Τα καλύτερα στοιχειωμένα αξιοθέατα

Τα Spookiest, Scariest Rides σε θεματικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας

Οι κύλινδροι κυλίνδρων παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της δόξας, τα carousels έχουν άφθονο PR στροφές, και οι περιστροφικές βόλτες παίρνουν πολλά ... ζαλάδες επιβάτες και την περιστασιακή επίσκεψη από καθαριστικό πλήρωμα. Αλλά τα στοιχειωμένα αξιοθέατα, γνωστά και ως τρομακτικές βόλτες ή από τον όρο της βιομηχανίας, "σκοτεινές βόλτες" , υπήρξαν και εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του θεματικού πάρκου και της εμπειρίας του πάρκου ψυχαγωγίας.

Οι σκοτεινές βόλτες δεν είναι απαραιτήτως σκοτεινές σε τόνο ή αντικείμενο. Για το λόγο αυτό, οι σκοτεινές βόλτες δεν είναι απαραιτήτως ακόμη σκοτεινές όσον αφορά τον φωτισμό τους. Η κατηγορία των βόλτων αναφέρεται σε αξιοθέατα στα οποία οι επιβάτες ταξιδεύουν σε οχήματα μέσω ενός εσωτερικού κτιρίου, γενικά από σκηνή σε σκηνή. Έτσι "είναι ένας μικρός κόσμος", ο οποίος είναι ίσως ο πιο χαρούμενος και ηλιόλουστος γύρος πάρκων που δημιουργήθηκε ποτέ, καθώς και ένας που έχει ιδιαίτερα φωτεινό φωτισμό και πολύχρωμο σκηνικό σχεδιασμό, είναι ωστόσο μια "σκοτεινή" διαδρομή. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, εξετάζουμε βόλτες με στόχο να χυθούν οι ψυχολογικοί τρόμοι και να τρομοκρατούν τους επιβάτες.

Με αυτό τον τρόπο, σε καμία συγκεκριμένη σειρά, δεν είναι τα καλύτερα στοιχειωμένα αξιοθέατα σε θεματικά πάρκα της Βόρειας Αμερικής.