Μάθετε πότε ο κόσμος της Disney είναι τουλάχιστον γεμάτος

Εάν ελπίζετε να επισκεφθείτε το Disney World , έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα διακοπών και θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, υπάρχουν μερικές φορές το χρόνο, όταν το διάσημο αξιοθέατο του Ορλάντο βλέπει λιγότερους επισκέπτες. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τις βόλτες και τα αξιοθέατα εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας σε μια εποχή που τα πάρκα της Disney είναι τα λιγότερο γεμάτα.

Οι πιο πολυσύχναστες εποχές του χρόνου είναι κατά τις περιόδους διακοπών , τα σχολικά διαλείμματα, τις περισσότερες καλοκαιρινές διακοπές και τα σαββατοκύριακα όλο το χρόνο.

Οι λιγότερο γεμάτοι χρόνοι για να επισκεφθείτε το Disney World είναι κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου (το ύψος του χειμώνα) και αμέσως μετά το σχολείο ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε ταξίδια κατά τη διάρκεια της αιχμής της τουριστικής περιόδου, χρησιμοποιώντας το FastPass + στρατηγικά για να κλειδώσετε τις ώρες για τις εμπειρίες σας με την πρώτη προτεραιότητα θα σας βοηθήσει να μειώσετε το χρόνο που περνάτε στις γραμμές. Επιπλέον, να πάρει στα πάρκα στις αρχές της ημέρας πριν από τη δημιουργία πλήθους θα εγγυηθεί ότι είστε σε θέση να ζήσετε μερικές κορυφαίες βόλτες και αξιοθέατα χωρίς μεγάλη αναμονή. Κρατήσεις κρατήσεις πολύ νωρίτερα στα εστιατόρια του πάρκου θα σας βοηθήσουν επίσης να αποφύγετε τις περιόδους αναμονής ανεξάρτητα από το πότε ταξιδεύετε στο Disney World.

Μέγιστες μέγιστες τιμές αιχμής

Εάν χρειάζεστε έναν άλλο λόγο για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στη Disney κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, οι λιγότερο σύντομες ώρες είναι επίσης οι λιγότερο ακριβές .

Στις αρχές του 2016, η Disney εισήγαγε ένα δυναμικό μοντέλο τιμολόγησης εισιτηρίων , πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι ακριβότερες κατά τις περιόδους αιχμής.

Αυτό αντικατοπτρίζει τις διακυμάνσεις των επιτοκίων εποχιακών δωματίων που υπήρχαν εδώ και καιρό στο Disneyland Resorts, οπότε τώρα υπάρχει ένας ακόμα ισχυρότερος λόγος να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια πιο αργών περιόδων.

Τώρα υπάρχουν τρία επίπεδα για εισιτήρια ημερήσιου θεματικού πάρκου: αξία, τακτικές και ώρες αιχμής. Η Disney χρησιμοποιεί τα ημερολόγιά της για να κατηγοριοποιήσει τις ημέρες και τα εισιτήρια μιας ημέρας έχουν ανατεθεί σε μια συγκεκριμένη ημέρα χρήσης.

Λάβετε υπόψη ότι τα σαββατοκύριακα είναι συνήθως πιο πολυσύχναστα από τις καθημερινές και τα ειδικά happenings όπως το Mickey's Not-So-Scary Halloween Party ή το Πολύ Καλά Χριστούγεννα Party του Mickey μπορούν να προσελκύσουν μεγαλύτερη συμμετοχή στο πάρκο που φιλοξενεί την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ο κόσμος της Disney με λιγότερα πλήθη

Από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Φεβρουαρίου και από την εποχή της σχολικής εποχής είναι εξαιρετικές στιγμές για επίσκεψη. Επιπλέον, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο είναι σπουδαίοι μήνες για να επισκεφθείτε το Ορλάντο εν γένει, επειδή τα ποσοστά των ξενοδοχείων είναι χαμηλότερα από το χρόνο, τα πλήθη έχουν αραιωθεί και υπάρχουν πολλές καταπληκτικές προσφορές σε αξιοθέατα περιοχής και θέρετρα.

Για να κάνετε αποτελεσματική χρήση του χρόνου σας, χρησιμοποιήστε το σύστημα σχεδιασμού MyMagic + για να διαχειριστείτε το χρόνο σας και να προγραμματίσετε τις βόλτες και τα αξιοθέατα προτεραιότητας με το FastPass + για να κόψετε το χρόνο αναμονής σας σημαντικά.

Αυτός ο πίνακας παρουσίας προσφέρει μια καλή εικόνα του πότε ο Disney World είναι στο ελάχιστο και πιο γεμάτο. Με λίγα λόγια, η χαμηλή περίοδος συσχετίζεται με τις περιόδους κατά τις οποίες το σχολείο βρίσκεται σε σύνοδο και δεν υπάρχουν σημαντικές ομοσπονδιακές διακοπές.

Ημερομηνίες Αργία Πλήθη
1 Ιανουαρίου Πρωτοχρονιά υψηλός
2 Ιαν έως τα μέσα Φεβρουαρίου χαμηλός
Εβδομάδα Προέδρων Χειμερινές διακοπές υψηλός
τέλη Φεβρουαρίου έως αρχές Μαρτίου μέτριος
στα μέσα του Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου Ανοιξιάτικες διακοπές υψηλός
τέλη Απριλίου έως τέλη Μαΐου μέτριος
Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο Ημέρα Μνήμης υψηλός
στις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Ιουνίου μέτριος
στα μέσα Ιουνίου μέσω της Ημέρας Εργασίας Καλοκαίρι υψηλός
στις αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου χαμηλός
Σαββατοκύριακο ευχαριστιών Ευχαριστία υψηλός
από τις αρχές έως τα μέσα Δεκεμβρίου χαμηλός
Δεκ Χριστούγεννα υψηλός


Επισκεπτόμενοι κατά τη διάρκεια της σεζόν χαμηλού πλήθους, όχι μόνο μπορείτε να μείνετε στα φτηνότερα θέρετρα της Disney World , μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ταξιδεύετε με μια μεγάλη οικογένεια ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής.

Πώς να ξεπεράσετε τα πλήθη

Όποια και αν είναι η χρονική περίοδος που αποφασίζετε να επισκεφθείτε το Disney World, μπορείτε να αποφύγετε πλήθη και μεγάλες περιόδους αναμονής για τα κορυφαία αξιοθέατα εάν σχεδιάζετε το ταξίδι σας καλά.

Πληρώνει για να είναι ένα πρώιμο riser όταν επισκέπτονται Disney World . Για αρχάριους, τα πάρκα γίνονται ολοένα και πιο γεμάτα καθώς περνάει η μέρα, και αν φτάσετε στο χρόνο έναρξης, θα είστε σε θέση να πάτε στην αγαπημένη σας διαδρομή ή έλξη χωρίς καμία γραμμή. Το καλύτερο σχέδιο μάχης σας είναι να φτάσετε νωρίς στα πάρκα και να περάσετε λίγες ώρες να πηγαίνετε όσο περισσότερες διαδρομές και αξιοθέατα μπορείτε.

Περίπου το μεσημέρι, όταν τα πάρκα χτυπούν τα πλήθη τους αιχμής, σκεφτείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για να φάτε και να χάσετε κάποιο χρόνο.

Μπορείτε να επιστρέψετε στα πάρκα αργά το απόγευμα, όταν πολλές οικογένειες μαίνονται και αρχίζουν να αφήνουν τα πάρκα για δείπνο.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε τα πλήθη, όμως, είναι να προβλέψετε με ακρίβεια το μέγεθος του πλήθους για την ημέρα της επίσκεψής σας και να σχεδιάσετε ανάλογα, χρησιμοποιώντας αυτές τις στρατηγικές για την αντιμετώπιση διαφορετικών πλήθους . Το Παγκόσμιο Ημερολόγιο Crowd του Tourney Plan είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να μάθετε τι να περιμένετε για τα μεγέθη του πλήθους κάθε μέρα του έτους.