Γιατί αξίζει να είσαι πρόωρος πουλί στο κόσμο της Disney

Η αγάπη κοιμάται όταν είσαι διακοπές; Εάν βρίσκεστε στο Disney World, είναι σημαντικό να αντισταθείτε στον πειρασμό να χτυπήσετε το κουμπί snooze και να είστε πρώιμος αντίθετος.

Ο καλύτερος λόγος για να σηκωθείς με τα πουλιά είναι να μπορεί η οικογένειά σου να πάρει νωρίς τα πάρκα. Τα εισιτήρια της Disney World Park κοστίζουν μια αρκετά δεκάρα, οπότε μια μέρα που περνάτε αναμονή για να συνεχίσετε βόλτες είναι σαν να ρίχνετε χρήματα κάτω από την αποχέτευση. Ο χρόνος είναι κυριολεκτικά χρήμα.

Στο Disney World, είναι δεδομένο ότι τα πάρκα γίνονται ολοένα και πιο γεμάτα καθώς το πρωί συνεχίζεται. Φτάστε στο χρόνο έναρξης, και θα μπορείτε να πάτε στην αγαπημένη σας διαδρομή ή έλξη χωρίς καμία γραμμή. Ίσως να μπορείτε να το κάνετε δύο φορές γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το FastPass + . Μια ώρα αργότερα, ο κανονικός χρόνος αναμονής για την ίδια διαδρομή μπορεί να είναι 45 λεπτά ή μία ώρα.

Το καλύτερο σχέδιο μάχης σας είναι να φτάσετε νωρίς στα πάρκα και να περάσετε λίγες ώρες να πηγαίνετε όσο περισσότερες διαδρομές και αξιοθέατα μπορείτε. Περίπου το μεσημέρι, όταν τα πάρκα χτυπούν τα πλήθη τους αιχμής, σκεφτείτε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για να φάτε και να χάσετε λίγο χρόνο. Μπορείτε να επιστρέψετε στα πάρκα αργά το απόγευμα, όταν πολλές οικογένειες μαίνονται και αρχίζουν να φεύγουν από τα πάρκα για δείπνο.

Extra Magic Hours στον κόσμο της Disney

Η διαμονή σας σε ένα Walt Disney World Resort έρχεται με μερικά ωραία προνόμια . Μαζί με το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα στο ξενοδοχείο σας και τα θεματικά πάρκα γρήγορα και χωρίς πολύ ταλαιπωρία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Extra Magic Hours.

Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρωί σας στο Disney World.

Σχεδιάστε το πρωί σας γύρω από τις Extra Magic Hours. Αποκτώντας αξία στο Disney World σημαίνει να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στη σειρά και να διασκεδάσετε περισσότερο. Οι οικογένειες που διαμένουν στο Disney World Resorts θα πρέπει να επωφεληθούν πλήρως από τις Extra Magic Hours . Κάθε μέρα, ένα πάρκο ανοίγει μία ώρα νωρίτερα από τους άλλους και ένα άλλο παραμένει ανοικτό μια ώρα αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας Extra Magic Hour, ακόμη και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα δεν έχουν σχεδόν καμία γραμμή. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία σας να οδηγήσετε την Expedition Everest ή το Space Mountain δύο φορές στη σειρά με λίγη ώρα περιμένετε, οπότε πηγαίνετε για αυτό. Ως μπόνους, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα πολύτιμα FastPasses σας μέχρι αργά το πρωί.

Κλείστε ένα πολύ πρόωρο πρωινό στο Magic Kingdom. Κάντε μια έγκαιρη κράτηση για πρωινό (πριν από τις 8:30 π.μ.) σε ένα από τα τρία εστιατόρια στο μαγικό βασίλειο (Βασιλικό τραπέζι της Σταχτοπούτας, The Crystal Palace ή Be our Guest). Τελειώστε το γεύμα σας πριν το πάρκο ανοίξει στις 9 π.μ., και μπορείτε να φτάσετε στο πρώτο σας αξιοθέατο πριν από τη δημιουργία μιας γραμμής και χωρίς να χρειαστεί ένα FastPass +.

Φτάστε στην πτώση των σχοινιών. Εάν θέλετε να επισκεφθείτε ένα πάρκο που δεν έχει την πρωί Extra Magic Hour, φτάνετε δεξιά στο χρόνο έναρξης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν επισκέπτεστε το Animal Kingdom, καθώς πολλά από τα ζώα κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καλύτερη σας ευκαιρία να τα δεις είναι νωρίς το πρωί ή το σούρουπο.

Εκπαιδεύστε τη μαγεία της Disney Early Morning. Εάν επισκέπτεστε μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια της αιχμής, υπάρχει μια επιλογή για τις οικογένειες που θέλουν να ξεκινήσουν νωρίς στα πάρκα Magic Kingdom ή Hollywood Studios.

Το πακέτο Magic Kingdom Disney Early Morning Magic επιτρέπει σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό επισκεπτών να είναι ανάμεσα στις πρώτες που μπαίνουν στο πάρκο Magic Kingdom Park για να απολαύσουν το πρωινό και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα τρίο από τα αγαπημένα αξιοθέατα της Fantasyland προτού καταλήξουν τα πλήθη. Μετά το πρωινό στο Pinocchio Village Haus, οι οικογένειες θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στην πτήση του Πέτρου Πάν, στο τρένο των ναυτικών των επτά νάνων και στις πολλές περιπέτειες του Winnie the Pooh.

Στο Hollywood Studios Early Morning Magic, ένας επιλεγμένος αριθμός επισκεπτών μπορεί να εισέλθει στο πάρκο και να δειπνήσει στο ABC Commissary πριν βιώσει Star Tours - The Adventures Continue, Toy Story Mania !, Pixar Place χαιρετισμούς χαρακτήρων (με Woody και Buzz) και Mickey και Ο Μίνι στην κοινοβουλευτική λωρίδα και ο Olaf στο επίκεντρο των ειδήσεων.

Σημειώστε ότι η Disney Early Morning Magic απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο ($ 69 για ενήλικες και $ 59 για παιδιά ηλικίας 3-9 ετών) πάνω από την τακτική εισδοχή του θεματικού πάρκου, κοστίζοντας επιπλέον ένα επιβλητικό $ 260 για μια τετραμελή οικογένεια.

Το Disney Early Morning Magic θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες ημερομηνίες από τις 7:45 π.μ.-10 π.μ. (Σημείωση: Η Disney Early Morning Magic προσφέρεται σε διαφορετικές ημερομηνίες από τις Extra Magic Hours.)

Πάρτε νωρίς τα πάρκα νερού. Προχωρώντας προς την παραλία Blizzard ή το θαλάσσιο πάρκο Lagoon Typhoon; Είναι ακόμα μια καλή ιδέα να φτάσετε νωρίς. Μέχρι τις 11 π.μ., θα περάσετε πολύ χρόνο περιμένοντας τις νεροτσουλήθρες που δεν είχαν καθόλου γραμμές στις 9 το πρωί.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher