Έξι Σημαίες Αμερική, MD: Διακοπές στο Πάρκο 2017

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο στο ψυχαγωγικό πάρκο Maryland

Αυτός ο χειμώνας, το Six Flags America, το πάρκο ψυχαγωγίας που βρίσκεται στο Upper Marlboro, MD, μόλις λίγα λεπτά από την Washington DC, θα φιλοξενήσει το "Holiday in the Park", ένα χειμερινό γεγονός που γιορτάζει τις εποχιακές διακοπές. Ο εορτασμός του μήνα θα περιλαμβάνει εκατομμύρια λαμπερά φώτα, ψυχαγωγία διακοπών, εποχιακές εκδηλώσεις, χωριό Santa's και πολλές δημοφιλείς βόλτες. Έξι περιοχές του πάρκου θα υποβληθούν σε μια μαζική μακιγιάζ που παρουσιάζει τις καλύτερες παραδόσεις στον κόσμο.

Κάθε περιοχή θα είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι και θα φέρει τη ζεστασιά της σεζόν στους επισκέπτες με έναν εντελώς νέο τρόπο

Ημερομηνίες: Ανοίξτε τα Σαββατοκύριακα και επιλέξτε τις ημέρες 18 Νοεμβρίου 2017 έως 1 Ιανουαρίου 2018

Διακοπές στο πάρκο

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι 65,99 δολάρια στην Κύρια Πύλη ή 51,99 δολάρια για μια οικογενειακή ή ομαδική αγορά τεσσάρων ή περισσότερων. Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.sixflags.com/america/store/tickets.

Επισκέψεις Συμβουλές

Να φτάσετε στο Six Flags America

Διεύθυνση: 13710 Central Ave. Άνω Μάρλμπορο, Μέριλαντ. (301) 249-1500 και (800) 491-4FUN.

- Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο Six Flags America προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στην πόλη, όπως na.

Από την πρωτεύουσα Beltway (I-495): Πάρτε την έξοδο 15Α, Central Avenue East. Το πάρκο βρίσκεται περίπου πέντε μίλια από την έξοδο, στα αριστερά.

Από τη Βαλτιμόρη και τις περιοχές Βόρεια: Πάρτε I-695 στην έξοδο 4, I-97 Νότου. Ακολουθήστε I-97 Νότια προς Έξοδος 7, Διαδρομή 3 Νότου προς Crofton / Bowie. Η διαδρομή 3 γίνεται η διαδρομή 301 Νότια στη διασταύρωση διαδρομής 50. Μείνετε στη διαδρομή 301 Νότου για περίπου πέντε μίλια. Βγείτε στην διαδρομή 214 West, Central Avenue. Το πάρκο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο, περίπου τρία μίλια από την έξοδο, στα δεξιά.



Από τη Βιρτζίνια και τις περιοχές Νότια: Πάρτε I-95 Βόρεια προς τη Βαλτιμόρη. Πάρτε την έξοδο 15Α, Central Avenue East. Το πάρκο βρίσκεται περίπου πέντε μίλια από την έξοδο, στα αριστερά.

Σχετικά με το Six Flags America

Το Six Flags America στο Upper Marlboro του Maryland προσφέρει μια γεμάτη μέρα διασκέδασης με περισσότερες από 100 βόλτες, εκθέσεις και το μεγαλύτερο πάρκο νερού στην περιοχή Washington, DC. Το θεματικό πάρκο ανήκει στην Six Flags Entertainment Corporation, τη μεγαλύτερη εταιρεία περιφερειακού θεματικού πάρκου παγκοσμίως με έσοδα 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 18 πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά. Για 55 χρόνια, το Six Flags έχει φιλοξενήσει εκατομμύρια οικογένειες με καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης, θεματικές βόλτες, συναρπαστικά υδάτινα πάρκα και μοναδικά αξιοθέατα. Διαβάστε περισσότερα για το Six Flags America.

Περισσότερα για τις διακοπές στην περιοχή της Ουάσιγκτον