα απογευματινά πλήθη, τα οποία τείνουν να είναι τα πιο συντριπτικά της ημέρας.

Επισκεφθείτε ένα διαφορετικό πάρκο το απόγευμα. Το πάρκο με το πρωί Extra Magic Hour τείνει να είναι πιο γεμάτο από το συνηθισμένο όλη την ημέρα. Πήρε τη χοάνη του πάρκου; Το απόγευμα, επισκεφθείτε ένα διαφορετικό πάρκο. Προγραμματίστε τα τρία καθημερινά FastPasses σας με απογευματινούς χρόνους σε αυτό το δεύτερο πάρκο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τώρα κοντύτερες γραμμές εκεί, όπως και το πρωί στο πρώτο πάρκο.