Να πάρει γύρω από Pedicab στην Ουάσιγκτον DC

Τα Pedicabs είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να περάσετε γύρω από την Washington DC. Η υπηρεσία ταξί με ποδόπληκτρο είναι ένας ποδήλατο rickshaw που λειτουργεί από έναν εξουσιοδοτημένο οδηγό ο οποίος θα σας μεταφέρει όπου θέλετε να πάτε στην περιοχή του κέντρου. Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ουάσινγκτον είναι απλωμένα σε όλη την πόλη και η απόκτηση από το ένα μέρος στο άλλο μπορεί να είναι εξαντλητική. Μπορείτε να πάρετε ένα pedicab και να απολαύσετε μια χαλαρωτική βόλτα στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και αξιοθέατα γύρω από το National Mall, να ταξιδέψετε στις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πόλης και να απολαύσετε φαγητό, ψώνια και αξιοθέατα.

Τα Pedicabs μεγαλώνουν σε δημοτικότητα και μπορούν να δεσμευτούν εκ των προτέρων για εξατομικευμένες περιηγήσεις και εκδηλώσεις όπως γάμους, γενέθλια ή εταιρικές εκδηλώσεις.
Οι φορείς εκμετάλλευσης Pedicab έχουν λάβει άδεια από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων για να παρέχουν μεταφορές και εκδρομές στο National Mall. Υπάρχουν 11 επίσημες πεντικάτ. Το πεζοδρόμιο στη δυτική πλευρά του Μνημείου του Λίνκολν χαρακτηρίζεται ως διαδρομή pedicab για τη διακίνηση Βορρά - Νότου.

Εταιρείες Pedicab

Το pedicab πιστεύεται ότι έχει εφευρεθεί το 1871 από έναν ιπταμένο ιεραπόστολο, Johnathon Goble, στην Yokohama της Ιαπωνίας. Ήταν μια δημοφιλής μορφή μεταφοράς μέσα στις ασιατικές πόλεις τον 19ο αιώνα. Η δημοτικότητά τους μειώθηκε καθώς τα αυτοκίνητα, τα τρένα και άλλες μορφές μεταφοράς έγιναν ευρέως διαθέσιμα. Σήμερα, γίνονται δημοφιλείς σε μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο ως μορφή μεταφοράς με βάση την ψυχαγωγία.

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες στην Ουάσινγκτον, DC; Ξεκινήστε με την Αρχική σελίδα της Washington, DC, όπου θα βρείτε τα τρέχοντα χαρακτηριστικά και έναν οδηγό σε βάθος για όλα όσα θέλετε να μάθετε για την περιοχή DC / Capital.