Ψάρεμα στο Μέριλαντ

Το Maryland προσφέρει αφθονία ευκαιριών αλιείας γλυκού νερού, κόλπων και ωκεανών. Ενώ οι ορεινές ροές στο δυτικό Μέριλαντ έχουν μια ποικιλία από πέστροφες και λαβράκια, ο κόλπος Chesapeake φιλοξενεί περίπου 350 είδη ψαριών, γαλάζια καβούρια και στρείδια. Το Τμήμα Φυσικών Πόρων του Maryland ρυθμίζει τον κλάδο της αλιείας και εργάζεται για την προστασία, τη διατήρηση και την ενίσχυση των θαλάσσιων ενδιαιτημάτων εντός του κράτους.

Αδειοδότηση και κανονισμοί

Απαιτείται άδεια αλιείας για άτομα άνω των 16 ετών. Οι άδειες ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του ημερολογιακού έτους. Το Maryland εκδίδει διάφορα είδη αδειών αλιείας αναψυχής. Υποβάλετε αίτηση για άδεια αλιείας στο διαδίκτυο. Εδώ είναι οι κύριες κατηγορίες:

Μια άδεια μη-παλίρροιας σας επιτρέπει να ψαρεύετε στα γλυκά νερά (λίμνες και ρέματα) του Maryland

Μια άδεια Chesapeake Bay & Coastal Sport σας επιτρέπει να αλιεύετε στον Κόλπο Chesapeake και στους παραποτάμους του και στον Ατλαντικό Ωκεανό και στους παραλιακούς κόλπους και τους παραποτάμους του Ατλαντικού

Απαιτείται άδεια άδειας αναψυχής για τα άτομα που αλιεύουν καβούρια στα ύδατα του κόλπου Chesapeake και τους παλιρροιακούς τους παραπόταμους χρησιμοποιώντας τροχιά που δεν υπερβαίνει τα 1.200 πόδια σε μήκος (με δόλωμα), 11 έως 30 πτυσσόμενες παγίδες ή δακτυλίους ή μέχρι 10 γλάστρες για την αλίευση του δολώματος του ατόμου. Μπορείτε να καβουρντίσετε χωρίς άδεια από αποβάθρες, προβλήτες, γέφυρες, σκάφη και ακτογραμμές χρησιμοποιώντας δίχτυα dip και χέρια. Ένας ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να ορίσει κατ 'ανώτατο όριο 2 γλάστρες με καβούρια ανά ιδιωτική προβλήτα στην ιδιοκτησία τους.

Ένας κάτοικος της Βιρτζίνια που διαθέτει έγκυρη άδεια αλιείας Βιρτζίνια που εκδίδεται στο όνομα του εν λόγω κατοίκου μπορεί να αλιεύει σε μη υδάτινα ύδατα του ποταμού Potomac απέναντι από την ακτή της Βιρτζίνια.

Ένας κάτοικος της Δυτικής Βιρτζίνια που διαθέτει ισχύουσα άδεια αλιείας Δυτικής Βιρτζίνια που εκδίδεται στο όνομα του εν λόγω κατοίκου μπορεί να αλιεύει σε μη υδάτινα νερά του ποταμού Potomac απέναντι από την ακτή της Δυτικής Βιρτζίνιας, συμπεριλαμβανομένου του βόρειου τμήματος του ποταμού Potomac και της δεξαμενής Jennings Randolph της Δυτικής Βιρτζίνια).



Οι ψαράδες με άδειες θαλάσσιου νερού από το Μέριλαντ ή τη Βιρτζίνια μπορούν να αλιεύουν σε οποιοδήποτε τμήμα του κόλπου Chesapeake ή σε οποιοδήποτε από τα θαλάσσια ύδατα των παραποτάμων ποταμών του, καθώς και σε παραθαλάσσια κολπίσκους και κολπίσκους και στον Ατλαντικό Ωκεανό όπου απαιτείται άδεια αλμυρού νερού. Οι κάτοχοι αδείας Maryland μπορούν να αλιεύουν σε παραθαλάσσια ύδατα VA, αλλά πρέπει να εγγραφούν στο νέο Πρόγραμμα Αναγνώρισης Ψαράδων VA.

Είναι ευθύνη του αλιέα να γνωρίζει και να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς. Κάθε είδος ψαριού έχει μοναδικό ελάχιστο μέγεθος και όρια κατοχής που ισχύουν. Για πλήρεις λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://dnr.maryland.gov/fisheries/Pages/default.aspx.

Τα πιο δημοφιλή είδη ψαριών στο Μέριλαντ

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή είδη ψαριών στο Μέριλαντ: Αμερικάνικο χέλι, Αμερικάνικο χέλι, Αμερικάνικο χοιρινό, Αμερικάνικο Shiz, Αμερικάνικο Gizzard Shad, Ατλαντικός κροκόδειλος, Ατλαντικός σκουρόχαρτο, Μαύρο τύμπανο, Μπλε θάλασσας, Μπλε γατόψαρο, Bluefish, Bluegill, Καφέ πέστροφα, αλυσίδα Pickerel, γαϊδουράγκαθο καναλιού, κοινός κυπρίνος, Hickory Shad, μπάσο Largemouth, Longnose Gar, Menhaden, Monkfish, Muskellunge, Βόρειο Pike, Πέστροφα Rainbow, Red Drum, Ρέγγα Ρέγγας, , Ριγέ Μπάσσο / Ροκχίς, Ριγέ Burrfish, Καλοκαίρι, Τίγρη Μόσχας, Walleye, Weakfish, Λευκό γατόψαρο, Λευκό Marlin, Λευκό Πέρκα και Κίτρινη Περλίτσα.

Shellfish: κόκορας κόλπων, γαλάζιο καβούρι, ανατολικό στρείδι, καβούρι πετάλων, σκληρό κέλυφος.

Κορυφαία μέρη για να πάει Ψάρεμα γλυκού νερού στο Μέριλαντ

Περιοχή Κεφαλαίου

Δυτικό Μέριλαντ

Κεντρική Μέριλαντ

Νότια Μέριλαντ

Ανατολική ακτή

Ψάρεμα και καραβίδα στον κόλπο Chesapeake

Το Chesapeake Bay προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για ψάρεμα και διασκέδαση. Χάρτες αλιευτικά ταξίδια διατίθενται από πολλές πόλεις και κωμοπόλεις κατά μήκος του κόλπου Chesapeake. Εδώ είναι μερικές εταιρείες ναυλωμένων πτήσεων και πρόσθετοι πόροι γύρω από την περιοχή.

Πού να αγοράσετε το αλιευτικό εργαλείο

Bass Pro Shop - Υπαίθριος κόσμος, 7000 Arundel Mills Circle, Hanover, MD 21076 (410) 689-2500.

Εξωτερικό Κέντρο του Bill - 20768 Garrett Hwy., Oakland, MD 21550 (877) 815-1574.

Alltackle.com - 2062 Somerville Road Annapolis, MD 21401 (888) 810-7283.

Dicks Αθλητικά είδη - Τοποθεσίες στο Μέριλαντ περιλαμβάνουν Gaithersburg, Κολομβία, Βαλτιμόρη, Glen Burnie, Westminster, Cockeysville, και Hagerstown.

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω αυτά τα άρθρα σχετικά με την αλιεία στην Ουάσιγκτον και την αλιεία στη Βιρτζίνια .